Lyckad manifestation i Stockholm

Av ,
Politisk redaktör
29

KOMMENTAR. Nyss hemkommen från demonstrationen i Stockholm vill jag ge några reflektioner.

Foto: Nordfront.se. Klicka för större bild.

Demonstrationen i Stockholm kan i korthet beskrivas som en mycket bra manifestation där vi visade systemet att vi är tillräckligt många som kan trotsa folkförrädarnas förbudshets och censur. Det var en lugn och ordnad tillställning med stort intresse från allmänheten och med god kamratskap på plats.

Protest mot demokraturen
Dagen började med att Pär Sjögren gick upp på scen och förklarade att vi inte tänker gå en meter och låta oss förnedras på det sätt som regeringen vill. Vad som hänt var att Nordiska motståndsrörelsen hade nått en muntlig överrenskommelse med polisen om en specifik marschväg som var rimlig för ett parti som ställer upp i val och vill nå ut till presumtiva väljare.

Men denna marschväg ändrades efter att polisen fått ”order från högsta ort”. Vilka som var ”högsta ort” ville polisen inte berätta, men det var fullkomligt uppenbart att direktivet kom från regeringen. Alltså politikerna som vi ville demonstrera mot. Vad skulle man ha kallat det för om de styrande i Ryssland förbjudit oppositionen att protestera mot själva regimen? Ja, just det, valfusk, diktatur, totalitärt samhälle etc.

Istället för att gå runt i en fyrkant och nå ut till i princip inga alls, och låta oss förnedras som regeringen vill, så valde vi att stanna kvar och hålla mötet direkt på plats. Likt i Göteborg så valde vi att göra på vårt eget sätt. Polisen kommer förmodligen bli varse om fler överraskningar i framtiden så länge man låter regeringen detaljstyra myndighetens arbete.

Många på plats
Cirka 450 personer, inklusive sköldbärare och funktionärer, var på plats under mötet. Lägg även till de cirka 40 000 visningar på vår direktsändning (fördelat på två olika livestreamer) och all medial uppmärksamhet kring mötet.

450 personer anser jag vara en rimlig, och dessutom bra siffra med tanke på förutsättningarna. Då tänker jag kanske inte framförallt på hur polisen har betett sig – även om detta kanske också spelar in – utan snarare på mötesfrekvensen under året

Det här är inte direkt Nordiska motståndsrörelsens första möte under året utan sedan i maj har vi hållit större möten i Ludvika, Kungälv, Boden, Almedalen samt Åbo nu bara en vecka innan demonstrationen i Stockholm. Lägg även till att hårdlanseringen för Stockholm skedde först efter att Åbo-demonstrationen var klar, alltså en vecka innan.

Det är nu dessutom valkampanjstider och med den höga mötesfrekvensen, från alla organisationer, är det självklart att denna marknad blivit något mättad. Därmed försvinner en stor del av ”svansen” som annars brukar dyka upp.

Så 450 personer är i det sammanhanget en bra siffra. Jag noterade även att många ungdomar var på plats, betdyligt fler än vanligt. Det bådar minst sagt gott inför framtiden.

Båtaktion, tal och mingel
En spektakulär sak under dagen var båtaktionen utanför Sveriges riksdag med inspelat tal av Simon Lindberg. De som inte kunde närvara på denna aktion fick dock höra på bra och kraftfulla tal på plats under vårt möte. Tiotusentals människor har hört på tal som på ett bra sätt förklarade hur totalitärt Sverige har blivit och hur förrädarna i regering och riksdag skor sig på folkets bekostnad och utövar förbud mot dem som ifrågasätter deras förräderi.

Själv uppskattade jag alla samtal på plats och i efterhand är jag nästan glad åt att eftersamlingen blev på samma plats så att man fick en chans att prata med alla som var där. Valkampanjen har varit en stressig period för många av oss och då hinner man kanske inte alltid med att ha några längre samtal med kamrater. Det här var den första stora sociala aktivitet på bra länge, så det var nog uppskattat av många.

Foto: Nordfront.se. Klicka för större bild.

Motståndsrörelsen höll ordning, motdemonstranter gjorde bort sig
Mötet var lugnt och ordnat, men det var inte tack vare polisen eller extremvänstern utan tack vare Nordiska motståndsrörelsens förmåga att upprätthålla disciplin.

