Måltavla: förrädare

En uppmaning till samtliga läsare angående en gruppvåldtäkt i Bollnäs: förstå vad det är som gjort att detta kunnat ske och vilka som är ytterst skyldiga!

Natten mot torsdagen den 12 juli mötte en 18-årig flicka sin värsta mardröm på Långgatan i Bollnäs. Hon överfölls på öppen gata av tre okända män som misshandlade, rånade och våldtog henne. Två av männen hade mellanöstern-utseende och en var neger. Våldet mot flickan var så grovt att hon stundtals blev medvetslös av smärtorna. Två av männen var aktiva under våldtäkten och en höll sig eventuellt passiv. Flickan lades in på sjukhus i Hudiksvall för vård och undersökning. DNA-prov har tagits. Flickan kunde, på grund av sitt tillstånd, först inte höras av polis.

Tidningen Hela Hälsingland skriver inte ut signalementet på gärningsmännen. Dessutom insinuerar tidningen att flickan ljuger genom formuleringen ”kvinnan säger sig också ha blivit våldtagen av männen”. Detta är en medveten taktik från tidningens sida för att undvika att gruppvåldtäkten leder till ”främlingsfientlighet”. Principen om att motverka ”främlingsfientlighet” är hos de politiskt korrekta asen så viktig att det anses etiskt försvarbart att ljuga och förvirra medborgarna – även om det sker till priset av att en våldtagen flicka får lida extra mycket.

Tidningen Hela Hälsingland valde tidigt att formulera sig på ett sätt att den våldtagna flickan kan ifrågasättas. Det är knappast någon slump. Att gärningsmännen var av utländsk härkomst censureras.

Många kvinnor som har blivit våldtagna vittnar om samma sak: de fysiska ärren läker men de mentala ärren kan sitta kvar för resten av livet. Att inte bli betrodd och mötas av nonchalans av personer som försöker släta över traumat från en våldtäkt är upplevelser efteråt som flera våldtäktsoffer varit med om. Denna känsla av förnekelse gör obeskrivligt ont och river upp ärren på nytt. Detta struntar somliga i fullständigt.

Den brutala överfallsvåldtäkten på den 18-åriga flickan på Långgatan är en direkt konsekvens av att folkets förrädare har påtvingat Sverige en massiv invasion av främlingar. Gruppvåldtäkten är ett tragiskt fysiskt bevis på en kvinnosyn som uteslutande är importerad. Oavsett hur mycket socialdemokrater, liberaler, Röda Korset-representanter eller annat hycklande förrädarpack hävdar motsatsen, var gruppvåldtäkt som brott en okänd företeelse på tiden (innan 1970) när Sverige i princip var homogent och svenskt.

Svenskarna måste inse att det är tid att sluta sig samman och kämpa för sitt land och frihet. Vi måste kasta av oss det humanistiska oket, vårt kollektiva skuldkomplex och vansinniga tro på fraser som ”alla människors lika värde”. Om vi inte börjar organisera oss idag och vända makthavarna ryggen är det bara en tidsfråga innan vi blir lynchade en efter en.

De ytterst skyldiga till gruppvåldtäkten på Långgatan är dina lokala förrädare: kommunpolitiker, fastighetsägare som gör affärer med Migrationsverket, flyktinggömmare från kyrkosamfunden, skolrektorer, fackrepresentanter, journalister på Hela Hälsingland och så vidare. Nu är det slutdaltat! Konfrontera samtliga som håller det påtvingade mångkulturella djävulssystemet under sina armar.

Det kan tilläggas i sammanhanget att det nyligen skedde två våldtäkter i Gävle som inte ligger långt ifrån Bollnäs. En av dessa två våldtäkter var ”vanlig” och den andra var en våldtäkt med flera förövare inblandade.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

57 Kommentarer till "[s50]Måltavla: förrädare[/s50]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Frank Stangell
Gäst
Nybörjare
Frank Stangell

Daniel Bertils som bor i ”Glada Hudik” är ju ansvarig utgivare på nämnda tidning, och jag känner lite så att man kanske bara kontaktade honom och talade med honom om detta så kanske man når fram. Det kan ju inte vara så svårt att bara möta upp och undra helt stillsamt varför han låter sina journalsister skriva på det här viset.

Finns informationen på Eniro eller hur gör man?

