Lisa Holms mördare ska avtjäna sitt straff i Litauen

BROTT. Lisa Holms mördare Nerijus Bilevicius kommer att förflyttas till sitt hemland Litauen för att fortsätta avtjäna sitt fängelsestraff.

Mördaren Nerijus Bilevicius.

17-åriga Lisa Holm hittades mördad sommaren 2015 på Kinnekulle i Blomberg. Kort därefter greps den nu 36-åriga Nerijus Bilevicius och åtalades senare för mordet och dömdes till livstids fängelse. Hittills har han suttit på Norrtäljeanstalten på avdelningen för sexualbrottslingar men kommer nu att förflyttas till sitt hemland Litauen där han kommer avtjäna återstoden av fängelsetiden.

Förflyttningen sker efter mördarens egna önskemål då han uppger att hans anknytning till Sverige är obefintlig samt att han vill komma närmare sin fru och släktingar.

Förhållandena i litauiskt fängelse är inte alls lika behagliga som i svenska fängelser och möjligheterna för en livstidsdömd person att få amnesti eller nåd i Litauen är begränsade.

Källa:
Beslutet: Lisa Holms mördare ska flyttas till Litauen

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • vattenkammad says:

  Jag vet inte riktigt vad man bör göra med den här typen av brottslingar men dödsstraff hade varit alltför lindrigt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 26 röster)
  • Flyg honom till Litauen med militärtransport eskorterad av tungt bestyckade JAS.
   Släpp honom från 1000 meters höjd rakt över ett litauiskt fängelse, åk hem.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +16 (av 30 röster)
   • Dr Ford says:

    Kalla mig lite naiv nu men jag tror det är en extremt dålig idé att flyga med militärt flyg ovanför ett högbevakat NATO-land.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +7 (av 9 röster)
    • belyst says:

     Vad gör väl det att Svenska plan flyger över ett Natoland. Sverige är ju så gott som med i Nato. Nu tycker inte jag att man skall göra det av andra orsaker som det tas upp i denna tråd. Är han skyldig skall han sitta av straffet var det än blir men jag är rädd att han kan bli fri i förtid utomlands.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Screensgreeens1 says:

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 11 röster)
 • Screensgreeens1 says:

  judiska tidningen AB kör hårt med storyn L Holm som man vill så gärna du skall svälja. Holm-fallet påmminner mycket om flertal andra i Usa med ”17-åriga flickor” . I alla dessa fall har flickorna precis innan försvinnandet öppnat intetsägande FB konton (???)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 35 röster)
  • vattenkammad says:

   Du är svårt sjuk!
   Sök hjälp!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -11 (av 29 röster)
  • belyst says:

   Vissa saker verkar konstigt i fallet Lisa Holms mördare. Om han nu har mördat henne, varför vill han då komma närmare sin fru? Varför har hans fru inte brutit kontakten med honom då? Vilken normal människa som hels hade gjort det om det handlade om som det visas i detta fall, en brutal mördare. Jag är väldigt skeptisk till hur detta fall har behandlats. Han kan mycket väl vara skyldig men också oskyldig. Men om han är oskyldig, vem skyddar han då? Kommer ihåg att både hans bror och fru var intressanta i utredningen i början. Är de alla tre kanske inblandade.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 14 röster)
   • vattenkammad says:

    Nej, den dömde litauern kan inte alls vara oskyldig.
    Läs förundersökningen!

    Det enda konstiga i den här tragiska historien är hur hjärnan hos den dömde sexualsadisten fungerar – det och vad det är för knäppskallar som försöker förringa offret, och offrets anhörigas, obeskrivliga lidande.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -2 (av 22 röster)
    • Precis, det tyckarna missar är att litauern har stått och runkat och sprutat på väggarna i rummet där Lisa hängdes och en skitig toa i närheten, det har han själv dessutom erkänt när han konfronterades, men sade att anledningen var ”privat”.

     Han har skitit i ladan, något han också konfronterades med eftersom det är vanligt att sexmördare måste tömma tarmen i samband med sitt bestialiska dåd, det hade han heller ingen bra förklaring på utan angav ”dålig i kistan”, men hade odjuret varit bara dålig i magen hade han gjort det på toaletten.

     Det enda knepiga är att det var endast fruns och Lisas DNA som fanns på Lisas trosor men så sjuk som han är har han förmodligen ollat på dem med den kondom han använt strax innan med frun. När Lisa hittades i klädskåpet så var både byxor och trosor nerhasade och hennes kön blottat. Ännu ett liv på (((globaliseringens))) obefintliga samvete.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 18 röster)
   • Skilde sig Hillary Clinton från Bill Clinton efter Monika Lwinskyaffären där han bl.a. hade vaginala cigarrsamlag med henne på skrivbordet i Ovala Rummet?

