Motståndsrörelsen i Umeå erbjuder kurser i självförsvar

självförsvar front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Från och med idag erbjuder Motståndsrörelsen i Umeå självförsvarsträning till vita män och kvinnor som tröttnat på att vara offer i det mångkulturella samhället.
68


Inte mitt team, inte min EM-låt

fotbolls em
INSÄNDARE. Karl Lindholm uttrycker i denna insändare sitt missnöje över den politiskt korrekta EM-låten som förstör uppladdningen inför Fotbolls-EM i Frankrike.
81


Elev använde ”fel ord” i redovisning – riskerar att polisanmälas

VETLANDA. En elev på en gymnasieskolan i Vetlanda skulle redovisa ett skolarbete och råkade använda ”fel ord” när han skulle beskriva afrikaner. Nu utreder skolan den allvarliga händelsen och diskuterar ifall de ska polisanmäla sin elev. 84


Boxaren Tyson Fury: Folk är hjärntvättade av judarna

tyson-fury_2697720b
STORBRITANNIEN. Den brittiske boxaren Tyson Fury, som tidigare blivit kritiserad för “rasistiska” och “homofobiska” uttalanden släppte nyligen en 57 minuter lång video där han bland annat kritiserar pedofili, homosexualitet och det sionistiska bank- och mediaväldet.
100


INSÄNDARE: Codex Alimentarius – vad är det?

INSÄNDARE. Albin Andersson skriver i den här insändare om Codex Alimentarius, livsmedelskoden som… Insändare Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen. Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se När man tänker […] 7


Stulen kultur

Bieber250l
KULTUR.
Fenomenet kulturell appropriering börjar så sakteliga komma på tal i etablerad media i Sverige. I USA har begreppet använts i några år. Mikael Karlsson resonerar kring vad det egentligen innebär.
48


Riktiga självförsvarstips åt kvinnor

självförsvar front
TIPS. Med anledning av att finsk statsmedia publicerat lama och orealistiska tips om hur kvinnor bör försvara sig vid våldtäktsförsök publicerar Nordfront nu en artikel där vi listar effektiva självförsvarstips.
39


Så laddar du ner ammunition – och jagar ljudlöst

subsonicJAKT. En amerikan har gjort en komplett guide till hur jägare kan framställa subsonicladdningar lekande lätt. 19


Ramla inte i prepper-fällan

prepper front
DEBATT. Clement Pulaski på Daily Stormer varnar i den här artikeln för hur prepping och survivalism riskerar att bli en ”kosher distraktion” om det inte kombineras med politisk organisering och kamp.
41


”Utveckla strategier för att kontra dem”

    Skaparen av klippet uppmanar människor att "utveckla strategier för att kontra" judisk makt-rörelsen.KAMPEN. Denna vecka lyssnar vi på ett sporrande tal av Angelo John Gage som heter Make Whites Great Again. 33