Man dödad med yxa i Tumba

BROTT. På fredagsmorgonen höggs en man ihjäl med kniv och yxa i samband med ett bråk i Tumba utanför Stockholm. En misstänkt gärningsman har gripits.

Skärmdump

Vid sextiden på fredagsmorgonen fick polisen flera samtal om ett bråk på en parkeringsplats i Tumba söder om Stockholm. Polisen skrev inledningsvis på sin hemsida att en man blivit ”angripen med något tillhygge och verkar allvarligt skadad”. Ögonvittnen berättar att mannen ska ha huggits med kniv och yxa.

Enligt uppgifter till Aftonbladet TV ska en granne ha ryckt in och avbrutit dådet. Den misstänkte mördaren försökte då fly ut i skogen, men grannen sprang efter och lyckades stoppa honom.

— När jag kom dit låg grannen på marken och försökte hålla i gärningsmannen, berättar en boende i området.

När polisen kom till platsen grep de den misstänkte gärningsmannen. Senare meddelade polisen att brottsplatsen är avspärrad och att en förundersökning om misstänkt mord inletts. Polisen har flera patruller på plats som förhör vittnen och även ska påbörja dörrknackning.

Den angripne mannen avled på platsen av sina svåra skador. Polisen är dock förtegen om händelsen och i nuläget vill man inte lämna ut fler uppgifter.

Källa:
Man död efter bråk – ska ha huggits med kniv och yxa

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

”Polisen är dock förtegen om händelsen”, vilket betyder att det, som alltid, är ett par brunbrända pepparkakstomtar som har varit i farten.

Snutsvin.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

En fb-grupp som har 7500 medlemmar, i huvudsak nuvarande och tidigare poliser hyllar avrättningen av 20-årige Eric Torell i somras i centrala Stockholm. Han hade Downs syndrom och autism och bar vid tillfället en leksakspistol. Idag försökte en bil med tre personer forcera grindarna till Västerås polisstation och ta sig in. Personerna i bilen var en 15-årig pojke, en 40-årig kvinna och en man i 60-årsåldern. I samband med detta riktar en av personerna i bilen en pistol mot en polis. Poliserna på plats får ut personen ur bilen och kan gripa honom. Den gripne personen är en kille i… Läs mer »

Lotta
Nybörjare
Lotta
1 år sedan

Denna ’underbara’ mångkultur.. *kräks*