Livstid för Lisa Holm-mordet står fast

MORD. Nerijus Bilevicius får livstids fängelse för mordet på Lisa Holm. Det står fast sedan Högsta domstolen i dag beslutat att inte pröva målet.

lisa-holm2

Den 17-åriga flickans försvinnande i juni förra året väckte stor uppmärksamhet. Lisa Holm försvann från sitt jobb på ett kafé i Blomberg på Kinnekulle den 7 juni. Den 12 juni hittades hon död i en arbetsbod på en närliggande gård.

Nerijus Bilevicius dömdes både i Skaraborgs tingsrätt och Göta hovrätt till livstid för mordet. Bilevicius valde att överklaga domen även till Högsta domstolen, men HD väljer att inte ta upp fallet. I februari i år bytte han advokat efter Göta hovrätts dom. Överklagandet till Högsta domstolen innehöll över 70 punkter och lämnades in i mitten av april.

— Jag tänker att det var väntat, jag har sagt hela tiden är det en stabil utredning och det är två klara domar från tingsrätt och hovrätt. För att HD skulle ta upp det krävs det synnerliga skäl eller att det skulle kunna bli prejudicerande och det har inte jag kunnat se, säger åklagaren Lars-Göran Wennerholm som varit ansvarig för målet.

— Det känns ju bra såklart, framför allt för familjen som nu kan lägga själva rättsprocessen bakom sig och att det är klarlagt vem som gjorde det här, fortsätter Wennerholm.

Källa:
Domen mot Lisa Holms mördare står fast
Livstid för Holm-mordet står fast

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

23 Kommentarer till "Livstid för Lisa Holm-mordet står fast"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
syntaxerror
Gäst
Nybörjare
syntaxerror

Lisa är en fiction fabricerad person,fallet en hoax liknande många i Usa,ett liknande fall var Ida.
Båda fulla med masonic codes

Tankesmedjan
Gäst
Nybörjare
Tankesmedjan

Ja det börjar ju faktiskt likna mer åt det hållet.. Skulle det ha uppstått så verkar ju ändå mordet vara lite väl avancerad för en person att utföra..

dew
Gäst
Nybörjare
dew

var en gammal gammal bekant till som var från solna som kände henne dock..

/dew

dew
Gäst
Nybörjare
dew

Vill bara tillägga att grabben var förstörd i två veckor efter händelsen.

fototjejen
Gäst
Nybörjare
fototjejen

Var det han som photoshoppat ihop Lisas bild :)

dew
Gäst
Nybörjare
dew

hah :) säkert! fråga mig inte, ville bara del med mig av vad jag hört. men jag har inte direkta källor, bara vad jag stött på.

Orkar inte direkt läsa skämt, masonic codes och hoax osv. Tänk ifall det var ditt barn det det handlade om? Skrämmer säkerligen föräldrar och kusiner till henne från Nordfront om inte mer nationalsocialismen.

Vänta på domen, sen kan vi skoja om det. Du var väll en av flashbackarna som skojade om Engla ? :) fullt med hoaxes för pedofilen var juh vit?

Skärpning! VÄNTA PÅ DOMEN!!!

dew
Gäst
Nybörjare
dew
Vet inte vad ni har för problem, kan ni snälla underrätta mig om vad ni ligger på för info Istället för att skratta och göra narr? Tycker det är vansinne om inte mer hänsynslöst om att skratta åt en syster av vårat folk. Jag läser här på Nordfront varje dag, och har nog gjort det sedan patriot.nu. Jag skyddar inte, ville bara dela med mig. men däremot tycker jag det är förskräckligt, jag som inte är helt insatt, jag skäms innerligt Och jag hoppas era barn råkar ut för detsamma så vi alla kan skratta åt era sorger om ni… Läs mer »
Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Tack för dina inlägg. Må vår fina syster vila i frid från både pervon och puckon.

Våldspornografiskadade Nerijus Bilevicius är ett hemskt exempel på att porr är judens onda instrument att söndra den vita världen.
https://www.stormfront.org/forum/t367183/

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Trolla någon annanstans, tack!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Hoppas du blir rejält misshandlad eller tom mördad så vi skratta åt hur det ”egentligen” bara var en masonic conspiracy hoax.