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

ratsit.se rekomenderas; är bra mycket bättre än eniro.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Kriget började 1945. Ett av de värsta misstagen som Germansk höger har gjort är att tro att”det blev fred 1945″, det var då kriget började, det illasinnade, medvetna försöket att ruinisera våra länder!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Vad menar du med Germansk höger? Anser du nationalister vara högerfolk?

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

Henrik, du sätter ord på läsarnas känslor. Bra artikel!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Med risk för upprepning säger jag bara, ”håller med föregående talare.” Bra tankeväckare Henrik. Det behövs upprepas i det oändliga, intensivt och med intensitet så att vi till slut överröstar all regimtrogen media som enbart livnär sig på lögner, förtal samt själsdödande dravel.

Ingemar W
Gäst
Nybörjare
Ingemar W

Det är nu dags för våra folkvalda politiker att stå till svars för deras övergrepp på det Svenska Folket. Folkförrädarna skall tvingas att ta sitt ansvar och sluta gömma sig bakom deras ”demokrati”. Det är också så jävla uselt av nät tidningen Hela Hälsingland att stänga av kommentarsfunktionen på artikeln om den aktuella händelsen.

Död Åt Mångkuluren
Gäst
Nybörjare
Död Åt Mångkuluren

^

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Man kan ju alltid hoppas att politikerna som är ansvariga får det hett om öronen, kanske snabbare än dom förväntar sig….

Taipan
Gäst
Nybörjare
Taipan
Tack Henrik som tar upp detta. Jag vill säga att det är avskyvärt skrämmande och otäck läsning om hur dessa socialt och psykistutvecklingsstörda personerna kan gå lösa i ett samhälle och utföra sådana grymheter. Total brist på empati för andra människor och ingen tacksamhet över att komma till ett land som ger dem rätt till ett liv med alla de förmåner som Sverige har att ge. Det som dock är mer skrämmande än dessa onda individer som utför dessa brott är den feghet som råder bland svenskarna. Ingen verkar ha någon empati över för de utsatta flickorna/kvinnorna som får sina… Läs mer »
Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Edmund Burke skrev redan på sent 1700 tal:”Det enda som krävs för ondskans seger är att dugliga män inte gör någonting.”

Senare har andra använt orden för sina egna agendor.

_jostein
Gäst
Nybörjare
_jostein

Det viktiga är effektiv strategi, ej handlingar bara för att tillfredsställa sina känslomässiga behov.

Antivåld för att göra det lätt för svenskar att ansluta sig och för att låsa upp propagandan som spenderats mot nationella.
Protest mot såna här dåd för relevans.
Vänsterextremisternas våld och skador för patos och för att visa mod och därmed moralisk överlägsenhet.
Vita kläder och blomsterkrans som uniform. Blod syns tydligare på vita kläder.

Det är helt enkelt omöjligt att vinkla nyheter MOT nationella om de är strikt ickevåld och protesterar mot otäcka brott. Våld är i det här skedet extremt dåligt rent taktiskt.

Johan Lindblad
Gäst
Nybörjare

Hej!
Jag har gjort lite efterforskningar för din skull. Jag har hittat en sida som jag tror faller dig i smaken. I fortsättningen kan du hålla dig borta härifrån. Vi vill inte ha dig!

http://www.ekho.nu/riksforbundet/Valkommen.html

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Humanitet är det som vi aspirerar till som människor! Det är det som får oss att INTE göra det som dessa Våldtäcktsmän gjorde. Vill du skicka oss tillbaka i barbariet!?

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist
Bra skrivet Hendrik! Ni känner mig och jag är på jakt vardagligen mot alla dessa landsförrädare vi har i samhället!! Problemet är att dom håller sig anonyma och gömda i sina grottor men syns i PK-Media. De som syns i media med namn och bild är personer som man sällan träffar på, på gatan! Därför uppmanar jag också alla läsare att när ni ser dessa idioter på gatan , oavsett om det är sossar, vänstern , kommunister eller rödingar från RF/SUF/AFA/SAC m.m så skall de få känna på den smärta som de själva ger det svenska folket! Vi kan inte… Läs mer »
Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Finns inte ord, finns knappt känslor så räcker till. De ansvariga måste straffas, de som uppmuntrar det mångkulturella samhället ska ses som medskyldiga. Hatet har inga gränser, ju längre detta får fotskrida desto otrevligare kommer det bli för dessa landsförrädare…

Taipan
Gäst
Nybörjare
Taipan

Taipan svarar!

Jag anser verkligen INTE att nationella bör använda våld!

