BRAKSUCCÉ X 2: Motståndsrörelsen demonstrerade i Ludvika och Boden!

1 MAJ. Nordiska motståndsrörelsen genomförde under dagen två lyckade demonstrationer i Ludvika och Boden.

Sändning från Ludvika:

Sändning från Boden:

Idag demonstrerar Nordiska motståndsrörelsen under parollen ”Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET” i både Ludvika och Boden.

Demonstrationståg och tal från båda platserna kommer gå att följa via Nordfront TV:s livesändning. Nordfront har också twittrare på plats som kommer uppdatera oss med bilder, filmer och korta skriftliga uppdateringar.

16:24: Båda demonstrationerna är nu avslutade. Totalt deltog nästan 600 personer i Nordiska motståndsrörelsens båda demonstrationer, och över 11 000 personer tittade på Nordfront TV:s direktsändningar. Samtidigt fick man in över 75 000 kronor i donationer under dagen. Tack till alla som stödjer organisationen, det är en stor hjälp och kommer behövas i valrörelsen! Härmed avslutas liveuppdateringen på Nordfront.

15:29: Talen är nu avslutade och demonstrationerna kommer inom kort att bege sig tillbaka till samlingsplatserna för att sedan gemensamt ta sig vidare till eftersamlingarna. Under tiden underhåller Pär Öberg med dockteater i Ludvika.

15:05: Sista talare i Boden är Simon Holmqvist, Nordfronts nyhetsredaktör och Nordiska motståndsrörelsens version av Arne Weise.

15:02: Sist men inte minst är det dags för Pär Öberg, chef för Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren och huvudkandidat till kommunfullmäktige, att tala i Ludvika.

14:42: Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg talar nu i Boden. Samtidigt talar Nordfrontskribenten Jimmy Thunlind, även känd som Leif Eriksson, i Ludvika.

14:30: Fredrik Vejdeland, medlem i Nordiska motståndsrörelsens riksråd och kandidat till kommunfullmäktige i Kungälv, håller tal i Boden. Samtidigt talar Sebastian Elofsson i Ludvika.

14:20: Före detta kommunisten, numera medlem i Nordiska motståndsrörelsen, Jörgen Kromann håller tal i Ludvika.

14:09: Nordiska motståndsrörelsens huvudkandidat till kommunfullmäktige i Boden, Bo Nilsson, håller nu tal.

14:02: Nu är även talen i Ludvika igång. Först ut är chefen för näste 5, Pär Sjögren.

13:58: Talen i Boden har nu börjat, först ut är nästeschefen Robert Eklund. Samtidigt har över 50 000 kronor donerats under dagen!

13:33: Nu har även demonstrationståget i Ludvika anlänt till platsen där tal kommer hållas. Många Ludvikabor har tagit sig ut på stan denna dag och det finns många nyfikna på plats. Även en liten skara tragiska människor står en bit bort och skriker om hur de ska ”krossa rasismen”.

13:19: Demonstrationståget i Boden har nu nått sin destination och tal kommer hållas inom kort. Fler bodensare har anslutit och man är nu närmare 200 personer. Samtidigt ser över 4 000 på Nordfront TV:s båda direktsändningar och över 21 000 kronor har donerats till organisationen.

12:59: Demonstrationståget är nu igång i Ludvika, runt 400 deltagare på plats.

12:40: En aktivist har omhändertagits av polis i Boden efter att ha försvarat demonstrationståget.

12:15: Enligt preliminära uppgifter är 150 medlemmar och sympatisörer på plats i Boden.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

39
Lämna en kommentar

Please Login to comment
25 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
GunnarVictorRokvikenAxel ErikssonFrank Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Mycket lyckad demonstration. Synd bara på det kalla vädret – själv höll jag värmen genom att hugga ved i ett nästan lika kallt Kungälv medan jag tittade på livesändningen. Talen/talarna var bland de bästa någonsin. Ingen nämnd ingen klämd, men jag måste ändå nämna Jörgen Kromann som höll ett av sina mest engagerade tal någonsin och ”Leif Eriksson” som inte ligger långt efter Adolf Hitler i talandets konst. Pär Öbergs avslutande debatt med den mulattska ”demokratiministern” Alice Bah kommer att få ikonstatus. Att kunna swisha under livesändning var också ett mycket lyckat grepp. Det är när folk är som mest… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Fina recensioner även i judemedia.

