Livstid för Lisa Holm-mordet står fast

MORD. Nerijus Bilevicius får livstids fängelse för mordet på Lisa Holm. Det står fast sedan Högsta domstolen i dag beslutat att inte pröva målet.

lisa-holm2

Den 17-åriga flickans försvinnande i juni förra året väckte stor uppmärksamhet. Lisa Holm försvann från sitt jobb på ett kafé i Blomberg på Kinnekulle den 7 juni. Den 12 juni hittades hon död i en arbetsbod på en närliggande gård.

Nerijus Bilevicius dömdes både i Skaraborgs tingsrätt och Göta hovrätt till livstid för mordet. Bilevicius valde att överklaga domen även till Högsta domstolen, men HD väljer att inte ta upp fallet. I februari i år bytte han advokat efter Göta hovrätts dom. Överklagandet till Högsta domstolen innehöll över 70 punkter och lämnades in i mitten av april.

— Jag tänker att det var väntat, jag har sagt hela tiden är det en stabil utredning och det är två klara domar från tingsrätt och hovrätt. För att HD skulle ta upp det krävs det synnerliga skäl eller att det skulle kunna bli prejudicerande och det har inte jag kunnat se, säger åklagaren Lars-Göran Wennerholm som varit ansvarig för målet.

— Det känns ju bra såklart, framför allt för familjen som nu kan lägga själva rättsprocessen bakom sig och att det är klarlagt vem som gjorde det här, fortsätter Wennerholm.

Källa:
Domen mot Lisa Holms mördare står fast
Livstid för Holm-mordet står fast

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • syntaxerror says:

  Lisa är en fiction fabricerad person,fallet en hoax liknande många i Usa,ett liknande fall var Ida.
  Båda fulla med masonic codes

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -4 (av 40 röster)
  • Tankesmedjan says:

   Ja det börjar ju faktiskt likna mer åt det hållet.. Skulle det ha uppstått så verkar ju ändå mordet vara lite väl avancerad för en person att utföra..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 25 röster)
  • var en gammal gammal bekant till som var från solna som kände henne dock..

   /dew

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 12 röster)
   • Vill bara tillägga att grabben var förstörd i två veckor efter händelsen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +4 (av 8 röster)
    • fototjejen says:

     Var det han som photoshoppat ihop Lisas bild :)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +5 (av 13 röster)
     • hah :) säkert! fråga mig inte, ville bara del med mig av vad jag hört. men jag har inte direkta källor, bara vad jag stött på.

      Orkar inte direkt läsa skämt, masonic codes och hoax osv. Tänk ifall det var ditt barn det det handlade om? Skrämmer säkerligen föräldrar och kusiner till henne från Nordfront om inte mer nationalsocialismen.

      Vänta på domen, sen kan vi skoja om det. Du var väll en av flashbackarna som skojade om Engla ? :) fullt med hoaxes för pedofilen var juh vit?

      Skärpning! VÄNTA PÅ DOMEN!!!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +8 (av 12 röster)
     • Vet inte vad ni har för problem, kan ni snälla underrätta mig om vad ni ligger på för info Istället för att skratta och göra narr?

      Tycker det är vansinne om inte mer hänsynslöst om att skratta åt en syster av vårat folk.

      Jag läser här på Nordfront varje dag, och har nog gjort det sedan patriot.nu.

      Jag skyddar inte, ville bara dela med mig. men däremot tycker jag det är förskräckligt, jag som inte är helt insatt, jag skäms innerligt Och jag hoppas era barn råkar ut för detsamma så vi alla kan skratta åt era sorger om ni nu inte sitter på info att det är ett hoax att dela med er utav.

      /dew.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 7 röster)
   • Fredrika says:

    Tack för dina inlägg. Må vår fina syster vila i frid från både pervon och puckon.

    Våldspornografiskadade Nerijus Bilevicius är ett hemskt exempel på att porr är judens onda instrument att söndra den vita världen.
    https://www.stormfront.org/forum/t367183/

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +11 (av 11 röster)
  • Tobias Ekberg says:

   Trolla någon annanstans, tack!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 9 röster)
  • Hoppas du blir rejält misshandlad eller tom mördad så vi skratta åt hur det ”egentligen” bara var en masonic conspiracy hoax.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Vad är livstid?
  Det betyder väl tills man dör?
  Men inte här i Sverige.
  Han är ute om ca 15 år.
  Nä ett liv för ett liv!!
  Han har ju med vilja dödat henne!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
  • Cedermark GBG says:

   Ja han är ju tystlåten och ”skötsam” av sig enligt vänner och familj. Han ställer nog inte till något bråk i finkan så att han kan komma ut tidigt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 8 röster)
 • Fastloaded says:

  Han har förstört för den Litauisk/Svenska turist näringen
  så han försvinner nog snabbt under mystiska omständigheter om han släpps tidigt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 7 röster)
 • Kurt-Henrik says:

  Nerijus Bilevicius har förtjänat dödsstraff!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 10 röster)
 • före detta sverigebyggaren says:

  Stackars stackars Lisas familj !! Känner verkligen med dom !! Må mördaren brinna till evig tid !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • före detta sverigebyggaren says:

  Ja inrätta dödsstraffet igen ! Men först arbete i norrlands gruvor med vatten och bröd i 10 år !! 😠

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 9 röster)
 • Stampgroda says:

  Hade det rört sig om en neger eller blatte så hade han förmodligen fått någon månads fängelse och några timmars samhällstjänst. Det hade förmodligen inte klassats som mord utan dråp. Det är bara i uppmärksammade fall såsom Ikeamordet som det döms till lite hårdare straff, i de flesta andra fall är domarna mildare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
  • Som regel är det ju dråp när blattar dödar eftersom de är sämre på att planera… När vita dödar blir det automatiskt mord eftersom vita som dödar ofta är ”autister” som Breivik, Mangs och Lenin och älskar att planera.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
 • T o m GW var skeptisk till Lisa Holm mordet. Men sedan vände han mirakulöst med en svepande förklaring av stilen ”Oh, så fantastiskt!”. Hur mycket pengar fick han av ***? Eller hade de en hållhake på han? Ett foto eller en inspelning med känsligt material?

  Den som ser allt vet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 3 röster)
 • Antisemit says:

  Jag kan känna lite att det här inte är så enkelt som det verkar, jag skulle inte bli förvånnad om något liknande händer om några år. Om en människa hävdar sin oskuld (vilket alla skulle göra) men ändå så är polis/åklagare fast beslutna att jobba på denne person, dom öppnade ett fall i Sverige 2010? Då en man dömdes till 10 år för ett mord som hade hänt för 24 år sedan. Han friades senare pga att det inte höll, vad gjorde polis/åklagare då? Jo då struntade dom i det och låste in allt material ist för att få tag i mördaren. Det jag vill komma fram till är att man inte får vara så blind. Hur många här har inte blivit dömda fast ni varit oskyldiga? Ända som behövs är en jävla otur att du har petat på något som bundits till platsen. Vad hända med DNA från hans fru som fanns på insidan av Lisas kläder? Som jag ser det så borde det åtminstonde var två personer inblandade,

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • DORIAN says:

  Hon blev aldrig hängd i nån lada prova ta upp 50 kg vatten ifrån dn brunn så förstår ni det finns ca 12 vittnen som inte sett Lisas moped vid ladan ifrån 18 30 till 2020 ett vittne Anders såg Lisa 1830 komma körandes men Lena svedung tystAde ner det vittnet vidare har Adriana bara valsat runt med en lögn hon påstår att han ville locka in henne i bilen men det sjuka är ju att platsen hon pekar ut var en jordväg så när snuten var där såg dom inga märken efter bilspår ECT Gustav Jönssonminns inte att han hälsar på honom kl 1900 trots att. NB talar om i rätten vilken färg han hade på skjortan blå med vit krage Arne Jönsson går runt o kladdar med Lisas hanske…..hela Jönsson klanen är med o sätter åt NB NÄR VI KOMMER TILL DNA SÅ MÄRKS DET ATT DET ÄR PLANTERAT DÄR FASTNAR INTE DNA VID STRID ANLEDNING ATT LISAS KLÄDER VAR NERDRAGNA VAR FÖR ATT KLARA AV FÅ IN HENNE I SKÅPET DET FINNS INTE HANS DNA PÅ UTKASTADE SAKERNA INGEN MARKERING AV HUNDAR I LADAN EL HANS BIL EN POLIS AXELSSON SÄGER JAG ÄR 100% SÄKER INGET ÖRHÄNGE I LADAN DÅ HAN VAR FÖRST PÅ PLATS OSV JAG ÄR LEDSEN PÅ ATT EN UNG FLICKA SKA DÖ SÅ HÄR MEN TYVÄRR ÄR HAN OSKYLDIG OCH EN MÖRDARE GÅR FRI VARFÖR ÅKTE STYVSONEN HEM SÅ DÄR BARA …….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 4 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *