LO spådde att flyktingar skulle ge superekonomi – hånas på Twitter

MÅNGKULTUREN. För tre år sedan förutspådde Landsorganisationen (LO) att främlingsinvasionen kunde ge Sverige en superekonomi inom 3-4 år. Nu hånas förutsägelserna på sociala medier.

I ett inlägg på Twitter påminner signaturen Michael Levandi om den förutsägelse som LO gjorde i december 2015 i Dagens Industri:

Om Sverige lyckas med integrationen av nyanlända flyktingar på arbetsmarknaden kan Sverige om tre-fyra år ha en superekonomi med 4-5 procents tillväxt.

”Är det någon som ser en superekonomi komma?” frågar sig Levandi retoriskt. Det lilla villkoret ”om Sverige lyckas med integrationen” gör naturligtvis att LO inte kan anklagas för löftesbrott idag. Men många av inläggen på Twitter uttrycker ändå hån och ilska över att Sveriges största fackföreningsrörelse använder sitt inflytande för att lura och hjärntvätta befolkningen med att flyktinginvandringen är något jättebra för Sverige.

Signaturen Jean Dahlquist skriver: ”Men hallå! Det fanns och finns tydligen fortfarande en ”agenda”, vilken förmodligen skall följas av både S och LO … Eller, trodde verkligen LO då fortfarande på Jultomten?”

Ett inlägg från signaturen Magnus frågar sig: ”Ett uppföljande uttalande från LO-högkvarteret borde vara på sin plats tycker jag. Vad tycker de idag? Hur kunde de missbedöma framtiden så kapitalt? Är det Sandro Scocco nu igen?”

Andra skribenter uttrycker hån och sarkasm mot LO och dess chef Karl-Petter Thorwaldsson, som exempelvis signaturen MatteFU: ”Låt oss konstatera att den proppmätte och övergödde Karl-Petter Thorwaldsson inte är en fjärrskådare, ekonom eller ens en av dom har säger sig företräda. Han är lika pålitlig som en lottokupong.”

Ett av de roligaste inläggen i tråden är signaturen Maskinen som gör en fyndig koppling mellan PK-elitens löften om alla raketforskare som sägs berika landet genom flyktinginvandringen och den betydelse av begreppet raketer som många svenskar tvingats stifta bekantskap med den senaste tiden:

Att LO och andra fackförbund ställer upp som globalisternas megafoner när de förespråkar mångkultur och massinvandring är illa. Att de dessutom ljuger för människor med lögner och överdrifter om att de kommer att tjäna på folkutbytet är direkt uselt. När de sedan går i bräschen för att förfölja, utesluta och föreslå förbud mot dem som protesterar mot vansinnet har de gjort sig väl förtjänta av epiteten förbrytare och folkförrädare.

Källor:
Twitterinlägg Michael Levandi 
LO: Flyktingar kan ge Sverige superekonomi

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Rickard says:

    Finspång nästa, det går inte att ha ständig tillväxt på en ändlig planet om man inte stjäl tillväxt (läs skuldslaveri) från någon annan

  • Så rätt, Rickard. De globalistiska skuldprofitörerna sätter agendan. Deras lakejer hittar vi inom statsapparaten, kommunerna, fackförbunden med mera. Där dansar de blint efter sions pipa, utan några betänkligheter mot att lura och förtrycka folket.

  • Who are on Soros’ paylist?


  • Lämna ett svar