Stökigt under NMR-marsch – motdemonstrant gripen

Gäller Boden där en s.k. motdemonstrant greps för ”våld mot tjänsteman”. Motdemonstranten hade alltså attackerat en polis som upprätthöll ordningen, vilket motdemonstranten inte kunde acceptera. Några incidenter där Nordiska motståndsrörelsen försökt ta till våld eller störa ordningen har inte rapporterats.

Anonym
Medlem
Anonym

Ja, helt underbar dag!

Christer
Medlem

Fantastiskt bra jobbat, hela NMR. Har lyssnat på en del av talen och Simon Lindberg är en utomordentlig bra sådan.

Anton Karlsson
Redaktör
Anton Karlsson

Fantastiskt bra demonstrationer, riktigt roligt att se att Nordiska motståndsrörelsen numera har kapacitet att hålla två demonstrationer samtidigt. Speciellt Jimmy Thunlind tycker jag stack ut som en extremt bra talare, honom hoppas jag vi får se mer av inom kort. Hell seger!

Ernfrid
Medlem

Ordet ”BRAKSUCCÉ” i rubriken var väl ändå att ta i.

Deltagarantalet i demonstrationerna ökar faktiskt inte (snarare tvärtom) vilket skulle vara intressant att från arrangörerna höra en nykter och sansad analys av.

Däremot är det ju givetvis en organisatorisk bedrift att samtidigt genomföra två demonstrationer på olika platser.

Yura
Medlem

Det stämmer. 800 deltagare var det i Stockholm för två år sedan.

Karl-Путин A
Medlem

Det beror på vad man lägger in i begreppet ”braksuccé”. Årets två demonstrationer samlade 600 deltagare och det är en ökning sen tidigare år. Jämför det med Socialdemokraterna, ett parti som varit ett statsbärande parti i flera decennier, med sitt starkaste fäste i Göteborg där man i år lyckades samla 1100 deltagare. Det är en katastrof utan dess like för ett parti som förr kunde mobilisera 50 000 deltagare, men så har ju partiet långsamt urvattnats till Bilderbergs knähund. Det är naturligtvis en succé att ett nybildat och så litet parti kan mobilisera så många deltagare. Men den största succén… Läs mer »

Ernfrid
Medlem

Det var väl sammantaget ungefär som Falun förra året – kanske några fler, kanske några färre.

Grottbjörnen
Medlem

faktum är ju, att sånhär verksamhet har flyttat ut på nätet mer och mer, både på gott och på ont…hade det varit på tex. 90-talet, innan medierna började flytta ut på nätet så att man på sätt och vis kunde delta i demonstrationerna via Youtube, så hade förmodligen de flesta som tittade på den på Youtube istället närvarat personligen.
Deltog själv inte men jag följde den på nätet (ja, jag skäms, men nästa gång SKA jag komma)men vi hade många intressanta diskussioner och god stämning

Patric
Medlem

Alla tal var riktigt bra. Vejdelands tal var nog ändå min personoiga favorit.

Per
Medlem

Vilka ooootroligt bra tal!

Över lag världsklass.

vörtis
Medlem

Det blev en trevlig dag i Ludvika! Motdemonstranterna var underhållande med sina sedvanliga skrik och skrän, långfingrar, clownnäsor och en drös somalier som menade att ”jalla jalla Sverige åt alla”. Att en del på allvar är rädda för dessa ”antifascister” är mig en gåta, då det bara är att marschera förbi dem med ett leende på läpparna.

Bra tal också! Regnet och kylan hade man klarat sig utan, men så himla farligt var det ändå inte.

