Mamma döms för våldtäkt på sin dotter – skyller på ”svart magi”

BROTT. En mamma från Uppsala län döms nu till över tre års fängelse för att bland annat ha våldtagit sin dotter.

En kvinna i 30-årsåldern från Uppsala län döms nu till tre år och sex månaders fängelse för flera övergrepp på sin då 10-åriga dotter. Enligt domen har kvinnan, genom att både förgripa sig på dottern sexuellt och filmat henne, gjort sig skyldig till våldtäkt och barnpornografibrott.

Övergreppen kom till känna tack vare att en man som kvinnan har haft ett förhållande med som slog larm till flickans biologiska pappa. Som i sin tur kontaktade polisen.

Dottern ska ha haft svårt att berätta om det hon utsatts för, men hon bekräftar att hon har sett ”äckliga foton” och att mamman och hon gjort ”äckliga saker”.

Mamman förnekar dock övergreppen. Hon uppger bland annat att hon ”saknat uppsåt eftersom hon inte har varit medveten om att hon skulle ha begått eventuella brott”. Detta med förklaringen att hon utsatts för ”svart magi alternativt någon form av hypnos vid de påstådda brottstillfällena”.

Kvinnan döms även till att betala närmare 200 000 kronor i skadestånd. Kammaråklagare Pontus Melander hade dock yrkat på minst fyra års fängelse och har inte bestämt om domen kommer att överklagas eller inte.

Källa:
Mamma döms för våldtäkt – förgrep sig på sin dotter

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments