Motståndsrörelsens invasion av Almedalen – dag ett!
STÖD KAMPEN:
SWISH – 0736384493

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Följ Nordfront TV:s livesändning och våra journalister på plats via Twitter när Nordiska motståndsrörelsen vänder upp och ned på politikernas rosévinsfest i Almedalen.

Igår tjuvstartade Nordiska motståndsrörelsens aktivister genom att stjäla showen under bilderbergaren Annie Lööfs tal i Almedalen. Men det är idag som organisationen på allvar inleder sin verksamhet under politikerveckan.

Nordfront TV är på plats och kommer att livesända via Youtube.

Livesändning från Stefan Löfvens tal:

Tredje livestreamen:

Eftermiddagens avslutade livesändning:

Förmiddagens avslutade livessändning:

Följ också händelserna i realtid via våra journalister på plats som rapporterar på Nordfronts Twitter:

Antirasister håller hand och skickar skor mellan sig:

Banderollaktion:

Fler bilder från banderollaktioner:

Uppdatering 14:55

Under slagord som ”inga nazister på våra gator” och ”ingen människa är illegal” tågar en Prideparad genom Visbys gator. Aktivister från Motståndsrörelsen håller samtidigt upp banderoller.

Uppdatering 15:41

Aktivister tågar i demonstrationsformation ned till Hamnplan där Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och aktivisten Sebastian Elofsson kommer att hålla tal klockan 16:00.

Uppdatering 16:10

Just nu håller Sebastian Elofsson tal:

Uppdatering 16:25

Simon Lindberg håller tal:

Uppdatering 16:45

Efter att ha talat om demokrati presenterade Simon Lindberg Motståndsrörelsens nya hjälpprojekt Rehabilitering för antifascister, utlänningsvurmare och sionistlakejer (RAUS) som ska hjälpa svagsinta människor som inte kan hålla sig från att förråda sitt folk att få ordning på sin vardag och lämna sin kriminella livsstil bakom sig.

Uppdatering 17:15

Livesändningen har nu avslutats men återkommer eventuellt ikväll. Håll utkik på Nordfront eller NTV:s Youtubekanal! I annat fall sänder NTV live från cirka klockan 11:00 imorgon.

Uppdatering 19:10

Nordiska motståndsrörelsen genomför just nu en aktion vid stora scenen där Stefan Löfven håller tal. NTV sänder live.

Redogörelse över konfrontation med intolerant judinna:

Aktivisterna hade tänkt att stå med en banderoll utanför Aftonbladets monter med texten ”REPATRIERING”. Ämnet var ”Dödsskjutningarna som skakade Sverige – Hur får vi bukt med den organiserade brottsligheten?”

Två judinnor gick över gatan för att prata med aktivisterna, de berättade att de kom från Vänskapsförbundet Sverige-Israel. Diskussionen handlade om Israels skapande och att staten Israel inte vill ta tillbaka de palestinska flyktingarna som Israel skapat.

Då judinnorna meddelades att Nordiska motståndsrörelsen vill ha utvandring från Sverige och att Israel borde ta emot de palestinska flyktingarna blev judinnorna allt mer upprörda och när det påpekades att judiska organisationer har en lång historia av svenskfientlighet då de eftersträvar mångkultur i Sverige, den sakliga faktan gjorde att de till slut inte ville prata mer.

Då Aftonbladets samtal skulle gå igång började gruppen av aktivister veckla ut banderollen. Då började den ena judinnan som var upprörd över att aktivisterna fick yttra sig rycka i banderollen och hängde sig över den, hon höll i banderollen med händerna samtidigt som hon låg på marken då hon hade tappat balansen. Aktivisterna uppmanade henne att släppa den, samtidigt började en folkmassa att lägga sig i och knuffade aktivisterna, lite gruff uppstod men det hela aveskalerade när polisen kom.

Donationer kan skickas in via Swish på 0736384493!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

31
Lämna en kommentar

Please Login to comment
23 Comment threads
8 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Oscar PerssonMikeSanningenPatriciaCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Oscar Persson
Admin
Oscar Persson

Om man är inloggad på youtube så kan man testa att byta land till något annat än Sverige. Se bild nedan. Det bör alltså inte behövas en VPN för att se klippen, om de har blivit landsblockerade av youtube.

