L’Oréals muslimska model tvingas avgå efter att hon kritiserat Israel

UTRIKES. Kosmetikabolaget L’Oréals muslimska modell tvingas avgå då hon på Twitter riktat hård kritik mot förbrytarstaten Israel.

Amena Khan som varit en av kosmetikabolaget L’Oréals modeller tvingas avgå då hon som muslim kritiserat Israel på Twitter. I den numera raderade tweeten kallade Khan ”det heliga landet” för en ”barnmördande illegitim stat”. Hon ska även ha sagt att Israel kommer att besegras.

Hennes uttalande väckte starka känslor bland ”vissa” och efter ett medialt uppror meddelar hon nu att hon lämnar L’Oréal. I sitt avskedstal meddelade hon sin djupa ånger för sina uttalanden och den mediala storm som det hela resulterat i.

Källa:
L’Oreal Hijab Model Amena Khan Steps Down over Tweets Calling Israel ’Child Murderers’

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Icke-vita (särskilt då kvinnor) tillåts säga vad som helst, törsta after vita människors blod och det ena och det andra. Men är de kritiskt inställda till den judiska makten, då ryker de precis som vi också gör. Den som vid det här laget inte inser att det är judarna som styr vår samhällsdebatt och avgör vad som får yttras måste vara fullständigt blind. Som Voltaire ska ha uttryckt det: ”För att avgöra vem som styr över dig, ställ dig frågan vem du inte får ifrågasätta.”