INSÄNDARE: Är hem och familj slavarbete?


INSÄNDARE. Mia Andrén har skrivit ännu en insändare på temat kvinnan och nationalsocialismen. Denna gång argumenterar hon mot feminismens falska ”befrielse” av kvinnan och menar att det är de naturliga könsrollerna som verkligen gör kvinnor fria.
70


INSÄNDARE: Vem har inte stått i ett vägskäl?

groddINSÄNDARE. Ta första steget för att förändra din livsstil eller påbörja ditt bidrag till kampen. Man behöver inte göra allting på en gång, utan man gör det man kan med de medel man har att tillgå. 14


Snart kan tre personer skaffa barn tillsammans

provrrsbarn_120693391
MEDICIN. Myndigheter i Storbritannien har godkänt att forskare får skapa provrörsbarn med DNA från tre olika människor. Anledningen sägs vara att man vill undvika vissa ärftliga sjukdomar, men alla är inte lika positiva till den nya metoden.
54


Undersökning: Många Nordfront-läsare tränar

VECKANS FRÅGA. Vad för sorts träning ägnar du dig åt? 104


Simon och Linnea Lindberg svor varandra trohet

Bröllop-löp
BRÖLLOP.
Helgen den 13 augusti samlades släkt, vänner och organisationskamrater utanför Hässleholm för att närvara på bröllopsceremonin för Motståndsrörelsens Ledare Simon Lindberg och hans Linnea.
147


Lagkapten för ”svenska” OS-truppen i fotboll trotsade nationalsången med tårar

fotboll
MÅNGKULTUR. Under gårdagens ”Sommar i P1” gick svenska fotbollslandslagets nye förbundskapten Janne Andersson ut och uppmanade alla spelare i hans landslag att lära sig nationalsången. Senare under dagen åkte fotbollslaget som representerade Sverige i OS ut efter en förlust mot Japan och när lagets kosovoalbanske kapten tillfrågades om nationalsången började han gråta.
47


Trump lovar att vidta åtgärder mot Internetporr

Donald Trump
USA. Donald Trump skrev tidigare under sommaren under ett dokument där han lovade att se över Internetporr, undersöka dess skadliga effekter på befolkningen och minska dess tillgänglighet för familjer och unga. Dessutom lovade han att ta krafttag för att bekämpa barnpornografi.
42


Lokalmedia hetsar mot nationella kampsportsutövare – klubben står på sig

självförsvar frontMOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lokalmedia försöker göra en historia av att två av Nordiska motståndsrörelsens medlemmar utövar kampsport i Västerås. I stället för att ge vika står dock klubbledningen på sig och försvarar sina medlemmar. 48


Okända miljögifter i vårt dricksvatten

MILJÖ. Enligt Vattenmyndigheterna och Sveriges Geologiska Undersökning finns det sannolikt betydligt mer miljögifter i vårt dricksvatten än vi vet om. Detta på grund av att det i dagsläget enbart görs punkttester av redan kända gifter. 22


Förebyggande HIV-medicin till bögar

homobryllup
EUROPA. Det europeiska läkemedelsföretaget EMA vill att EU ska godkänna HIV-läkemedlet ”Truvada” och att detta ska ges till bögar i förebyggande syfte. Detta då de löper större risk än andra att smittas av HIV.
34