Livlös kvinna våldtogs i Luleå i helgen

BROTT. Det var tidigt under söndagsmorgonen som en kvinna hittades livlös och våldtagen i Luleå. En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för brottet.

Det var tidigt under söndagsmorgonen som polisen fick in ett larm om att en kvinna i 35-årsåldern, som beskrevs vara livlös och våldtagen, hittades på marken vid piren vid Lulsundsgatan i Luleå. I närheten av platsen ska också en man i 20-årsåldern ha befunnit sig.

På polisens hemsida skriver man följande:

Tack vare bra uppgifter från vittnet/anmälaren kan vi vara snabbt på plats och ambulansen är där strax efter oss. Det är sannolikt att kvinnan, som är i 35-års åldern, är utsatt för brott och mannen som är kvar på plats grips misstänkt för våldtäkt.

Kvinnan fördes till sjukhus för vård samt för undersökning med tanke på brott.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av och en brottsplatsundersökning genomfördes. Det 20-årige mannen som befann sig på platsen greps av polisen och anhölls klockan 11:30 av jouråklagare under söndagen. Han är på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.

Källa:
08 juli 13.20, Våldtäkt, Luleå

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Karl ASlipsenValhalla Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Valhalla
Medlem

Blatteradarn ger fullt utslag.

Slipsen
Medlem

Tragiskt och tråkigt att våldtäktsvågen sköljer även över landets norra delar för det har skett i Piteå och Boden också den senaste tiden.
Undrar om det är svenne banan som har tagit en öl för mycket och inspirerats av den utländska kvinnosynen eller om några av de många utlänningar i Norrbotten har varit i farten igen?

Karl-Путин A
Medlem

Man blir inte ett djur av att dricka öl, det sitter i generna.

Slipsen
Medlem

Jag försökte mig på lite sarkasm men alla förstod inte det.
Självklart vet jag att utomeuropéer är kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken, speciellt gruppvåldtäkter(vilket det här inte verkar ha varit iofs).

Karl-Путин A
Medlem

Om vi människor ser en utslagen kvinna ligga någonstans så reagerar vi inte genom att våldta henne, ensamma eller i grupp, vi ringer 112 och försöker hjälpa henne på bästa sätt.

De invällande subhumanoida omänniskorna reagerar genom att våldta henne och sen ringa sina kompisar att komma och delta – just ”fina kulturberikare”.