Löfvens regeringsförklaring: ”Våld från högerextrema ska tas på största allvar”

INRIKES. Stefan Löfven menar att det existerar ett problem med ”högerextremt våld” i Sverige.

När statsminister Stefan Löfven idag höll sin regeringsförklaring talade han mycket om den uppmärksammade kriminaliteten i Sverige.

Som svar på de nästan uteslutande invandrarrelaterade skjutningarna och bombningarna föreslog Löfven bland annat att det ska bli enklare att besluta om kameraövervakning samt att det ska bli lättare för polisen att läsa krypterad kommunikation. Han vill även att ”kamerabevakning med automatisk igenkänning av fordonstyper och registreringsskyltar” ska övervägas.

Statsministern riktar även en känga mot vad han svepande kallar för ”högerextremt våld”.

— Våldet från högerextrema och andra ideologiskt motiverade gärningsmän måste tas på största allvar, säger Löfven utan att ge några specifika exempel på sådant.

Varför det påstått existerande nationalistiska våldet måste tas på största allvar medan det är den invandrarrelaterade brottsligheten som skrämmer många svenskar och slukar resurser förklaras inte av Löfven.

Källa:
Regeringsförklaringen den 10 september 2019

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Anders JonssonKlausVeraRokvikenRickard Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Påläst
Medlem

Socialdemokraterna är en sektliknande, våldsbejakande sionistgrupp.

Caesar-Aurelius
Medlem

”Stockholmare för ett SUVERÄNT Sverige” demonstrerade under det att folkförrädarna promenerade mellan slottet och riksdagen.

comment image

comment image

Rickard
Medlem

Strutsmentalitet är ett krav för att bli en av de 349 utvalda så kallade folkets representanter

Rokviken
Medlem

De vill ju inte förlora sin väljarbas. Därför gör de ingenting. I stället skyller de på vita svenskar. De har ingen legitim rätt att styra landet.

Vera
Medlem

VÅLDSBENÄGEN – det är nog andra som är våldsbenägna som överfall på våra barn t.ex. Djurplågeriet har också införts i vårt land med våldsbenägna tendenser. HUR BLIND FÅR MAN VARA I SITT INDOKTRINERADE HAT MOT NATIONALSOCIALISMEN??

Anders Jonsson
Medlem

Vera..det är inte blindhet.

Det är ren ondska.

JUDE-makten är Lucifers förlängda arm, och sedan finns lika onda vita goyer som är (((deras))) hantlangare som t ex dom som jobbar åt (((polisen))) och sedan finns de mindre intelligenta goyerna som tror de jobbar för (((demokrati))) som
t ex de 349 riksdagsmännen. De är bara en fasad utan egentlig makt.

Klaus
Medlem

Det är endast nationalister (särskilt Nmr) som är mot folkutbyte, Talmud-judarnas världsherravälde och den nya världsordningen som vill ersätta folk med bastarder. Socialdemokrater gjorde mycket för att förstöra det nordiska samhället (där judar och andra främlingar har mindervärdeskomplex). Men de gör ingenting mot muslimskt, afrikanskt och Afa-våld. Främlingar är inte bara de primitiva utbyte- och rasblandningsfolken men de och Afa har rollen som rödgardister om svenskar skulle resa sig (äntligen) mot den judiska vansinnespolitiken och Talmud-perversiteten.