”Lugnet” efter Lamotte: Ett tiotal ligister knivrånade ensam man

MÅNGKULTUREN. Efter en bilaffär som gått snett i den ökända Kronogården i Trollhättan knivrånades en man av ett tiotal personer.

Genrebild.

Sent på torsdagseftermiddagen larmades polis till det beryktade mångkulturella området Kronogården i Trollhättan. En man som blödde från näsa och ansiktet hade knivrånats av ett tiotal personer.

Anledningen till våldet var en bilaffär som hade gått snett. Den rånade mannen hade tagit med sig pengar för att köpa en bil privat. Då överfölls mannen av ett tiotal ”ungdomar” i åldrarna 18-20 år.

— Tyvärr är detta normaltillståndet i Kronogården, det är så varje kväll. Det ska inte behöva vara det, men tyvärr är det så, kommenterade polisens presstalesman Stefan Gustafsson.

Därmed går Gustavsson emot sin kollega Rickard Fremark som är lokalpolisområdeschef i Östra Fyrbodal och som häromdagen enligt judisk lögnpress sade att det ”oroligheterna” var som värst när medborgarjournalisten Joakim Lamotte var i området för att göra ett reportage om den våldsamma mångkulturella miljön i området. Det ”lugnade ner sig ordentligt” efter att Lamotte hade lämnat området och slutat filma på platsen, sade Fremark.

Kända av polisen – men fria
Stefan Gustavsson sade att det kriminella rångänget är känt av polisen.

— Offret uppger att det är samma gäng som rör sig i området och som är kända av oss sedan tidigare. De står för merparten av stökigheterna i området på senare tid. Personerna kom över en okänd summa pengar innan de försvann, säger Stefan Gustafsson, sade Gustafsson.

Trots att gänget är välkänt av polisen är ingen av brottslingarna gripna.

— Vi är fortfarande kvar i området men det är vi hela tiden. Det är relativt lugnt på platsen men det driver fortfarande omkring ungdomar, sade Stefan Gustafsson på torsdagskvällen.

Polisen har hittills nöjt sig med att upprätta en anmälan om rån.

Källa:
Man knivrånad – av tiotal personer

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonet
Nybörjare
Lingonet
7 månader sedan

Bedrövligt! Fittpolisen tittar på!

Ethny
Nybörjare
Ethny
7 månader sedan
Reply to  Lingonet

Precis vad de är betalda för att göra från främmande makt… Förutom att grovt misshandla dissidenter då, såklart.

Dagen kommer då folket inte känner någon sympati för dessa. Skulle inte vilja vara i deras position då om man har förrått folket. Ingen kommer undkomma vad som komma skall!

nordbo
Nybörjare
nordbo
7 månader sedan
Reply to  Lingonet

Har ”poliser” i högre position i Sverige burit fittmössa – var väl Byggnads som gjorde det,eller har jag fel.?

Ethny
Nybörjare
Ethny
7 månader sedan

Jag försvarar absolut INTE dessa antivita avskum till s.k poliser vars arbete går ut på att försvara civila MOT drägg som dessa, men som de hela tiden låter gå ostraffade. De har bevis, de vet vilka det är som begår dessa brott… Vad är problemet? Att stoppa dessa ”problem” går emot eran order, och ni är så snälla som lyder er (((matte))) så att de kan fortsätta med sitt antivita våld mot vita? Däremot uppfattar jag det som så att Kling #1 ”det har lugnat ned sig rejält nu efteråt” menar just den situationen som rådde under tiden som Lamotte… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
7 månader sedan

Väldigt bra rubrik på artikeln som visar att det knappast varit LUGNT varken innan,under och efter när Lamotte var där. – Tyvärr är detta normaltillståndet i Kronogården, det är så varje kväll.. Det är inte bara ifrån det områdets polis som yttrar sig så under senare tid.Fullständigt livsfarligt när polisen börjar vagga in sig att detta skulle vara det nya ”normaltillståndet” – tillslut så lägger sig den vanvettiga mentaliteten i alla skikt inom kåren – de är redan där på många olika sett,många av dom borde väl undra varför dom bär denna uniform överhuvudtaget. Hade polisen sagt till civilisationsförstörande MSM… Läs mer »

Klaus
Nybörjare
Klaus
7 månader sedan

Är poliser invandrare eller är de schizofrena och tror att de är muslimer och svarta?