Lyckad tidningsutdelning i Ystad

AKTIVISM. Mitt under julshoppingen i Ystad delade Näste 3 ut Nordfronts tidning till stadens julshoppare. Här följer en redogörelse för den lyckade aktiviteten.

Under lördagen var det mycket folk ute för att julshoppa i Ystad. Detta gjorde att Ystads gågata var knökfull. Näste 3 ställde upp sig mitt på gågatan för att dela ut Nordfronts tidning till de förbipasserande. Polisen har tidigare varit väldigt yttrandefrihetsfientliga i Ystad så vad denna informationsutdelning skulle leda till återstod att se.

Läs också: Offentlig flygbladsutdelning och polistrakasserier

Ystad är en känd röd stad och folket på gågatan bestod av tre olika typer av människor. De som vänligt tackade nej till tidningen, de som direkt ogillade Motståndsrörelsen och de som tacksamt tog emot tidningarna. De som ogillade Motståndsrörelsen hade bara ett vapen och, det var att försöka skambelägga aktivisterna. Aktivisterna var dock inte sena på att ge svar på tal, med resultatet att de hastigt gick vidare utan att våga diskutera vidare. Det tog sig till och med så löjliga uttryck att vuxna män i 25-års åldern endast vågade att väsa ”skam” när de gick förbi utdelarna.

Två unga tonåringar satte sig ner på en bänk för att betrakta utdelningen, de tog efter ett tag mod till sig och frågade en av utdelarna vad han tyckte om invandringen. De kom snabbt in på att den unga mannen trodde på ”alla människors lika värde”. När aktivisterna bad honom att förklara uttrycket svarade han bara att han trodde på det, utan vidare förklaring, vilket säger en del om den hjärntvätt dagens ungdom utsätts för.

Två poliser stannade upp och började fråga hur vi togs emot bland de förbipasserande, och påpekade att det måste gå bra en dag som denna, då så många människor var ute. Efter det korrekta uppträdandet gick de sedan vidare och lämnade aktivisterna i fred.

Även om Ystad är en röd stad så säger ändå över 100 utdelade tidningar att det finns potential för vårt budskap i Ystad. En ökande medvetenhet om att Nordiska motståndsrörelsen är den politiska rörelsen som har folkets bästa som högsta prioritet.

En meningsmotståndare uppmärksammade att många tidningar delades ut och beklagade sig då över att vi inte skyltade mer med vad vi delade ut. Tydligen räckte det inte med att det stod ”Nordfront” överst på tidningen och att en av rubrikerna var ”Nordiska motståndsrörelsen”.

Då en kvinna med familj tog emot en tidning sa hennes tonårsson högljutt: ”Mamma, du har tagit emot en tidning från Nordfront!” Lite senare passerade familjen igen varpå en av aktivisterna då frågade om tidningen uppskattades. Då skrattade hela familjen varmt när de påmindes om situationen som utspelade sig tidigare.

En man gick flera gånger förbi tidningsutdelarna varpå en medlem frågade om han var intresserad av att fråga om något. Under konversationen som följde berättade han om sina sympatier och att han var ordentligt trött på hur dagens politiker ”leder” det här landet.

Sammantaget var den offentliga utdelningen mycket lyckad i Ystad, detta gör att staden har fler besök att vänta för att tillgodose den ökande efterfrågan från folket att ta del av Motståndsrörelsens budskap.

Efter dagens offentliga aktivitet var det dags för månadsmöte och mat. Mötet avslutades med trevliga och intressanta konversationer.

Vill du ansöka till Näste 3 för att vara delaktig i kampen? Tveka inte att kontakta oss.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
12 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
MagnusSigfridvörtisTjustRagnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Kristian
Medlem

Härlig läsning och bra jobbat!!

.db.
Medlem

Härligt att läsa om.
Trevligt att folkligt intresse växer och att fler söker information om NMR.
Hell seger & gott humör!

Andreas
Medlem

Låter mycket bra kamrater!

Gunnar
Medlem

Mycket bra jobbat! Men, är Ystad verkligen en röd stad nu för tiden? Förr om åren var det mer en snobbig stad och ”white flight”-ort för Malmöbor trötta på mångkulturen.

Anders Jonsson
Medlem

Sjysst aktivitet i Skåne.

Hell seger!

Senaste
Medlem

Härliga nyheter! Sveriges etablissemang brände väldigt mycket krut på att demonisera SD så många har förmodligen blivit immuna mot alla dessa förmaningar från ovan. Nu är de redo att reflektera över större frågor och hur vår värld egentligen fungerar.
Trevligt med trevliga poliser också!

Rokviken
Medlem

Blir så glad av rapporteringen.Önskade att det var så i hela landet. Ni gör ett storartat arbete. All heder:)

Ragnar
Medlem

Otroligt positivt att inte alla poliser är kriminella.

Tjust
Medlem

Bra jobbat!

vörtis
Medlem

Trevliga nyheter!

Sigfrid
Medlem

Härligt att det gick så bra och att polisen uppträdde korrekt det är inte så vanligt.

Magnus
Medlem

Bra jobbat kamrater. Gatorna tillhör Nordiska motståndsrörelsen.