Lyckosökande pakistanier gripen vid ungerska gränsen – misstänks för 70 mord

UNGERN. En man från Pakistan har gripits misstänkt för att ha utfört sjuttio mord i sitt hemland.

Under onsdagskvällen kunde ungersk polis gripa en pakistanier som är efterlyst för sjuttio mord som han ska ha utfört hemma i Pakistan.

Enligt ungersk polis påträffades den 35 år gamla mannen när man stoppade en grupp illegala invandrare vid den serbiska gränsen. Österrikisk polis sägs ha tipsat den ungerska polisen om att mannen var på väg till Österrike via Ungern med hjälp av människosmugglare.

Mannens identitet hålls hemlig på grund av österrikiska lagar gällande personuppgifter men man använder initialerna A.Z. om mannen, som är internationellt efterlyst av pakistanska myndigheter.

Källa:
Hungary detains migrant wanted for 70 murders in Pakistan: police

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Ojsan… När jag först läste rubriken så blev jag oroad. Hade en av de där lyckats mörda 70 av oss? Sedan läste jag ”i sitt hemland” och pustade ut. Nog bäst att han fotograferas noggrant, så myndigheterna alltid känner igen honom om han försöker ta sig in i Europa igen.

Lisa
Nybörjare
Lisa
2 år sedan

Som jag har tänkt en längre tid, de som kommer till Europa har begått folkmord/brott i sitt eget land och nu flyr efterverkningarna av det. Varför säger så många att de kommer att avrättas om de återvänder till sitt forna hemland?? Verkligen en tanke. Samtidigt som vi vet att många skaffar sig ”anknytning” det nya landet genom giftermål och genom detta barn, vilket stärker rätten att stanna.

Andre
Nybörjare
Andre
2 år sedan

Troligen bara för honom att skaffa ett falskt EU-pass/ID-kort – i min erfarenhet tar ungrarna (aatminstone paa motorvägen fraan Serbien) knappt EU-handlingar i handen.
De maaste fan skärpa till sig.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

test