Kristoffer
Medlem

Grymt tal av Simon Lindberg.

Det blir Simon Lindberg som får hålla i sista talet till folket innan vi stormar Riksdagshuset och skickar dom sista folkförrädarna till Shotaheiti.

Anders
Medlem

Kul med patetiska clowner och nationalsocialistisk idealism i folkgemenskapens Ludvika.

Bra tal med ett stark budskap.

Grottbjörnen
Medlem

10 knarkare och en bögflagga, där har du oppositionen om man räknar ut alla som inte fyllt 18

Timo
Medlem

Fantastisk demo, trots det dåliga vädret!
Synd vara att vi var så få

Anders Jonsson
Medlem

Det var jätteroligt och spännande att demonstrera med och för vårt folk i Boden. Man träffar kamrater och utbyter erfarenheter och lär känna människor man inte pratat med eller sett tidigare. Alla talarna i Boden höll väldigt bra, medryckande och inspirerande tal. Fredrik Vejdelands tal var något alldeles speciellt. Han började ganska lugnt, men talets mycket allvarliga budskap stegrade snabbt upp till en stark och medryckande aggresivitet som glödde av engagemang. Talets aggressivitet och energi med uppmaning till kamp och seger är grundat i kärleken till vårt folk. Ett tal från en man med mycket hjärta som berörde mitt hjärta.… Läs mer »

Christian Hamilton
Medlem

Håller med till 100%. Vejdelands tal ingöt mod, kamplust och tillförsikt inför framtiden.

Det mest glädjande var att höra nya talare träda fram i rampljuset. Robert Eklunds tal och Simon Holmqvists tal var båda otroligt bra, kraftfulla och inspirerande och ligger i samma nivå som våra mer kända talare. Våra ledare rekryterar fler och fler dugliga medlemmar och ger dem möjligheter att utveckla individuella egenskaper som på bästa sätt kan gagna vårt folk. Det är ett privilegium att få tillhöra Nordiska motståndsrörelsen.

Anders Jonsson
Medlem

Absolut. Våra norrländska kamrater Bo Nilsson (tack för din gästvänlighet och intressanta diskussioner) Robert Eklund och Simon Holmqvist (som bägge höll sina första offentliga tal…imponerande) levererade mycket bra tal alla tre. Sedan har vi ju Simon Lindberg,som alltid håller otroligt bra tal, med allt vad det innebär av förberedelse, engagemang och kraft. Simon Lindberg höll för övrigt ett föredrag dagen innan på en församling om politiska ideologier. Ett föredrag jag hoppas får stor spridning där kontentan är att att om man kokar ner de politiska ideologierna i dess rena form så finns det endast 2 ideologier, och dessa är diametralt… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

kul att så många från hela världen var intresserade av demon, jag tillhör dom som inte gick med, ja jag skäms,men nästa gång SKA jag, men iaf så följde jag den på nätet och chatten var full med amerikaner som hade hållit sig vakna bara för att inte missa demon, så vi fick agera översättare där istället

Grottbjörnen
Medlem

Jag skulle för övrigt önska att Alice BK blir en återkommande gäst i NTV.

Sanningen
Medlem

Det var en helt fantastisk dag! Var min första demo också!

Andreas
Medlem

Episk var känslan då Nationalsocialismen kom till Boden.

Tack kamrater för en dag i kampens tecken!

Karl-Путин A
Medlem

Jag har tittat på början av Bodendemonstrationen t.o.m. Vejdelands tal. Stämningen på gatorna där var betydligt mer övertaggad än i Ludvika :) Bra tal/talare även där och Vejdeland var mycket engagerande när han beskrev svenska pensionärers och åldringars situation i dagens Sverige. Man kan jämföra med Bilderberglakejen Stefan Löfvéns ”löfte” i hans första majtal där han lovade ”kraftiga satsningar” på svenska pensionärer. 300 000 svenska pensionärer ska få dela på 4 miljarder kronor, samtidigt som 9000 kriminella afghaner utan asylskäl ska få dela på 2,9 miljarder kronor. Där har vi svensk socialdemokratisk politik i ett nötskal: 13 000 kronor till… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

ja, det var mer action i Boden än i Ludvika helt klart, men rödingarna hade väl inte sympatisörer/hash nog att stå och skrika på båda ställena

