Livesände tortyr av vit förståndshandikappad man på Facebook – erkänner hatbrott

UTRIKES. En afroamerikansk kvinna har erkänt sig skyldig till hatbrott när hon var med och torterade en kidnappad vit förståndshandikappad man i USA tidigare i år.

Nordfront har tidigare rapporterat om en kidnappning och grotesk misshandel av en vit förståndshandikappad man i januari tidigare i år. En grupp afroamerikaner livesände en nästan 25 minuter lång film på Facebook när de misshandlade sitt offer, samtidigt som de gapade om att han var en Donald Trump-anhängare och skrattande slog, sparkade och knivskar honom.

I klippet kunde man se offrets skalp när de skar honom i huvudet med kniv. De sa även i klippet att ”hans röv förtjänar det, hans röv är från Europa”. Vid ett tillfälle ska offret även ha tvingats dricka vatten ur en toalett. Den svårt skadade mannen lyckades fly från lägenheten när gärningsmännen lämnde den för att konfrontera grannar som hade klagat över oljud innifrån bostaden.

Fyra personer greps misstänkta för kidnappningen och nu har en av de åtalade, den 19-åriga afroamerikanska kvinnan Brittany Covington, erkänt sig skyldig till hatbrott i samband med kidnappningen och tortyren. Covington har dömts till fyra års villkorlig dom. Hon blev även dömd till att hon vägras använda sociala medier under dessa fyra år. Inte heller får hon ha kontakt med sina medbrottslingar och hon ska även genomföra 200 timmars samhällstjänst.

Domaren William Hooks sa till Covington när domen avkunnades att han hade kunnat döma henne till fängelse men att han inte var säker på att hon skulle ”komma ut som en bättre person” då.

— Sabba inte det här nu, sa Hooks till Covington. Vidare sa han att Covington kommer att hamna i fängelse om hon bryter mot de restriktioner hon ålagts.

Covington dömdes för hatbrott, olaga hot samt misshandel. På grund av en förlikning lades åtalet om kidnappning ner. Åtalet mot de övriga tre gärningsmännen, 19-årige Jordan Hill, 19-åriga Tesfaye Cooper och Covingtons 25-åriga syster Tanishia, pågår än.

Se klippet nedanför: (Känsliga tittare varnas)

Källa:
Woman pleads guilty to hate crime in beating of disabled teen live on Facebook

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TjustKarlKarlJames Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Igor
Medlem

Negrer är bara bra på idrott, annars är de bara en börda. Har träffat ganska ”smarta” men de har alltid en defekt syn på politik och kultur. Vad jag menar med detta är att de gillar sådan primitiv ap liknande rap och andra jude stödda kultur förstörande saker.

Karl-Путин A
Medlem

I Sverige hade det vita brottsoffret dömts för hatbrott, eftersom ju bara svenskar kan hata i Sverige.

”Afroamerikanskor har alltid varit nyfikna på vita män”. Genom att vara så motsträvig har den vite mannen skapat ett trauma hos den stackars afroamerikanska kvinnan.

Karl
Medlem

Black trash!

Tjust
Medlem

Såg andra avsnittet i andra säsongen av serien Black Mirror.
Avsnittet handlade om hämnd gentemot personer som just denna kvinna.
Må hon få uppleva sitt offers smärta och förnedring om och om igen!

Karl-Путин A
Medlem
Karl-Путин A
Medlem

*sevärd underhållning/information