Littorin till angrepp mot Reinfeldt: ”Dubbelmoral” och ”extremt hög svansföring”

POLITIK. Sven-Otto Littorin ger en känga åt Fredrik Reinfeldt som han menar försnillar hans arv och ägnar sig åt dubbelmoral.

Sveriges före detta statsminister Fredrik Reinfeldt anklagas av sin tidigare partikollega för att ha dubbelmoral.

Efter att Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt (M) i en intervju med Bara politik gjorde ett antal kontroversiella uttalanden, där han bland annat jämförde invandringen med att skaffa barn, skrev den före detta arbetsmarknadsministern Sven-Otto Littorin (M) ett inlägg på sin Facebook-sida där han gick hårt åt sin före detta partikollega. Inledningsvis hölls inlägget privat men då kvällstidningarna valde att ignorera detta och ändå publicerade delar ur inlägget är detta nu offentligt.

I inlägget skriver Littorin inledningsvis att han hetsat upp sig över intervjun. Sedan skriver han: ”Jag blir förbannad på ett rent personligt plan. Det är mitt arv också som försnillas”, fortsätter han och drar sig sedan inte för att anklaga Reinfeldt för att bete sig ohederligt:

Lägg därtill den uppenbara dubbelmoralen: extremt hög svansföring i etiska frågor före avgången och sedan inga betänkligheter att kvittera ut full ersättning och lägga övriga inkomster i bolag.

Inlägget har kommenterats av några hundratalet besökare. En Hans Karlsson tillhör dem som uttrycker sig i positiva ordalag kring Reinfeldts hållning i invandringsfrågan:

Faktum kvarstår att så många utrikesfödda valt att ta sig till Sverige innebär ökad ekonomisk tillväxt i Sverige. Vi behöver att unga människor flyttar hit eftersom vi som är födda här blir allt äldre, arbetar mindre, föder allt färre barn och behöver mer vård och omsorg”.

Inlägget får dock svar på tal av flera personer som anser att denne Karlsson är ute och cyklar.

”Oj vad fel du har där Hans Karlsson, inte ett enda rätt faktiskt. Dagens migration kommer aldrig bli lönsam, utan kommer förbli en kostnad. Att vi skulle behöva migration pga en åldrande befolkning är också en myt, som spridits bland annat av just Fredrik Reinfeldt”, skriver till exempel Fredrik Johansson.

Källa:
Littorins hårda attack på Reinfeldt: Dubbelmoral

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KarldB Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Sven-Otto & Svinfeldt är samma skrot och korn. Detta är endast spel för gallerierna och får den dumma flocken att fokusera på annat.
Bah. Två ruttna lingon ger jag.

Karl-Путин A
Medlem

Vi behöver att unga människor flyttar hit eftersom vi som är födda här blir allt äldre, arbetar mindre, föder allt färre barn och behöver mer vård och omsorg.

Det är naturligtvis tvärtom så att det är vi svenskar som får slita ut oss på att försörja och vårda pensionsräddarna.

I MÅNGA AV LÄNDERNA DE KOMMER IFRÅN HAR HÄLFTEN AV BEFOLKNINGEN DIABETES – som är en extremt kostsam och vårdkrävande sjukdom. Lägg därtill alla andra sjukdomar och kriminalitet som de släpar med sig.