    Alla människor fungerar inte efter färdigskrivna manualer. Bilevicius fru kanske tror att han är oskyldig.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +5 (av 13 röster)
    • Fredrika says:

     Så kan det också vara. Massmedierna sade länge att hon var införstådd med brottet, hjälpte till, eller åtminstone kände till att han skulle ge sig på Lisa, men de påstår så mycket som är falskt.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +5 (av 9 röster)
     • belyst says:

      Vad jag menar är bara att det ljugits så mycket för Svenskarna under lång tid från (((media))) och myndigheter gör att det är svårt att få en rättvis bild av vad som verkligen har hänt. Tror själv att han på ett eller annat sätt förmodligen är inblandad. Anser inte att det är ”tyckarnas” fel att det kan vara svårt för dem att tycka rått. Som sagt (((medias))) lögner gentemot folket gör det många gånger svårt och även omöjligt att greppa sanningen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Fredrika says:

   Ja, mycket skum affär. Denna förflyttning/utlämning är också skum. Sverige har inget utlämningsavtal med Litauen. Å andra sidan kräver inte Sverige att sådana finns för att göra utlämningar, så det kanske är en ointressant notering. Men ändå undrar man lätt vad som ligger till grund för beviljandet och vilka avtal, om några, finns mellan svenskt och litauiskt rättsväsende…

   …kanske syndabocken, om han nu är en sådan, ska flyttas dit för att han ska släppas fri med ny identitet, om han nu har fullgjort sin del av ett avtal med dem som verkligen gjorde något, vad det nu var de gjorde….

   Nja…det är lite foliehattsvarning på mina egna idéer men jag tror ju som sagt fortfarande, och faktiskt allt mer, att detta är en statlig eller skuggstatlig terroroperation med bakgrundshistoria och med syften som vi ännu inte har fått reda på.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 5 röster)
   • Nordanvind says:

    @Fredrika

    Grundproblemet i denna saken för Svenska folket är att samhällsapparaten är infiltrerad, politiserad och djupt korrumperad.

    Därför finns idag alltid en berättigad osäkerhet om huruvida en polisutredning eller en dom i Sverige är rätt och riktig. Denna osäkerhet flyter givetvis upp till ytan i ett omskrivet mål som Lisa Holm saken.

    Det absolut viktigaste för Sveriges kommande Nationalsocialistiska styre är att upprätta en rättsstat och röja upp i den svenska mångdimensionellt korrumperade statsapparaten.
    En förutsättning för att detta skall vara möjligt är en fri och oberoende rättsapparat, där korruption av alla slag bestraffas hårt. Vi bör komma ihåg att korruptionsbegreppet i Sverige är så urvattnat, att man med fog kan hävda att det enligt svensk lag inte finns någon korruption, även om den faktiska korruptionen framförallt inom monopolen, statsapparaten och kommunerna i Sverige är omfattande.

    Nuvarande korrumperade tjänstemän vet att rättsstaten och rättsordningen kommer att prioriteras i ett Nationalsocialistiskt Sverige.
    Detta skrämmer naturligtvis skiten ur det nuvarande etablissemanget, därav svartmålningen och försöken till förföljelse av Nationalsocialister.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Konstantin says:

  Sorgligt är det allt att vita individer bär sig åt på detta vis, han lär nog få veta att han lever när han får sitta i litauiskt fängelse.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 16 röster)
 • Killnow says:

  En sexualmördares önskemål är alltså heliga?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 16 röster)
 • Sidji från Fidji says:

  Lisa Holms anhöriga får aldrig mer träffa henne p g a honom, och någon ska ta hänsyn till vad han längtar efter? Ursäkta??

  Så oerhört provocerande och så fullständigt outhärdligt att leva i en demokrati. Måtte man få uppleva friheten innan man dör.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -5 (av 29 röster)
  • Screensgreeens1 says:

   finns inga anhöriga då Lisa är en fiktion figur made by jews och (((AB)))

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 26 röster)
   • vattenkammad says:

    Du är antingen ett skickligt men skamlöst Internettroll eller ett dårhushjon.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -5 (av 19 röster)
    • webcasts66 says:

     ..den som förlitar sig på källor typ AB(((aftonbladet))) är de verkliga dårarna-hur lätt är det inte att lura läsarna

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 14 röster)
     • vattenkammad says:

      Om du talar snällt med din ledsagare så kan denne säkert leta fram både domar och förundersökningsprotokoll åt dig.
      Och glöm inte att ta dina piller innan du går och lägger dig.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 10 röster)
     • @w….vilken är din källa? En förvuxen 30-årig bebis som sitter i sitt pojkrum dagarna i ända och ”avslöjar sanningar” på youtube?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Sklavenzeit says:

  Litauen tar säkert hand om honom. Jag är säker på att de vet vad han har gjort mot en ung tjej.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 11 röster)
 • Arne Strand. says:

  Fy Faan för Socialdemokratiens Sverige !.

  Faanskapet skulle ju ha tagits av daga.

  Arne Strand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 14 röster)
 • gubben says:

  Må flickmördaren brinna i helvetet i all evighet !! Litauen är för övrigt ett jävla skitland ! Borde ockuperas av ryssarna !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 16 röster)
 • Rysk partisan says:

  Skum affär.Har någån läst experisens resultat?
  Var inte Lizas kropp helt åderlåtat??? Om det var så, då…hm, hm, hm,det är ritual mord , ingentin att göra med litauen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 6 röster)
  • vattenkammad says:

   Nej, det är ingen skum affär.