Vänstergrupper samlades en bit bort och skrek ramsor med gälla stämmor, utan att för den skull lyckas störa mötet på något sätt. Själv blev jag ändå lite imponerad av att de kunde skrika samma ramsor, i samma tonläge och takt, under tre timmars tid. Hängivenhet, eller bara ett tecken på att de är mycket störda individer?

Hursomhelst så slog desperationen in när de inte på något sätt lyckades störa mötet, vilket slutade med att polisen attackerades. De våldsbejakande extremisterna från vänstern har av massmedia naturligtvis kopplats samman med Nordiska motståndsrörelsen.

På plats bland motdemonstranterna fanns även Alice Bah Kuhnke och Jan Björklund som båda visade sitt förakt för den demokrati de säger sig värna om. Dessa representanter för ”demokratin” vill inte att Nordiska motståndsrörelsen ska få ta del av mötesfriheten, eller att mötet inte ska äga rum där det finns presumtiva väljare. Som talare känns det tacksamt när landets politiker bekräftar allt det man precis har hävdat om dem.

Motdemonstranter

Summering
Mötet var lyckat och förlöpte lugnt och ordnat, vilket, med demonstrationen i Göteborg i åtanke, kanske var det som behövdes i detta fall. Vi fick ut vårt budskap till tiotusentals svenskar och står raka i ryggen. Nu fortsätter valkampanjen i Ludvika, Kungälv och Boden där det kommer att hållas nya möten.

Mötet i Stockholm kommer att diskuteras mer utförligt i Radio Nordfront under morgondagen och i dagarna kommer fler artiklar, bilder och filmer att publiceras.

Tack alla som var på plats!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

29
Lämna en kommentar

Please Login to comment
13 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Karl-Путин AKlausAxel ErikssonTobias LindbergGunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tttw
Medlem

När dom säger framåt då svänger vi vänster.
När dom säger marschera då stannar vi.
Motstånd!

Anonym
Medlem
Anonym

Instämmer, tack vare minglet på Kungsholmstorg så gjorde jag många nya vänner … tur att vi stannade. Stort tack till våra sköldbärare och aktivister för att ni alltid håller ett vakande öga.

Jan Hjelm
Medlem

Håller med. För mig blev det ett stort pep-talk som kommer att inspirera inför slutspurten av valrörelsen och ge kraft som räcker hela hösten.

Sverker
Medlem

Smart taktiskt drag med manifestationen ifrån vattnet, rakt emot riksdagen!
Motståndsrörelsen imponerar mer o mer, med fysisk energi bland fotfolket & intellektuell energi hos ledningen.
Denna kraft kommer att mosa de mentalt depraverade luder(politikerna) som misshandlar Sverige idag. Deras hallik(den evige juden), med oändliga ekonomiska medel kommer inte att vara det oövervinnliga vapen han är van vid, och det har fått honom i panik!

Påläst
Medlem

Förstår dock inte varför ni kallar judar som Fredrik Reinfeldt och Birgitta Ohlsson för folkförrädare. En förrädare ska väl tillhöra den förrådda gruppen? Corneliu Codreanu ansåg också att förrädarna, dvs de som tillhörde hans folk, var de värsta och att judarna bara var naturliga fiender.

Karl-Путин A
Medlem

Helt korrekt – den korrekta benämningen på judarna Reinfeldt och Ohlsson är parasiter, utsugare.

Granskar man landets karriärpolitiker noga så visar det sig att få av dem är folkförrädare, utan det sistnämnda.

comment image
Folkförrädare eller utsugare?

Lingonet
Medlem

Enklare vid ropen från deltagarhopen att koncentrera sig på ett ord än att snabbt filtrera ut vilka som är vad från högtalarna.

Karl-Путин A
Medlem

Naturligtvis, men det är viktigt att veta skillnaden.

Tobias Lindberg
Redaktör

Men är verkligen Reinfeldt jude?

Karl-Путин A
Medlem

Fredrik Reinfeldts farfarsfarfar var en mulatt som avlade ett barn 1882 med Emma Dorothea Reinfeldt från nuvarande Lettland. Reinfeldt är ett vanligt judiskt namn, inte minst i dåvarande Lettland. Resten av Fredriks släkt bakåt i tiden består av resandefolk, bla hans far, och ”cirkusartister” – så frågan kanske snarare är vad han INTE är. Själv hävdar han att han är en typisk svensk.

