Macron: Europa är på väg mot massinvandring utan motstycke

MASSINVANDRING. Europas öde är enligt Emmanuel Macron tätt sammanbundet med Afrika. Europa har vidare heller inget val: Massinvandringen kommer att nå historiska proportioner.

Den före detta bankmannen för den judiska storbanken Goldman Sachs, Frankrikes president Emmanuel Macron, sade nyligen i EU-parlamentet att han vill utrota de nationalistiska strömningarna i Europa. Han menade då på att ”de” inte ska få hindra anstormningen av rasfrämlingar från Afrika som ändå oundvikligen kommer.

Macrons demografiska program för Europa är exakt i linje med både EU-kommissionen och judiska lobbygrupper för global migration. Men även vår före detta statsminister Fredrik Reinfeldt är inne på samma spår och anser att Sverige är ett döende ålderdomshem och att ”framtiden kommer från Afrika”, där en femfaldig befolkningsökning väntas inom två generationer.

Även Macron säger att Europas framtida öde består av en storskalig massinvasion från Afrika på ”historiska” nivåer. Macron varken kan eller vill göra något åt den saken.

De anledningar till den förestående invasionen anges av Macron vara ”stor fattigdom, klimatförändringar och geopolitiska konflikter”. Liksom Reinfeldt hävdar Macron att ”Europas öde är sammanbundet med Afrika”.

Afrikaexperten Stephen Smith beräknar att antalet afrikaner i Europa kommer att växa från nio miljoner till upp till 200 miljoner inom de närmaste 30 åren. Enligt Smith innebär denna utveckling samtidigt slutet för Europas välfärdsstater, då det enligt honom inte går att kombinera välfärd och massinvandring. Välfärden är också ett av de största hinder som Reinfeldt ser för en rörlig arbets- och produktionsmarknad.

Källa:
Emmanuel Macron: Europa på väg mot massinvandring utan motstycke

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Kristoffer
Kristoffer
2 år sedan

Vidrigt sjukt.

Blue
Blue
2 år sedan

I EU bor det i snitt 165 människor per kvadrat kilometer (741 milj människor, 4,5 milj kv km).

I Afrika bor det i snitt 40 människor per kvadrat kilometer (1 215 milj människor, 30.4 milj kv km).

Afrika har mycket bättre förutsättningar för att försörja människor en det kallare Europa.

Ändå är det afrikaner som skall komma till Europa?

Dags för rockad?

Vita europeer går samman och köper 4,5 milj kv km mark i Afrika och bygger där ett nytt hem för den vita rasen?

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  Blue

Ingen bra idé, då skulle negrerna bara vända 180 grader söderut när allt var uppätet här i Europa.

Rena utrotningskrig för att rensa den afrikanska kontinenten kommer att bli nödvändiga och oundvikliga, annars är den här planeten körd.

Påläst
2 år sedan

Vår eller judens sista strid kommer snart. Jag tror att det blir judens.

Henke Himmlär
2 år sedan

Det mest intressanta med vad han säger och vad egentligen alla kan konstatera numera är att Europa är invaderat MEN att den stora invasionen inte ens har börjat än. Snacka om tsunami! 😂 Ni som är under 30-35 kommer alla att få leva i härligheten. Och fortfarande röstar européerna till mer än 75% FÖR fortsatt undergång. Ja i Sverige är väl risken stor att drygt 99% röstar för mer invasion nu när valet hålls i september. Men vi kommer segra! HELL SEGER! Okej, hör gärna av er när ni vill börja diskutera REALISTISKA lösningar utan att börja beskylla andra för… Läs mer »

Ramón Mercader
Ramón Mercader
2 år sedan

Det är inte endast den omständigheten, att det i allt större utsträckning kompletterar armen ur sitt färgade människobestånd, det gör dessutom så snabba framsteg i fråga om moderlandets negroisering, att man faktiskt kan tala om uppkomsten av en afrikansk stat på europeisk mark.