Men när ett samhälle INTE klarar av att SKYDDA eller ens LÖSA de grova brott befolkningen utsätts för krävs det HÅRDARE ÅTGÄRDER.

Det är folkets eget ansvar att se till att skydda sig själv samt även varandra för grovbrottslighet.

INGEN MÄNNISKA I SVERIGE SKALL LNGRE VARA LIKGILTIG FÖR SINA MEDMÄNNISKOR! DITT LIV OCH DINA MEDMÄNNISKORS HÄLSA ÄR INTE BARA DIN RÄTTIGHET ATT SKYDDA, DET ÄR DIN SKYLDIGHET! DIN PLIKT!!!

ALL FORM AV PACIFISM ÄR EN LÖGN FRÅN FIENDEN!!!

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

håller med dig
till 100%

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Självförsvar är ALLTID rätt!

_jostein
Gäst
Nybörjare
_jostein

Naturligtvis har svenskar moralisk rätt att använda alla till buds stående medel för att upphäva en kolonisation som ej genomförts demokratiskt. Upphävandet av nationalstaten och koloniseringen av sverige har aldrig varit den största valfrågan och aldrig folkomröstats.

Däremot är våld i nuläget otaktiskt. Pacifism är tron att våld är moraliskt fel? Min tro är att ickevåld kombinerat med extremvänsterns våld är optimalt rent taktiskt just nu. Det är också ett ypperligt sätt att visa mod och moralisk överlägsenhet och självkontroll vilket ingjuter beundran hos andra svenskar och hjälper rekrytering.

Magne
Gäst
Nybörjare
Magne

Det er en skam å kalle seg ”mann” når vi bare står stille og ser på dette vanvittige voldtekts-holocaust som nå ruinerer våre kvinner.

Den gamle Germanske krigerånden er borte. Vi Germanske/Nordiske ”menn” er redusert til uslinger. Svartingene kan dessverre voldta så mye de orker.

Yoda
Gäst
Nybörjare
Yoda

Helt klart att massinvandringen bara är en symptom på att landet ruttnar, och att ”nationell”media och regering/riksdag inte verkar för svenskens intressen utan tvärtom arbetar målmedvetet för att förstöra moder Svea; och nu sysslar med en kontrollerad implosion av landet.

”we better stand together or hang separately”
Thomas Jefferson.

Bra artikel, med tanke på att det inte längre finns tid att låtsas som om allt är OK.

Moder Svea
Gäst
Nybörjare
Moder Svea

Hur kan man som kvinna beväpna sig på ett lagligt sätt i Sverige ? Kniv är ju inte tillåtet, men vad gäller för tårgas, elpistoler eller tex långa virknålar ?

Man lider verkligen när man läser dessa artiklar.
Att våra politiker försöker tysta ned detta borde vara brottsligt i sig.
När över 80 % av våldtäkterna begås av invandrare fast gruppen ”bara” är 15 % stor i landet.
Är detta deras ”tack” till oss svenskar för vi är givmilda och låter dem komma hit och ta del av vår välfärd och våra pengar ???

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

hammare och skruvmejsel?!

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven
Tårgas, knivar, knogjärn, skruvmejsel osv är alla olagliga att bära ute. Om de inte faller under vapenbrott (typ tårgas) eller knivlagen som kniv och knogjärn gör så blir det olaga innehav av farligt föremål och är i stort lika som att åka dit för brott mot knivlagen. Vem bryr sig egentligen om lite böter när det kan rädda ens liv? Billig livförsäkring. Tårgas eller pepparspray är bra alternativ för kvinnor tycker jag. Jag tror att många kvinnor har mindre våldspotential än män. Till män skulle jag starkt rekommendera kniv. Det finns inget gatustridsvapen som ger sån respekt som en kniv.… Läs mer »
Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Peter H. Norrland

Så om polisen beväpnar sig med kniv istället för pepparsprej, teleskopbatong och pistol så skulle det aldrig bli upplopp och våldsamheter för då skulle ingen våga skratta åt polisen eller göra motstånd mot dem!?

Jag skulle nog känna mer ”respekt” om jag står framför en pistolmynning än en kniv, om nu inte pistolen hålls lutad åt sidan på ett sk. ”YO-Ghetto-Nigga-style”, för då är sannolikheten att en otränad skytt ska träffa mig ytterst minimal!

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven
Så om polisen beväpnar sig med kniv istället för pepparsprej, teleskopbatong och pistol så skulle det aldrig bli upplopp och våldsamheter för då skulle ingen våga skratta åt polisen eller göra motstånd mot dem!? Jag skulle nog känna mer “respekt” om jag står framför en pistolmynning än en kniv, om nu inte pistolen hålls lutad åt sidan på ett sk. “YO-Ghetto-Nigga-style”, för då är sannolikheten att en otränad skytt ska träffa mig ytterst minimal! Jag vet inte om du är begåvningshandikappad men vi talade om att som civil beväpna sig och vad som var effektivast och lagligt/olagligt inte om pistoler… Läs mer »
_jostein
Gäst
Nybörjare
_jostein

Officiellt utgör de som ej är släkt med svenskarna 20% av befolkningen. Personligen tror jag att de är ännu fler. Det är denna generation som mognar nu. Eller inte alls.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Död åt mångkulturen. Organiserat motstånd är den enda vägen. Kom ihåg det!

Anonym
Gäst
Nybörjare

När slutar vi snacka, gör kollektivt något åt det här elendet?! Vi har inte tid för det här mera. Hur länge ska vi se på när de växer i antal och det blir bara jävligare och jävligare i ”vårt” samhälle. Det är för sent snart! Vi ska inte bara vakna, det har vi gjort redan. DET ÄR DAGS OCH AGERA!!!

Mattias S
Gäst
Nybörjare
Mattias S

Nu är det fam dags att milis-grupper börjar formas som ger asen den rättvisa som behövs i det här landet.

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Det största hot och den största orsaken till att folk går runt som fån och tycker och tänker som ”vanligt” folk gör är MEDIA !
Media styr vad folk äter, tycker och tänker, det alla MÅSTE förstå är att media kontrolleras nästan till 100% av JUDISKA intressen, judars sätt att manipulera och styra folk är ENORMT.
Freud är ihop med sin brorson Bernays dom som startade detta sätt att manipulera dom goda och ärliga OCH lättpåverkade massorna.
Går inte detta upp för folk så finns ingen räddning. Tyvärr ser det inte så ut i dagens värld.

andreas /bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
andreas /bollnäsbo

Igår/natten mot idag våldtogs en till kvinna i närheten av stadsfestivalen

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Pk-maffian är orsaken till alla dessa händelser om dom inte importerat så mycket slödder hade vi haft det mycket bättre.Sedan mörkar både tidningar och polis signalementen för att folk inte ska veta vilket elände invandringen orsakar.

Bo Nilsson
Gäst
Nybörjare
Bo Nilsson

Utmärkt Henrik! Det bara fortsätter och fortsätter! Övergreppen av kulturberikarna har nu nått såna nivåer, att till och med våra blinda , döva, och stendumma landsmän borde vakna. Att tidnings och landsförrädarpacket döljer de vidriga händelserna är ju ingen nyhet. Det skall komma en dag för uppgörelse med asen. Var så Säker. Mvh Bo Nilsson

Eva Britt
Gäst
Nybörjare
Eva Britt

Det finns belägg för gruppvåldtäkter sedan 1600-talet och framåt. Trots avsaknad av invandring.

Ingemar W
Gäst
Nybörjare

Fram med beläggen tack!

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

hahahahhaha…i afrika då eller?

Tim
Gäst
Nybörjare
Tim

Förövarna lär knappast ha någon imponerande utbildning bakom sig. Jävla pack. Man borde göra världen en tjänst och sätta en kula i huvudet på alla som inte har en minst fyraårig lång högskoleutbildning i bagaget (Folkhögskola räknas ej). Världen skulle bli en bättre plats då. Jävla OUTBILDAT ARBETARPACK!

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Då försvinner troligtivs en del av läsarna av denna ”tidning”…

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven

Inom nationalsocialismen finns det inget utrymme för klasshat o klasshets.
Alla har sin plats att fylla och vi ska värna om varandra.
En arbetare är inget negativt, däremot är låtsasaristokrati och överlägset beteende det.
Ära och ens egenvärde är vunnet genom handlingar och moralen hos individen inte av vilken ”klass” denne föddes i.
Ett enat folk, en stolt nation, en stark ledare, svensk union.

