Lördagens talare Pär Sjögren inför mötet i Ludvika

På lördag arrangerar Svenska motståndsrörelsen ett offentligt möte i Ludvika, där en svensk man blev mördad av främlingar på väg hem från en julfest den 16 december. Manifestationens tema är ”Massinvandringen är en tickande bomb!” och på plats i Ludvika för att hålla tal är nästeschef Pär Sjögren från Borlänge.

Pär, varför har ni valt att hålla denna demonstration just i Ludvika? Är detta en direkt reaktion från Motståndsrörelsen till följd av mordet på Tommy Lundén?
Nej, det är inte enbart på grund av det som hänt, men det är naturligtvis en del i det hela. Vi som bor i städer som till exempel Ludvika och Borlänge ser ju vad som är på väg att hända, speciellt med den massimport av diverse folkslag från mellanöstern och Afrika, främst från Somalia, som sker till Dalarna i stort.

Jag har fått uppfattningen att politikerna inte bryr sig ett skvatt om de konsekvenser det för med sig, och detta, bland annat, är något jag kommer peka på i mitt tal på lördag. Sen har vi ju vår kampanj ”Massinvandring – en tickande bomb!” som vi driver sedan ett tag tillbaka och som vi givetvis vill uppmärksamma.


Pär Sjögren talar i Borlänge

Det har alltid funnits de som hävdar att vi utnyttjar dåd som mordet på Tommy för att hetsa mot invandrare och sprida hat, vad har du att säga om det?
Rent trams! Som jag sa tidigare så är detta endast en del av varför vi ska ha torgmötet på lördag. Dessutom behöver vi inte ”hetsa” mot invandrare, den reaktionen skapar de så bra själva. De som oftast säger att vi sprider hat och intolerans är för det mesta våra politiska motståndare, och jag lägger inget värde i vad de säger. Det enda sättet att ta reda på sanningen är ju att prata med och lyssna på vad vi i Motståndsrörelsen har att säga, för vi ger folket sanningen om mångkulturens konsekvenser.

Så du tror att Motståndsrörelsen kommer bli väl mottagna i staden?
Enligt de indikationer jag har fått så kommer det bli ett bra torgmöte på lördag, det är många som har hört av sig till mig för att tala om att de stödjer manifestationen.

Har ni på något sätt utannonserat mötet på lokal nivå i Ludvika?
Vi har gjort samordnade aktioner bland annat genom riktade flygbladsutdelningar, sms-kedjor samt utnyttjat de sociala medier som finns att tillgå. Dalarna-tidningar har också uppmärksammat torgmötet på sin internetsida. Vi kommer att fortsätta sprida flygbladen i stora delar av Ludvika fram till och med lördag.

Du skall själv hålla tal, vad mer finns det för anledningar att besöka mötet på lördag? Kommer det hända något utöver detta?
Förutom att jag ska hålla tal så kommer en del andra från Motståndsrörelsen att finnas på plats för att diskutera med dem som kommer till torgmötet. Vi kommer även arrangera ett föredrag med Pär Öberg efter torgmötet. Temat för föredraget är också ”Massinvandring – en tickande bomb!

Har man frågor om torgmötet, eller vill gå på föredraget, så kan man kontakta mig eller ta kontakt med andra representanter från Motståndsrörelsen.

Vill du komma och diskutera med Motståndsrörelsen på lördag, lyssna till Pär Sjögrens tal och/eller bevista föredraget av Pär Öberg? Kontakta Pär Sjögren på tel. 076-83 29 205!

Flattr this!

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.


  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *