Lisa Holms mördare överklagar domen

BROTT. 35-årige Nerijus Bilevicius, dömdes under tisdagen till livstids fängelse för mordet på 17-åriga Lisa Holm. Bilevicius överklagar nu domen.

Under tisdagen dömdes 35-årige Nerijus Bilevicius för mordet på 17-åriga Lisa Holm som försvann efter att hon avslutat sitt arbetspass på ett café i Blomberg. Hon hittades mördad fem dagar efter försvinnandet. Bilevicius har under hela utredningens gång nekat till brott och menar att han aldrig någonsin sett Lisa, trots att hans DNA hittats på bland annat insidan av hennes byxor och på hennes jacka. Hans DNA återfanns även på de repstumpar som ska ha använts för att strypa Holm.

Under tisdagen föll domen mot 35-åringen och tingsrätten anser att det är ställt utom rimligt tvivel att Bilevicius är skyldig till mordet. Han ska därmed avtjäna livstidstraff i fängelse och när han avtjänat straffet kommer han att utvisas ut ur landet. Han ska även betala 50 000 i skadestånd till var och en av Lisa Holms föräldrar och syster.

Under onsdagen meddelade Bilevicius advokat, Inger Rönnbäck, att de kommer att överklaga domen.

— Vi har bestämt oss för att överklaga domen. Vi överklagar hela domen, givetvis, säger hon.

Familjen Holms målsägandebiträde, Tore Brandtler, är inte förvånad över överklagandet. Han är dock inte orolig över att domen kommer att ändras i hovrätten.

— Håller han samma linje vid ett överklagande blir det exakt samma dom. Det blir ingen ändring där. Man kan vara fullkomligt övertygad om att det är rätt person som är dömd. Bevisningen är så övertygande, säger han.

Källa:
Domen för mordet på Lisa Holm överklagas

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

40 Kommentarer till "Lisa Holms mördare överklagar domen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Och likförbannat finns det rentav folk som insinuerar att Lisa Holm aldrig funnits till att börja med. Det är så man tappar den sista gnutta hopp man har om mänskligheten.

Glöm inte Quick-skandalen
Gäst
Nybörjare
Glöm inte Quick-skandalen

Inte så konstigt då hela förundersökningen, varit så väldigt väldigt ovanligt mörklagt med yppandeförbud och allt; Vilket annat mordfall har haft liknande ”tystnad” gentemot i synnerhet pressen och engagerad allmänhet?

Skandaliserade Quick-fallet...
Gäst
Nybörjare
Skandaliserade Quick-fallet...

…glöm nu INTE denna grova genomkorrupta rättskandal, där patetiska tjänstemän som den f.d. tolk-militärutbildade vänster-(s)pionen-JK och numera tragiskA RÄTTSHAVERISTEN LAMBERTZ (och alko’t) gaddade ihop sig och medvetet förtalade en sannolikt – delvis – sjuk & oskyldig peddogärningsman såsom Quick, verkat ha varit/är.

Åter – till:
Mystiska gåtan i Lisa Holm-mordet
https://www.youtube.com/watch?v=hIdY55-xmTw

Dessutom:
Motivet är något som har tystats ner i detta tragiska mordfall, vilket det inte borde gjorts.
https://www.flashback.org/t2592839p65

Diskutera & spekulera, därför, vidare! Förty oklarheterna är alltför många!

Nyhetsverket censurerar judekritik
Gäst
Nybörjare
Nyhetsverket censurerar judekritik
Del 1 (av 3) censurerades – plötsligt – på Nyhetsverket. Del 1 (av 3): HAR SVÅRT ATT TRO ATT JUDEN… (LÄNK) [Cui bono? => För det är tyvärr återigen en jude, som liksom i MOP-ärendets dito mystiska samt korrupta rättsfall, är inblandade i att obducera, även inom Lisa Holms fortsatt mystiska dödsfall] (länk) …TILLIKE RÄTTSLÄKAREN ADAM BERKOWICZ, SOM OBDUCERADE LISA, INTE SÄKRARE KUNDE FASTSTÄLLA LISAS DÖDSDATUM? (…dvs. utan senare ”påtryckningar”…) OM Lisa nu verkligen dog samma dag som hon försvann, så borde ju denne rättsläkare bland annat kunna se på hennes maginnehåll, mer exakt när hon verkligen avled! FUP sidorna… Läs mer »
Censur pågår av...ngn
Gäst
Nybörjare
Censur pågår av...ngn
FORTSÄTTNING: DEL 2 (av 3): Varför gjordes inte allt man kunde för att säkrare ta reda på dödsdatumet? För att åklagarens uppbyggda teorier då skulle falla, som ett korthus, eller? [LÄNK] Noggrannhet bör alltid betala sig…Så hur var det nu även betr. den där hjullastaren? För övrigt: ”Under flera år har kvaliteten på rättsintygen kritiserats för att vara undermålig.” [LÄNK] Enligt Martina Olsson Frisk (den expert som NB’s advokat Inger Rönnbäck anlitade, för en second opinion) beror det på att kontraktsläkare, som visserligen har behörighet att utfärda intygen, har för kort utbildning på området, endast fem dagar. […]”På Inger Rönnbäcks… Läs mer »
Pågår konsensuskorruption-igen?
Gäst
Nybörjare
Pågår konsensuskorruption-igen?
Konsensus-korruption förekommer i många fall inom vårt vänskapskorrupta rättsväsende => Quick ärendet med den – till slut – avslöjade rättshaveristen & f.d. JK Göran Lambertz är ett sådant avskräckande tydligt exempel på den förekomsten: IFRÅGASÄTTER DÄRFÖR BERÄTTIGAT OM DET ÄVEN FÖREKOMMIT INOM LISA HOLMS FORTSATT MYSTISKA OUPKLARADE MORDFALL: Öppna frågor, som vi vill ha svar på! – Vem gjorde vad med lastaren som på kvällen stod där Lisa skulle ha varit? – Vem var det i den svarta Kian som Lisa talade med innan hon skulle åka hem? – Varför hade ett vått hårstrå från Lisa fästs på väggen där… Läs mer »
Viktor
Gäst
Nybörjare
Viktor
Var finns det dokumenterat att NB har en fäbless för tejpade flickor? Är det ”humorbilden” som figurerat – bl.a. på diskussionstrådarna om Lisa på flashback (”fb”) – som man syftar på? Tycker ni inte det är konstigt att man i FUP hänvisar till en blogg/webbsida angående detta? Borde inte det vara andrahandsinformation och spekulationer som inte borde ha något större bevisvärde om man inte kan härleda källan och föra i bevis att det rör sig om en sexuell besatthet kring tejp, tejpade flickor och hägning/strypning? Finns det mera material än det förmodade ”gilla tryck” på Facebook (”FB”) som kan kopplas… Läs mer »
Glöm inte "Kapten Klänning" & Co
Gäst
Nybörjare
Glöm inte "Kapten Klänning" & Co
Ursprungligen postat av Saxat från Motpol: http://nordisk.nu/showthread.php?t=42823 ”Sekretess, censur och motsägelsefulla dementier i våldtäktshärvan kring förra polischefen” Fram tills i december förra året var han polischef. Göran Lindberg, 63-åringen som just nu sitter med fulla restriktioner på Kronobergshäktet. Misstänkt på sannolika skäl för våldtäkt och förberedelse till grov våldtäkt på en underårig flicka. Yrkesfeministen begick övergrepp Polisens grupp för människohandel kom honom på spåren förra året. I vad som kan vara en av Sveriges största kopplerihärvor. Som högsta ansvarig var Göran Lindberg den som utformade polisarbetet i Uppsala. Det var han som satte agendan för vilka prioriteringar som myndigheten skulle… Läs mer »
På tal om fortsatta oklarheter
Gäst
Nybörjare
På tal om fortsatta oklarheter
Hur ska man tolka: att det örhänge som upphittades i ladan låg vid ena ingången och att handsken låg vid den andra? Mellan fyndplatserna är en stor grop och det är inte helt lätt att gå den vägen. att hårstrået på kakelväggen (FUP s.660) sitter perfekt klistrat på kaklet? Ingenstans finns någon skugga som visar att hårstrået har ett avstånd från kaklet: det fästes på väggen när det var vått. att Lisas blod fanns i hjälmen och på insidan av silvertejp vid näsa och mun, samt att tejpen var lindad utanpå snöret som var virat utanpå håret? att Lisas händer… Läs mer »
Kan dock vara annan dödsdag
Gäst
Nybörjare
Kan dock vara annan dödsdag
”Specialistläkaren Martina Olsson, har uppgett att det inte helt kan uteslutas att Lisa Holm levt i något dygn efter den 7 juni 2015, att hon då fått mat och vatten och inte varit bunden. Hon kan ha varit placerad någon annanstans och efter att likstelheten släppt placerats i klädskåpet under veckan. Man hade kunnat undersöka flugägg och larver för att räkna ut hur länge kroppen legat på platsen/offret varit dött, men detta har inte gjorts” Men, då Tingsrätten har kommit fram till att brottsplatsen har varit förrummet i slaktavdelningen i ladan, så kan man då fråga sig om annan dödsdag… Läs mer »
Hemliga militärer som planterat?
Gäst
Nybörjare
Hemliga militärer som planterat?
Sid 24: Några veckor innan flickan försvann har hans fru berättat för honom att någon var inne i deras bostad då hon duschade. De hade olåst och hustrun hörde hur någon gick i bostaden. Vittnet Björn Sahl var engagerad i sökandet efter Lisa Holm genom Missing people. Han har uppgett att han var på plats och sökte den 11 och 12 juni 2015. På fredagen den 12 juni 2015 började de att söka kring Blombergs huvudbyggnad. Sid 35: Det är riktigt att det funnits militärfordon på Martorp på torsdagen 11 juni 2015. Sid 36: Av Nerijus Belivicius egna uppgifter framgår… Läs mer »
Plantera bevis är ju allvarligt
Gäst
Nybörjare
Plantera bevis är ju allvarligt

”De saker som har hittats som tillhör Lisa har hittats av personer som har koppling till familjen. Inte alla fynd som har hittats, några har hittats av polis, men de flesta har hittats av vänner till familjen”, säger Rönnbäck.

Vänner till familjen bör nog läsas ”överambitiösa” militärkollegor till fadern SH…

Plantera bevis är ALLVARLIGT...
Gäst
Nybörjare
Plantera bevis är ALLVARLIGT...
Att plantera bevis är mycket allvarligt, ja, ur rättsäkerhets synpunkt. Tror inte heller det är första gången som ”dom här” har gjort det. De ha nog kommit undan med mycket annat fuffens innan också.. Men notera: Vad flera av oss tycker är intressant och det är det faktumet att Inger Rönnbäck NBs försvarare tydligen var Åklagare i Helena-fallet. Hon fick in massa tips om en viss man. Denna man släpptes pga brist på bevis. Mannen vi talar om är släkt med familjen (Jönsson) som äger stället där Lisa blev mördad. https://www.flashback.org/sp55471855 För övrigt, apropå att Lisa var hårt hållen, så… Läs mer »
Luktar "plantering" av bevisen
Gäst
Nybörjare
Luktar "plantering" av bevisen
NB:s ”DNA i blod”-fynd NÄR hittades dom och varför hittades de så sent i utredningen, var det p.g.a plantering? Flera av oss skulle bra gärna villa veta vilket datum NB:s blodfynd gjordes samt när DNA i blodet identifierades? Polisen borde ju ha hittat blodfläckarna alldeles omgående i och med att, även om dom var mycket små, var dom synliga d.v.s. blodbesudlingen vid byxlinningen och fläcken på jackärmen. Men omkring den 21 juni hade dom väl fortfarande inte hittat några tekniska bevis alls… Hur kan det komma sig? Lisas kläder är väl något av det allra första man undersöker, så man… Läs mer »
Utred vidare EXAKT när Lisa dog!
Gäst
Nybörjare
Utred vidare EXAKT när Lisa dog!
Apropå enligt Tingsrätten Dom: sidan 19: 2015-11-17; B 1902-15, att: ”Specialistläkaren Martina Olsson, har uppgett att det inte helt kan uteslutas att Lisa Holm levt i något dygn efter den 7 juni 2015, att hon då fått mat och vatten och inte varit bunden. Hon kan ha varit placerad någon annanstans och efter att likstelheten släppt placerats i klädskåpet under veckan. Man hade kunnat undersöka flugägg och larver för att räkna ut hur länge kroppen legat på platsen/offret varit dött, men detta har inte gjorts” Men, då Tingsrätten har kommit fram till att brottsplatsen har varit förrummet i slaktavdelningen i… Läs mer »
Jmf med det påstådda självmordet
Gäst
Nybörjare
Jmf med det påstådda självmordet

…i Sagerska palatset förut.
http://www.nyhetsverket.se/nyhet/24635/911-%E2%80%93-SKYDDSVAKT-SKJUTEN-I-REINFELDTS-BOSTAD
Skyddsvakten THOMAS David Ehrenros
Födelsedatum: 1963-07-01
Avled: 2012-11-09 (nine eleven…)
Gravsattdatum: 2013-04-26

