Macron pekar ut Putin som medskyldig till outredd ”gasattack”

UTRIKES. Frankrikes president Emmanuel Macron meddeladde under söndagen att han valt att hålla Putin ansvarig för den senaste påstådda gasattacken, trots att utredningen knappt hunnit inledas.

Enligt ett uttalande från Frankrikes president Emmanuel Macron ska Ryssland och Vladimir Putin hållas ansvariga för den senaste påstådda gasattacken, som knappt har börjat utredas. Anledningen är enligt Macron att underrättelsetjänster redan slagit fast att den syriska regeringen är skyldig, något man dock inte presenterat några som helst bevis för.

Macron menar även att landets regering lyckats övertala USA att fortsätta vara involverade i Syrien. Att USA:s krig i Syrien, där man försett rebellgrupper med vapen, ska fortsätta är något som får anses vara bekräftat då landets FN-ambassadör Nikki Haley uttalat att man ska stanna tills man uppnått sina mål.

Dessa mål är att hindra användandet av kemiska vapen ”på ett sätt som hotar USA:s intressen”, besegra Islamiska staten och att ”skaffa sig en god utgångspunkt för att hålla koll på Iran”.

Källor:
Macron Says He Told Putin Russia ’Complicit’ in ’Syrian Chemical Weapons Use’
U.S. troops not leaving Syria until goals accomplished

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridKarl AFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

(((Goldman Sachs))) har talat. Macronen är (((Goldman Sachs))) språkrör. (((Goldman Sachs))) vill ha krig. Det är bra för banking business.

Karl-Путин A
Medlem

Man kan inte vara medskyldig till något som inte har hänt – däremot kan man vara medskyldig till fabricerade lögner.

Sigfrid
Medlem

Macron är verkligen globalisternas verktyg så detta är helt normalt för honom.