   Vad det handlar om är ett synnerligen obehagligt sexualsadistiskt mord på en ung flicka, utfört av en mycket sjuk litauer vilken också dömts för mordet.

   Läs förundersökningsprotokollet istället för att svamla!
   https://www.flashback.org/sp59858672

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 12 röster)
 • Gäst says:

  He-he, jaa vad ska man säga?

  Det finns ju två trådar om det här på Flashback,
  en huvudtråd samt en alternativtråd.

  Alla som vill veta mer kan ju försöka plöja
  igenom dessa i jakt på sanningen.

  Lycka till! (Tusentals).

  Själv tror jag Lisa startade mopeden och
  äkte iväg,(vittnen finns) mötte en bil framförd av en onykter förare alternativt en oerfaren förare och kolliderade med bilen.

  Därav de kraftiga skadorna på hennes ena ben.

  Mopeden fraktades därefter hastigt tillbaks till
  kafeet. Samt kroppen givetvis.

  Någon ville därefter få det att se ut som mord
  alt. självmord.

  Nyttigt är också att noggrant lyssna på Tingsrättens förhandling speciellt förhören
  med sönerna till godsägaren. Samt godsägarens
  sons dotter angående mopeden.

  Dödsolycka således, som mörkades.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -3 (av 5 röster)
 • Gäst says:

  Inlaga nr. 1972 på Flashback.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 2 röster)
 • Gäst says:

  googla på lisa holm tingsrätten.

  Sedan scrollar ni ner till (efter att ha klickat
  på lisa holm) Gustav Jönsson och efter det till
  Victoria Jönsson.

  Lyssna sedan mycket noga på förhören med
  dessa båda. Inte bara en gång utan flera gånger.

  Druckit vin…

  Glada…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 4 röster)
 • webcasts66 says:

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • leffe says:

  Må frid lysa över Lisa Holms minne !! Såna dåd ska vi aldrig glömma kamrater !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 6 röster)
 • webcasts66 says:

  Affären är judens sätt att hetsa vita mot vita,Sverige mot Litauen osv. Judiska tidningen Aftonbladet
  fabricerar varje dag historier för att skapa skismer och oro. Judar är bra på att hetsa goyer emot varandra

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Gäst says:

  Sen är det ju så att oavsett vem som är skyldig.

  Så vill jag säga det att bland världens skarpaste
  hjärnor; schackspelarna i världseliten så begås det då och då misstag. Ja, även superdatorerna
  inom schack förlorar (begår misstag) då och då.

  Men angående Lisa Holm målet på Flashback så
  finns det en del ”sanningssägare” som är helt
  felfria.

  Signaturen ”Develi” är en utav dessa. Hon
  kan ha rätt. Men hon kan likväl ha helt fel.

  Precis som en del schackspelare i världseliten
  då och då har haft.

  ”Develi” är dock en duktig skribent.

  Dock tror jag att ”Develi” är en polis.
  Hon har med enorm energi år efter år fördömt
  balten som de skyldige. Hon ger sig aldrig,
  utan går på offensiven mot balten 24/7.

  Makalös energi. Man undrar ju…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 3 röster)
 • webcasts66 says:

  vattenkammad ovan < LOL…eftersom polisledningen-Domstol samarbetar med (((eliten))) så är det ingen konst att fabricera protokoll och lägga ut dem…….du verkar mer än lovligt naiv och lätt lurad :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 7 röster)
 • Gäst says:

  Jag är för vapen motstånd. Varför?

  En svensk som vill bo på landet ska inte behöva låna 2 000 000. Därför.

  Om 10 år … vad tror ni.

  Totalt bankrupt. Hela landet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Jacof says:

  Sagan om Lisa fortsätter. Missa inte nästa avsnitt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • es 1488 n'a'that says:

  Bra, bättre det än att han sitter i Sverige.

  Vi slipper betala för kostnaderna, samt Litauiska fängelsen är säkerligen 99x hårdare än svenska där man gullar med kriminella.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Sverige Vakna! says:

  Polacker, estländare, litauer och annat slaviskt fattigmansfolk som är kriminella brukar ju mer än gärna vilja avtjäna straffet i Sverige. Anstalterna är ju så pass bra att de kan skicka hem pengar till sina anhöriga för den minimallön man får av kriminalvården för att jobba i verkstaden i fängelset.

  Vill dra mig till minnes att en idiot slog en hammare i huvudet på en oskyldig krake enbart för att få sitta på kåken i Sverige under 1990-talet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Konstantin says:

   Tyvärr så är dagens Europa ett paradis för våra infödda kriminella kräk oavsett nationalitet och folktillhörighet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Är det inte bara bättre att köra iväg aset till en avlägsen plats, sätta ett skott i huvudet på honom. Skicka honom till Litauen så familjen får begrava aset.

  Ha mördare, pedofiler, våldtäktsmän etc insatta i livstid i fängelse är bara ett slöseri med pengar. Använd de pengarna till att minska brott innan dem händer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *