LIVESÄNDNING:
Motståndsrörelsen krävde regeringens avgång efter den katastrofala hanteringen av Coronakrisen!
SWISH: 0700749652

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsen krävde idag regeringens avgång efter den inkompetenta hanteringen av den pågående Coronakrisen. Tal hölls utanför riksdagen och Nordfront TV var på plats och livesände.

Aktionen genomfördes runt 11-tiden på lördagsförmiddagen och talade gjorde Jimmy Thunlind.

— Vi i Nordiska motståndsrörelsen genomför denna manifestation för att kräva regeringens omedelbara avgång, inledde Thunlind sitt tal och fortsatte med att kritisera regeringens hantering av coronaviruset:

— Även om vi inte ännu kan veta exakt hur omfattningen kommer att bli eller alla de exakta orsakerna till epidemin, så vet vi att Sveriges beredskap har visat sig vara dålig. Vi vet att de styrande skiter i folket och detta är allvarligt i sig.

Thunlind kritiserade Socialdemokraterna för att vara korrupta och nepotistiska och att detta förvärrats under Stefan Löfvens ledning. Den socialdemokratiska regeringens vanstyre av landet har drabbat folket svårt menade Thunlind.

— Det är folket som har fått genomlida kaoset i sjukvården. Det är folket som har fått genomlida anarkin i skolorna, bristen på bostäder och den skenande grova brottsligheten som massinvandringen har skapat. Och nu ser vi det dessutom i den pågående corona-pandemin. Regeringen tiger och man mörkar att det är på grund av den sinnessjuka massinvandringen som sjukvården och andra samhällsfunktioner redan går på knäna och redan har kollapsat innan den här pandemin tar sin början.

Talet avslutades med att Thunlind uppmanade folk att stödja Nordiska motståndsrörelsen.

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Du kan donera till Nordfront via SWISH:
0700749652

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Caesar-AureliusLingonetSamuelAnders JonssonRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Martin
Medlem

Riktigt bra!

Lotta
Medlem

Hittar inte klippet?

Lingonet
Medlem

Funkar inte med firefox, får testa safari

Rokviken
Medlem

Mycket bra!

Anders Jonsson
Medlem

Mästerligt tal av Jimmy Thunlind där han i Motståndsrörelsens namn kräver den inkompetenta, kriminella, av JUDISK makt/(((globalism))) ägda och styrda regeringens avgång i ljuset av ”Corona-krisen”.

Samuel
Medlem

Riktigt bra talat, Thunlind. All heder åt dig och kamraterna.

Caesar-Aurelius
Medlem

En ypperlig aktion!

Mycket viktigt att Nordiska motståndsrörelsen hela tiden är aktuell och konstant ger folket det rätta alternativet i alla viktiga frågor.

Jag är helt övertygad om att det sitter fullt med folk därute i stugorna och lägenheterna, som nu återigen får bekräftat vad de redan har börjat ana på egen hand! – Regimen av idag, som styr vårt land, är en kriminell regim!

Sosseregeringen är inget annat än en samling IQ-fattiga brottslingar vars enda verksamhet är att berika sig själva och de medlöpare som slickar deras skrev.