Löfvens folkutbyteshets förkastas av Österrike

EUROPA. Stefan Löfvens vilja att påtvinga invandringskritiska länder massinvandring stöter på motstånd.

Stefan Löfven uppmanade under gårdagen EU att påtvinga invandringskritiska länder som Polen och Ungern massinvandring. Förslaget får hård kritik av det pågående EU-toppmötets värd, Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz:

— Diskussionen om en omfördelning av asylsökande inom EU leder ingenvart. Chansen att nå en uppgörelse de närmsta åren är minimal.

Kurz vill att EU-globalisterna ska acceptera att en del länders regeringar värnar sin egen befolkning. I stället ska diskussioner föras med nordafrikanska regeringar i syfte att redan på den afrikanska kontinenten stoppa invandringsinvasionen.

Källa:
Kurz: Sveriges krav en återvändsgränd

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausRokvikenKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Juden Sebastian Kurz försöker bara spela diplomatisk i den uppblossande konflikten mellan forna östblocket, som efter decennier av kommunistförtryck söker sig tillbaka till sina nationella rötter och det nya (((liberala))) väst som anammar det forna Sovjetunionens idéer.

Kurz har sagt att Österrike är fast förankrat i EU och dess mål att förvandla Europa till en federation lik det forna Sovjetunionen. Hur fast förankrat Österrike är i sovjetiska tankebanor framgår av Österrikes statsvapen.

comment image

Rokviken
Medlem

Förstår symbolerna med skäran och hammaren men vad betyder de brutna kedjorna?

Karl-Путин A
Medlem

Att proletariatet har befriat sig från sina kapitalistiska bojor. Österrike sitter alltså fortfarande fast i marxistiskt klasstänkande.

Rokviken
Medlem

Tack för upplysningen.

Klaus
Medlem

Sebastian Kurz är inte Jude, säger den katolska kyrkan.
http://kath.net/news/61315
Löfven är ju heller inte jude.

Klaus
Medlem

I motsats till de marxistisk-leninistiska symbolerna hammer och skära (som ligger i kors) är hammer (sedan 1919), skära (sedan 1919) och murkrona i det österrikiska statsvapnet självständiga grupperingar som symboliserar arbeterna, bönder och borgerskap. Den brutna järnkedjan ska påminna om Österrikes ”befrielse från den nationalsocialistiska diktaturen” sedan 1945.
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Bundeswappen_(%C3%96sterreich)