Tim
Gäst
Nybörjare
Tim
Utbildningsnivå har inget med ”klass” att göra. Det handlar bara om att ta tag i sitt liv, att bidra till mänskligheten. En arbetare (t.ex. en bilmekaniker) KAN inte bidra med något då personen i fråga saknar kunskapen att göra det. Denna personen behövs därför inte och är inte mer än slöseri av resurser och utrymme. Självklart så ”behövs” arbetare i arbetslivet fortfarande för att få livet att rulla smidigt för viktigare människor. Dock måste man inse att arbetare inte är människor som man måste värna om, då inget en arbetare gör inte kan skötas av en maskin. Jag skulle till… Läs mer »
Bollnäs Bo
Gäst
Nybörjare
Bollnäs Bo

En till blev våldtagen natten mot idag (Onsdag 14:e Juli)vid Stadsfestivalen i bollnäs..

johan
Gäst
Nybörjare
johan

fakta är fakta! försvarar man våldtäkt är man medskyldig! Irakiska metoden!!!!!!!!!!

Jesper Olsson
Gäst
Nybörjare
Jesper Olsson

Väldigt bra artikel. Dags att sluta vara så snälla och istället börja ifrågasätta alla i vår närhet om de begriper vad de sysslar med egentligen. De stödjer ett folkmord på sitt eget folk. De stödjer våldtäkter på våra nordiska kvinnor. Varför?

Bo Nilsson
Gäst
Nybörjare
Bo Nilsson
Kamrater! För er kännedom! Idag har jag drabbats av den underbara mångkulturen på ett högst påtagligt sätt. Kommer ner till min bil och finner dörrlåset inslaget. Vidare har de jävla, satans, förbannade asen brytit sönder plastkåporna runt ratten och totalförstört tändningslåset. Kräken har även sparkat tre bucklor på bilen, förmodligen i frustration över att dom inte lyckades själa den. Detta är ju naturligtvis lite jämfört med de stackars kvinnorna som fått sina liv förstörda av våldtäkterna, men man blir ändå totalt vansinnig över tilltagen. Jag hoppas jag får reda på vilka det är. Jag kommer inte att visa dom någon… Läs mer »
Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Haha…hur fan vet du att detta har med mångkulturen att göra…har du en volvo eller har du en såndär invandrarbil?

Bo Nilsson
Gäst
Nybörjare
Bo Nilsson

Jag har inte bett dig kommentera mitt inlägg! Sköt dig själv jävla idiot. Bo Nilsson

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Haha…undrar vem som är idiot ”kamrat”…
Säkert en gamal importbil från asien…

trackback
Nybörjare

[…] På Bollnäs gator Nordfront.se: Måltavla: förrädare Många illa berörda av demonstration på torget Våldtäktsvåg i Sverige – 21 fall på tre […]

trackback
Nybörjare

[…] i samband med texten skriven av Henrik Pihlström gav mig en tacksamhets känsla över att jag var i Grums igår och inte i Bollnäs. Rubriken är […]

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Enligt uppgift ska det arrangeras en ”antirasist” demonstration i bollnäs på fredag.
för låtsashumanisterna är det tydligen mer viktigt att förebygga ”rasism” än att stoppa gruppvåldtäkter

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Jag undrar vad de har för sköldar?

Atlee Yarrow
Gäst
Nybörjare

We are seeing this more and more and here in the USA it is getting worse. The media is complacent is their duties to report the truth on an international scale.

Mr Sweden
Gäst
Nybörjare
Mr Sweden

Med formuleringen vill skribenten säga att inget domslut ännu fällts och att det inte är journalister som ska avgöra om en gärningsman är skyldig eller ej. Artikelförfattaren har handlat helt korrekt och om ni börjar leta efter det kommer ni att finna att den här typen av formuleringar är standard bland alla någorlunda seriösa journalister, oavsett vilken typ av brottslighet det handlar om.
Det är sunt och naturligt att reagera med vämjelse och ilska på sådana här saker, men inget blir bättre av att man sprider konspirationsfantasier. Det är inte minst respektlöst mot offren.

Agaton Sax
Gäst
Nybörjare
Agaton Sax

Även Kina drabbas av dessa men VARFÖR löser man inte problemet på samma sätt i Sverige?

Muslim English rapist get his ass mob-kicked in Beijing.

This video has been inflaming Chinese web for a week now, you can see a Muslim English tourist between the thighs of a weeping Chinese girl when an old man steps in. The next sequence show the ”tourist” laid down while citizen is still beats him and the police arrives.

http://www.liveleak.com/view?i=56a_1337277366

trackback
Nybörjare

[…] 13/7     14/7      16/7     15/ 7     17/7     18/7     19/7     20/7     21/7     27/7     1/8     1/8(2)     6/8     21/8     24/8     25/8     26/8     27/8     27/8(2) […]

wpDiscuz