Malmökonferens om ”förintelsen” skjuts upp ett år

INRIKES. Den konferens som skulle hållits i Malmö i slutet av oktober om den påstådda ”förintelsen” skjuts upp ett år. Detta på grund av corona-pandemin.

Stefan Löfven ville gärna odla förintelsemyten i oktober tillsammans med Trump och Putin, men tvingas vänta ett år. Skärmbild: Youtube.

Den internationella konferens ”mot antisemitism” och för hågkomsten av ”förintelsen” som skulle hållits i Malmö under slutet av oktober får nu skjutas upp, skriver SVT. Anledningen är den pågående corona-pandemin.

Regeringen – som bland annat bjudit in världsledare som USA:s president Donald Trump och den ryske presidenten Vladimir Putin – får nu bida sin tid i ett år tills evenemanget kan äga rum.

Förintelsekonferensen beräknas kunna gå av stapeln hösten 2021.

Idén med att hålla en konferens om den omstridda ”förintelsen” – vilken ifrågasätts av allt fler – ska enligt regeringen vara att ta ”konkreta och gemensamma steg framåt i kampen mot antisemitism”.

— […] För att vi ska kunna ha fullt fokus på dessa viktiga frågor ser vi att det bästa är att skjuta fram forumet ett år, säger Stefan Löfven (S).

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 månader sedan

Det finns ingen förintelse det är bara propaganda sak för att zionisterna ska sko sig på övriga människors bekostnad.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
2 månader sedan
Reply to  Sigfrid

Förintelsen pågår och är i full fart. Det vi kommit till är det största massmord genom tiderna. Stället att befinna sig på med störst risk att bli mördad har blivit i din egen morsas livmoder.

Världens ledare är i maskopi med mörkrets makter och Hitler lät ju knappast vara ett undantag då han 1920 ska lämnat över en 25-stegs plan där han begär all auktoritet över riket samt tillåtelsen att mörda, i dödsstraff.

Leker man Gud så får man lära sig läxan att förlora. #deathculture

Thor
Elit
Thor
2 månader sedan

Läste nånstans att t.o.m Bilderbergmötet har ställts in i år.
Kan verkligen jordklotet rotera vidare utan den tankesmedjan?

Peter
Nybörjare
Peter
2 månader sedan

De är fullständigt förvända i fräckhet och ondska. ”Det är ju judar som åtminstone 18 och 19-hundtalen orsakat den mesta döden i världen!

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 månader sedan

Nästa blir Event 202.
På agendan – tvångsvaccinering.
Återigen Bill Gates.
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about