Rickard
Medlem

Miljöpartiets disneyminister hann susa iväg till Örebro för att gå i en prideparad och bli intervjuad av na. https://mittmedia.solidtango.com/widgets/embed/e7u1mdzq

Karl-Путин A
Medlem

Lider man av rasdysfori så är det inte långsökt att man även lider av könsdysfori – vi väntar ”med spänning” på att den kommer ut ur garderoben.

Karl-Путин A
Medlem

Här är något för negressen Kuhnke att bita i: 64% av republikanska väljare i USA anser att en president kan använda n-ordet och ändå vara en bra president. 43% anser att n-ordet inte är rasistiskt. Än finns det hopp för USA, om än svagt.

https://www.rt.com/usa/436856-trump-n-word-poll/

Karl-Путин A
Medlem
Påläst
Medlem

”David Lane – notorious white supremacist and neo-Nazi from the US”

Där slutade jag läsa.

Karl-Путин A
Medlem

Vi vet att Ryssland och dess propagandakanal rt inte bejakar nationalsocialismen, men den nationellt sinnade som läser på rt ser över detta. Vi blir inte heller kallade nazister av rt och det intressanta är att vår demonstration uppmärksammas av världsmedia på ett någorlunda seriöst sätt om man jämför med den judiskkontrollerade västmedian som har som mantra att vi är dödsknarkande nazister som skrämmer folk till tystnad genom ”hat, hot och extremism”.

Klaus
Medlem

En ”svensk” kvinna säger i RT-videon att 95% av hennes familj blev mördad. Om hon är familjens enda överlevande representerar hon 5%, d.v.s. familjen var 20 personer och 19 blev mördade. Kan det vara sant? Om de finns 2 överlevande mördades 38 familjemedlemmar.

Karl-Путин A
Medlem

Ska man räkna så blir det snart 6 miljoner :)

Henke Himmlär
Medlem

Det spelar mindre roll just nu hur bra/dålig själva demonstrationen var. Det viktiga är att Motståndsrörelsen återigen fick omfattande uppmärksamhet i fiendemedia. Det var nästan som Almedalen på nytt. Fortfarande idag pratar de åtskilliga minuter om organisationen och demonstrationen på tv4-nyheterna.

Nu är det två veckor kvar tills svenskarna får säga sitt om huruvida de vill leva eller dö som folk. Motståndsrörelsen har gjort allting rätt.

Anonym
Medlem
Anonym

Exakt. Det var en svinbra demo. Kamptrött men lycklig … det är en skön känsla. Tack igen alla kamrater!

Lingonet
Medlem

Superbra tal av alla, fick lite gåshud.
Kul att återigen få skaka hand med alla man känner igen från nordfont, utom per öberg som alltid stod interviewad när jag smög förbi.
Min andra demo, fler blir det garanterat, försöker få me mig några från norrköping varje gång men..
Mycket nöjd åkte jag hem.

Lingonet
Medlem

Hälsar till rokviken med, hade!

Rokviken
Medlem

Det var trevligt att träffas :)

Lingonet
Medlem

Kronbladet skriver en massa skit om NMR
https://kronbladet.se/2018/08/24/nmr-marschen-lat-dem-vandra-haller-du-inte-med-dem-ta-debatten/
Nu åker kronbladet i papperskorgen!

Karl-Путин A
Medlem

Helt sinnessjuk artikel av en journalist vars hjärna verkar vara marinerad i judisk-maktpropaganda. Undrar vad journalisten tycker om omröstningen på samma sida där 7-klövern får 15,44% medan SD + Övriga får 84,55% (66,78% + 17,77%).

Påläst
Medlem

Kommer talen att läggas ut? Missade några i början som jag gärna skulle vilja höra.

Slipsen
Medlem

Jag håller helt med, det blev lyckat utifrån förutsättningarna som ofta ska ändras av regimen tyvärr. Jag hade dock velat marschera genom Stockholms gator men vi ska heller inte låta oss luras in i Shekelsteins fälla. Vi genomskådade hans list vilket pk-pöbeln aldrig tycks göra som springer hans ärenden… Det var trevligt att få prata med folk man endast haft kontakt med via nätet tidigare och vissa man inte träffat på länge. Alla tal var riktigt bra men det som stack ut för mig var Jimmy Thunlinds tal, vilket jag även sa till honom personligen på plats. Vi har återigen… Läs mer »

Gunnar
Medlem

Tack för en helt fantastisk dag, även om det inte blev någon gående demonstration. Jag är mycket nöjd!

Axel Eriksson
Redaktör

Tack själv Vejdeland, inte bara för en fantastisk artikel utan även för ett riktigt bra tal!