Anonym
Medlem
Anonym

Stort tack till alla i Ludvika för en magisk demo. Vilken kraft! Kände mig helt trygg. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er kamrater och vår organisation. Tack för det varma mottagandet, den enorma gästfrihet vi möttes av och till er alla som lagade så god mat till oss. Ni/vi är nog ensamma i Sverige om att ta hänsyn til LCHF:are .. hehe! Ingen lättmjölk eller soya här inte.

Norgren
Medlem

Tack kamrater för en fantastisk dag i Boden.

Hell Seger!

Vera
Medlem

Är nu hemma och smälter intrycken. Vädret tvingade mig in i en bil där jag ändå hade förmånen att höra alla tal i Ludvika utan skrän från motståndarna. Tack Kristian med fru för nattlogi och god frukost .Tack Jimmy för en underbar färd.

Danish Nazi
Medlem
Rokviken
Medlem

Vet inte vad som är värst. De aningslösa tondöva primaterna som inte vet vad de sjunger om eller Pk-anförarna som vet?

Torsten
Medlem

Mycket uppfriskande att se!! Men det finns saker att förbättra, en sak är att det ser väldigt illa ut när reportern går och gör narr av folk. Det är dåligt och anstår inte en rörelse som siktar mot valet 2018. Likaså detta eviga klottrande som vissa nästen sysslar med, den äldre befolkningen tycker denna förstörelse av allmän egendom är förkastligt. Men som sagt, mycket uppfriskande att se tåget.

Karl-Путин A
Medlem

Att kalla (((systemmedias))) ”journalister” för kackerlackor (ifall det var det du tänkte på))) tycker jag inte är att göra narr av folk, utan en korrekt beskrivning av verkligheten. Men du kanske anser att även Tredje Rikets beskrivning av deras (((blodsugande parasiter))) handlade om att göra narr av folk?

Skulle även vara intressant om du kunde ge några exempel på ”evigt klottrande som vissa nästen ägnar sig åt”.

Torsten
Medlem

Det var tråkigt att reportern gjorde narr av folk och gjorde sig lustig på andras bekostnad, tycker vi ska uppföra oss bättre. Läs kamprapporter ifrån Johanneshov och Gävle för att ta de senaste exemplen där allmännyttan förstörs och kostar samhället onödiga pengar, det är för infantilt för oss att syssla med dylikt.

Grottbjörnen
Medlem

på ett sätt var det löjligt med lyteskomik mot ”jabba the cuck” men det är lätt hänt när man är uppretad och har blivit trakasserad 100 gånger att man säger dumma saker i frustration, och så ser inte en arbetare ut så, bara en person som sitter hemma och äter och filosoferar hela dagarna, ingen väger 150 kg när de föds

Frank
Medlem

Bra genomförande!
Det är bara att dra åt slipsen!

Axel Eriksson
Redaktör

Riktigt bra demonstration i Boden!

Kul att äntligen få träffa och i verkligheten lyssna på människor från organisationens ledning. Samt att träffa allt ifrån erfarna aktivister till lite mer passiva sympatisörer/medlemmar och nyfikna människor som ännu inte gått med i Nordiska motståndsrörelsen.

Bra jobbat av alla med särskilda uppgifter under dagen, alltifrån matgänget till den imponerande säkerhetsgruppen skötte sina uppgifter exemplariskt.

Syns på framtida demonstrationer och evanemang!

Victor
Medlem

Tack för en bra demonstration i Ludvika! Som var min första Demonstration också.

Gunnar
Medlem

Dubbel braksuccé! Nordiska motståndsrörelsen överträffar ständigt sig själva.