Inne på youtubes hemsida så klickar man på ikonen längst upp till höger och sedan väljer man land en bit ner i listan.

comment image

Den-Kristne
Medlem

Ni startar tidigt idag.

Den-Kristne
Medlem

Den där tjejen är hjärntvättad.

Senaste
Medlem

Det är påfrestande bara att följa mötena med de här hjärntvättade människorna, det är beundransvärt att ni står ut. Den unga ljushåriga kvinnan i tofs som motiverar sin aversion mot Nordiska motståndsrörelsen med att organisationen vill avsluta överflyttningen av människor till vår del av världen. Denna folkomflyttning är närmast en naturlag i de här människornas värld, det ska bara ske helt enkelt. Flosklerna som den ”fancy” kvinnan vräker ur sig til Öberg – innovationer sker när människor möts, maträtter, svenskar som kanske inte riktigt existerar, ställa grupp mot grupp mm – det är omöjligt att få till ett vettigt meningsutbyte.… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Ja, verkligen. Vilket tålamod mötet med människor som lever i sin värld. Den liberala flickstackaren med rosa band runt skallen verkar känslomässigt urspårad.

Lingonet
Medlem

Hur skulle dessa maträttsinnovatörer klara sig utan våra innovationer, framkomna ur ett homogent vitt sammhälle?

Harald Bafast
Medlem

Öbergs diskussion med kvinnan i kort frisyr och mannen var bra tycker jag!

Senaste
Medlem

Kör med full attack i diskussionerna, ifrågasätt och plocka isär allt de säger. – En ingift i min släkt flydde från Afrika til Sverige, och jag ser ingen skillnad på honom och andra människor. – Nej han flydde inte hit, han tog sig hit via det internationella asylsystem vi är en del av. Behövde han skydd hade han sökt det och inte åkt iväg till en helt annan världsdel för att dessutom stanna där och bli medborgare. Och jo, du ser skillnad på honom och andra, du skulle ju inte kunna ta honom som exempel annars. – Utan invandrare ingen… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Skinheads till Almedalen; https://vk.com/photo494485371_456239050

Grottbjörnen
Medlem

dom sitter o laddar med varsitt flak 3.5 o buffeljuice inför kvällen!

Den-Kristne
Medlem

Var bilden bra?

Lingonet
Medlem

Ok

Ramón Mercader
Medlem

Tänk en motsvarighet till Pride med diverse tunga droger i dess sådana form av användning med att i parad uppmuntra drogkicksökande och helt öppet och i vidrig form praktisera det(inte ”bara” yttra och propagera för det). Narkomaner som i parad slår i sig sprutor i kicksökande med i avseendet tunga droger framför små barn och ibland en och annan som slår i sådana sprutor i små barn och så en massa använda kanyler liggande som bl.a. små barn och även vuxna kan råka trampa på. Om det hade gått så långt att det först tillåtits och även utan internt motstånd… Läs mer »

Senaste
Medlem

Typisk rasistisk invandrare, den där killen från Syrien, som bryr sig om sig själv och struntar i svenskarnas öde. Utgångspunkten för hans argumentation är den att VI ska behöva motivera varför folk från Syrien INTE ska komma hit och bosätta sig. ”Vad är problemet nu” frågar han, och tycker att vi inte ska diskutera hela den tidigare processen innan som gjorde att han kom hit. Han kunde ha tagit sig till ett närliggande muslimskt land, men självklart ville han hit istället och helt fräckt tycker han att hela diskussionen ska utgå från hans situation.

Lingonet
Medlem

Han bryr sig inte ens om sitt eget folks öde, lämnar sitt land i sticket att försvaras av gamlingar, kvinnor och barn för att leva lyx på vår bekostnad! Syrien och deras folks namn svärtas ner av deras uppträdande här! Han ska hem och ta sina straff,stå med skammen och utan våra pengar.

