Löfven poserar med våldtäktsmisstänkt invandrare

Av ,
Informationskriget.se
8

MÅNGKULTURVURMARNA. Löfven gillar att posera med invandrare. När dessa senare visar sig vara inblandade i olika sexualbrott, som var fallet med till exempel den kände asylaktivisten Arif Moradi, så ser det inte längre lika bra ut. Nu verkar allt upprepa sig ännu en gång.

Statsminister Stefan Löfven älskar att posera med invandrare. Anledningen är såklart att han vill vinna politiska poäng genom att framstå som positivt inställd till såväl invandrare som massinvandringen, men allt som oftast slår detta tillbaks mot honom genom att det kommer fram att flera av dessa invandrare som han har poserat med antingen redan var eller senare blev misstänkta och/eller dömda för sexualbrott av olika slag. Ett tidigare känt sådant fall var när Löfven poserade med den afghanske asylaktivisten Arif Moradi (19980987-8219) som senare dömdes för att ha sexuellt ofredat en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger där han var med som ledare.

Från socialdemokraten Lottie Fallmans Facebook. Klicka för större bild.

I andra fall så kanske invandraren inte ens har dömts, men på andra sätt visar hur han verkligen tänker.

Sammanställning från Facebook. Klicka för större bild.

Nu har det då hänt än en gång. Den 11 juni häktades syriern Ahmad Alaloushi (19870430-9692) misstänkt för att den 1 juni ha våldtagit en flicka/kvinna i Söderhamn och när man går in på hans sociala medier så kan man ofelbart se honom posera på en bild med statsministern.

Ahmad Alaloushi poserar tillsammans med statsministern. Klicka för större bild.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Hudiksvalls TR B1246-18 Aktbil 2
Norrköpings TR B3301-16 Dom 2017-10-11

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JonasKarlJohnPierreKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Vilket jävla as till folkförrädare han är denne Stefan Löfvén! Han och alla som röstar på S i valet är varmt välkomna till Finspång 2020!
Det verkar inte finnas några gränser för hur långt folkförräderiet kan gå längre i detta absurda land som kallas Sverige!
Fy fan!

Karl-Путин A
Medlem

Landsförrädare är den korrekta benämningen – han tillhör inte vårt svenska folk.

Karl-Путин A
Medlem

Fast man kanske inte ska vara så fördömande. Med tanke på klientelet som berikar Sverige numera är det väl lika svårt att hitta en invandrare som inte är våldtäktsmisstänkt som att hitta en nål i en höstack.

Et sätt att komma runt detta problem kanske vore att göra våldtäktsmisstänkta invandrare till en nationell minoritet, jämte judar, lappar och zigenare. Då skulle det bli HMF att påtala uppenbara sanningar om denna ”minoritet” också.

Pierre
Medlem

Och på rasfrämmande våldtäktsmän lägger vi 80% och på ensamkommande genetiskt slagg 70% och på äldrevården 4% och och på sionistiskt semiteri 6 milj%.

Landsförrädarblobb.

John
Medlem

Skit som skit.

Karl
Medlem

Kaka söker maka.

Karl-Путин A
Medlem

Skit flockas.

Jonas
Medlem

Måste ju leva väldigt mycket korkade människor i detta land som rösta fram han till statsminister.. Och fy fan för Olof Palme som tog bort tjänstemannaansvaret 1974. Det gav alla myndigheter chansen att göra va fan dom vill och speciellt socialtjänsten utnyttjar detta dom leker med våra barn hur dom vill. Tar och Placerar barn till höger och vänster från fullt fungerande föräldrar och kommer undan utan straff. Skattefinansierad vuxen mobbing och psykisk och fysisk barnmisshandel är tillåtet i Sverige och stöds av socialdemokraterna fy fan för dessa förrädare gör om gör rätt och skapa ett land där våra barn… Läs mer »