E-ml
Gäst
Nybörjare
E-ml

Vad är livstid?
Det betyder väl tills man dör?
Men inte här i Sverige.
Han är ute om ca 15 år.
Nä ett liv för ett liv!!
Han har ju med vilja dödat henne!!

Cedermark GBG
Gäst
Nybörjare
Cedermark GBG

Ja han är ju tystlåten och ”skötsam” av sig enligt vänner och familj. Han ställer nog inte till något bråk i finkan så att han kan komma ut tidigt.

Fastloaded
Gäst
Nybörjare
Fastloaded

Han har förstört för den Litauisk/Svenska turist näringen
så han försvinner nog snabbt under mystiska omständigheter om han släpps tidigt.

före detta sverigebyggaren
Gäst
Nybörjare
före detta sverigebyggaren

Finns ingen turistnäring mellan länderna mer än svartjobb och kriminalitet !!!

Fastloaded
Gäst
Nybörjare
Fastloaded

Billig tandvård och skönhetsoperationer är en.

Kurt-Henrik
Gäst
Nybörjare
Kurt-Henrik

Nerijus Bilevicius har förtjänat dödsstraff!

före detta sverigebyggaren
Gäst
Nybörjare
före detta sverigebyggaren

Stackars stackars Lisas familj !! Känner verkligen med dom !! Må mördaren brinna till evig tid !!

före detta sverigebyggaren
Gäst
Nybörjare
före detta sverigebyggaren

Ja inrätta dödsstraffet igen ! Men först arbete i norrlands gruvor med vatten och bröd i 10 år !! ?

Stampgroda
Gäst
Nybörjare
Stampgroda

Hade det rört sig om en neger eller blatte så hade han förmodligen fått någon månads fängelse och några timmars samhällstjänst. Det hade förmodligen inte klassats som mord utan dråp. Det är bara i uppmärksammade fall såsom Ikeamordet som det döms till lite hårdare straff, i de flesta andra fall är domarna mildare.

Olle
Gäst
Nybörjare
Olle

Som regel är det ju dråp när blattar dödar eftersom de är sämre på att planera… När vita dödar blir det automatiskt mord eftersom vita som dödar ofta är ”autister” som Breivik, Mangs och Lenin och älskar att planera.

SS
Gäst
Nybörjare
SS

T o m GW var skeptisk till Lisa Holm mordet. Men sedan vände han mirakulöst med en svepande förklaring av stilen ”Oh, så fantastiskt!”. Hur mycket pengar fick han av ***? Eller hade de en hållhake på han? Ett foto eller en inspelning med känsligt material?

Den som ser allt vet.

Antisemit
Gäst
Nybörjare
Antisemit
Jag kan känna lite att det här inte är så enkelt som det verkar, jag skulle inte bli förvånnad om något liknande händer om några år. Om en människa hävdar sin oskuld (vilket alla skulle göra) men ändå så är polis/åklagare fast beslutna att jobba på denne person, dom öppnade ett fall i Sverige 2010? Då en man dömdes till 10 år för ett mord som hade hänt för 24 år sedan. Han friades senare pga att det inte höll, vad gjorde polis/åklagare då? Jo då struntade dom i det och låste in allt material ist för att få tag… Läs mer »
DORIAN
Gäst
Nybörjare
DORIAN
Hon blev aldrig hängd i nån lada prova ta upp 50 kg vatten ifrån dn brunn så förstår ni det finns ca 12 vittnen som inte sett Lisas moped vid ladan ifrån 18 30 till 2020 ett vittne Anders såg Lisa 1830 komma körandes men Lena svedung tystAde ner det vittnet vidare har Adriana bara valsat runt med en lögn hon påstår att han ville locka in henne i bilen men det sjuka är ju att platsen hon pekar ut var en jordväg så när snuten var där såg dom inga märken efter bilspår ECT Gustav Jönssonminns inte att han… Läs mer »
wpDiscuz