Man anhållen misstänkt för mord på barn

BROTT. Ett barn i 3-årsåldern fördes på tisdagskvällen till Skaraborgs sjukhus med allvarliga skador. Under onsdagskvällen avled barnet av skadorna och utredningen rubriceras nu som mord.

En man i Skaraborg har anhållits och misstänks för mord på ett treårigt barn. Enligt uppgifter från polisen är mannen inte barnets far men är bekant med barnets mamma.

— Vi är i inledningsskedet av utredningen och det är jättekänslig information. Det rör ett grovt brott inom en familj. Vi kan inte säga något mer i nuläget, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson region Väst.

Sjukhusledningen är också förtegen med information om fallet:

— I nuläget har vi ingenting att kommentera alls i det här ärendet då det pågår en polisutredning, säger Michael Malmborg, kommunikationschef för sjukhusen i Skaraborg.

Enligt handlingar som inkommit till tingsrätten misstänks brotten ha begåtts under en tredagarsperiod fram till det att barnen fördes till sjukhus.

Polisen inledde under tisdagskvällen en förundersökning gällande försök till mord.

Källa:
Litet barn dog på sjukhus – misstänks ha mördats

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Leif Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Leif
Medlem

En tre dagar lång dödsmisshandel… Man väntar på Dan Eliassons kommentar: ”Tankarna går ju till den stackars mannen. Vem vet vilka tråkigheter han har gått igenom. ”