Den-Kristne
Medlem
Klaus
Medlem

Det är bra att ni är på Gotland.
Ursäkta att jag tar chancen att sprida en ny video om folkmord i Sydafrika som pekar på problem
mångkultur, kommunism, judar.
Hoppas många (naiva) mångkulturförespråkare (som uppenbarligen aldrig skulle flytta till ett islamiskt land eller Afrika) titta på den långa videon och börja tänker efter och förstår Motståndsrörelsens motivation.
https://youtu.be/jg-C2MqEjWg

Lingonet
Medlem

Bra gjort, infoga länken i mailet till journalisterna på svt som framhäver multimordet på oss, det gör jag dagligen med all rätt, ty svt ägs av oss.

Den-Kristne
Medlem

Demokraturens handlande är oförlåtligt.

Karl-Путин A
Medlem

Fantastiskt bra tal av Simon Lindberg, både innehållsmässigt och framförandemässigt. Han har växt enormt sen förra Almedalen.

RAUS! är ett genialiskt grepp :)

Den-Kristne
Medlem

Raus!

Nathalie
Medlem

Simon Lindberg 💝 Ditt tal i Almedalen var utan tvekan det bästa jag har hört. Hur någon fortfarande kan kalla sig antirasist och demokrat och motsätta sig vår politik efter att helhjärtat ha lyssnat på dina ord förstår jag inte. Du är verkligen en folkets man och din glöd lyser så tydligt igenom och är ständigt närvarande under dina tal. En riktig folkhjälte utan dess like. Jag vek mig för övrigt dubbel av skratt under invigningen av RAUS. Helt briljant tycker jag men jag kan tänka mig att politikerna inte är lika roade. Må de skaka av skräck medan folkets… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Talet fick mig att hoppas på 4 % i riksdagen igen!

Senaste
Medlem

Elofsson har ett bra sätt att tala, en ganska hård men samtidigt inte flåsande skånsk röst, med ett mått av någon slags gammaldags högtidlighet i rösten. Uttryck som ”mångkulturellt skithål” och påpekandet om den allvarliga situation vi befinner oss i uppskattas verkligen. Det är total avsky som uttrycks för det som politikerna och deras lydiga tjänare älskar och det skiljer Motståndsrörelsen från alla andra kritiska röster.

Senaste
Medlem

RAUS, hehe. Ring RAUS, det ska bli min uppmaning när jag stöter på någon känslostyrd PK-it.

Lingonet
Medlem

”Redogörelse över konfrontation med intolerant judinna”
SVT rapporterar om liknande händelse där en ”nazist” vandrade snällt genom en bögbanderoll och en vänsterpitta SPRANG genom tåget av hans kompisar:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-misshandel-i-visby-polisen-utreder-hatbrott
Notera skillnaden i rubriken :))

Lingonet
Medlem

”Den tidigare journalisten Camilla Wagner var på plats. Hon är i Almedalen för att jobba med opinionsbildning för ett företag som arbetar med jämställdhetsfrågor.”
https://www.hitta.se/camilla+wagner/stockholm/person/LLLdPw5-4vhttp://
http://www.mbkerstin.se/wp-content/uploads/2013/12/Wagner-Camilla-presentation.pdf
http://klara-k.se/om-oss/
https://se.linkedin.com/in/camilla-wagner-4b8b37a

Caesar-Aurelius
Medlem

Mitt under den pågående Almedals-veckan på Gotland attackerade idag Camilla Jörgensdotter Wagner, en före detta propagandist på Veckans Affärer, helt oprovocerat en ung kvinnlig aktivist i Nordiska motståndsrörelsen. Enligt uppgifter följde den mycket aggressiva Camilla Wagner efter flickan, filmade henne provocerande på mycket nära håll, samtidigt som hon skrek fula tillmälen och krävde att flickan skulle säga sitt namn. ”- Vad heter du?” skrek hon ilsket rakt i örat på flickan, varefter Camilla Wagner, när den blott tonåriga flickan försökte vika undan den aggressiva, hotfulla attacken, ska ha spottat rakt i flickans ansikte. Camilla Jörgensdotter Wagner är född 27 september… Läs mer »

Patricia
Medlem

Redan blivit borttaget.

Sanningen
Medlem

Jewtube har nu gjort så att liveströmmarna inte går att se i Sverige.

Mike
Medlem

Bra jobbat!

Livestream-länkarna verkar vara borttagna från YouTube. Finns det ingen annan sida man kan lägga upp dem på som inte censurerar?

Tack för mig!

Hälsningar
Micke