Maduro: Trump har beordrat mord på mig

UTRIKES. Enligt Venezuelas president Nicolas Maduro har Donald Trump beordrat lönnmord mot honom.

Enligt Venezuelas president Nicolas Maduro har USA:s president Donald Trump beordrat den colombianska regeringen och maffian att mörda Maduro.

— Utan tvekan, Donald Trump gav ordern om att mörda mig, till den colombianska regeringen, den colombianska maffian. Om något händer mig är Donald Trump och Colombias president Ivan Daque skyldiga.

Presidenten anser dock själv att han inte är i fara, då landets underrättelsetjänst skyddar honom mot lönnmördare.

Tidigare har ett antal staters ledare mördats efter att ha avsatts med amerikansk inblandning. Två exempel är Iraks Saddam Hussein och Libyens Muammar Gaddafi.

Källa:
Maduro claims Trump ordered Colombian government and mafia to kill him

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det är US-amerikansk Illuminati-politik, storhetsvansinnig judisk imperialistisk. Den visar trots allt amerikansk osäkerhet och att deras makt baserar mycket på olja med frontfigurar Rockefeller-klanen (Exxon/Esso) och Rothdchild-klanen (Dutch Shell/BP). Många krig handlade om Israel och olja och inte om det politiska systemet: Golfkrig, Irakkrig, Libya-krig. Tysklands tredje riket hade bra relationer til oljeländer. Rothschild’s britter borrade efter olja i Norrvästtyskland (den brittiska zonen) straks efter 1945 och det fanns olja där men inte särskilt mycket. Det har upptäckts mycket olja nu i Mecklenburg-Vorpommern och Brandenburg (i ex-DDR) 2013. Hade Sovjets aning om det hade de möjligtvis inte givit upp DDR.… Läs mer »