9 November – 24 april…= ca 5 månader senare; till skillnad mot Lisa, som man så skyndsamt begravde(?)

Alltför många besynnerligheter
Gäst
Nybörjare
Alltför många besynnerligheter
Varför ville man inte uppge exakt dödsdatum, först? Det verkar ju ha varit – först – efter påtryckningar från åklagaren som man ändrade dödsdatumet till samma söndag som Lisa försvann. Varför? För att hans teori om vad som hänt skulle stämma? Kan Lisa ha varit vid liv någon/några dagar? Naturligtvis kan man undersöka maginnehållet och se hur lång tid hennes mat har processat; soppan & Coca colan borde ju ha funnits kvar där – synligt – då hon åt en mycket sen lunch EFTER klockan 15. VARFÖR HAR MAN INTE KLARAT AV ATT REDOVISA DETTA; som en delförklaring när man… Läs mer »
Mordet är verkligen INTE helt löst
Gäst
Nybörjare
Mordet är verkligen INTE helt löst

Vem krattade södra café parkeringsplatsen den 7 juni mellan kl ca 18:15-19:30 ?

Denna person som krattat vid caféet mellan ca 18:15 och 19:30 bör ju sannolikt ha sett något.

Det har ju tagit en viss tid att kratta p-platsen, så den som krattat måste ju vara ett verkligen förbisett (medvetet undanhållet…?) vittne.
https://www.flashback.org/sp55442067

Varför finns det heller inget i FUP om detta?!

Varför såg ingen av (sekt-) vittnena som körde förbi caféet i denna tidsperiod att någon krattat/krattade p-platsen?

Hur denna person såg ut?

Hur, med vad, krattades det: sannolikt något mindre fordon?/mini-taktor?/gräsklippare?

Hata slumpen...
Gäst
Nybörjare
Hata slumpen...

Misstänkt var också det där mystiska youtube klippet från användaren ”Lisa Holm” (Vadman)som lades upp några (14) dagar innan försvinnande och sedermera mordet på Lisa; En video som polisen undersökte, men mer blev det inte sagt om detta vid rättegången:

Det känns dock misstänkt rituellt…
https://www.youtube.com/watch?v=n3IuUuNV_zk
…precis som nicket ‘norddennick’ tidigt insinuerade på
https://www.flashback.org/t2592839

Judiska 666 kabala ritualer?
Gäst
Nybörjare
Judiska 666 kabala ritualer?

Lisa Holm:s (Vadman:s) you tube konto- kommenteras så här i FUP:en.

”Vid kontroll visade det sig att vi kunde starta ett konto på YouTube med ett kontonamn t ex ‘Kalle’. På kontot laddades sedan en film upp. Filmen fick den tidstämpel som motsvarade tiden för uppladdningen. Därefter gick det att byta kontonamnet till exempelvis ‘Pelle’. Efter namnbytet på kontot såg det ut som om ”Pelle” lagt ut filmen vid tidpunkten då filmen laddades upp på kontot ‘Kalle’.”
https://www.flashback.org/sp55456412

Leif GW Persson
Gäst
Nybörjare
Leif GW Persson
Om man nu antar att NB är oskyldig, så måste det finnas en sammansvärjning/konspiration där både Polis och militär samarbetat för att sätta dit NB. Detta genom att det krävts färskt blod från NB som någon sedan satt på insidan av Lisa Holms byxor. Jag anser att bara Polisen har den möjligheten att då de tog blodprov från NB och då sätta dit lite av det på Lisas kläder. Om nu Polisen avsiktligt satt dit NB för att skydda någon annan, varför? Varför skulle ett flertal Poliser riskera sina jobb och få straff för skydda någon som mördat en 17-årig… Läs mer »
Hata slumpen...
Gäst
Nybörjare
Hata slumpen...

@ Leif GW Persson

Tror inte poliserna inom förundersökningen är inblandade i en ev. ”plantering” av bevis.

Mer sannolikt att det är en hemlig enhet inom militären (SOG, KSI Säpo o.dyl) . Dessutom fanns det personer med militär bakgrund inom missing people också.

Misstänker fortfarande att mordet är ngn slags vedergällning mot militär-fadern och eller hans enhet.

Hata slumpen...
Gäst
Nybörjare
Hata slumpen...
Misstänker således INTE några poliser, (ej heller fadern Stefan Holm), som inblandade i en eventuell och/eller delvis, plantering av bevisenmot NB. Stöds också av att denna polis kommissarie (liksom Stefan Holm som var så säker på att han inte heller såg eller skulle ha missat ngn handske i ladan på söndagen, då han letade där) sticker ut hakan och är 100% säker på…att det INTE låg ngt örhänge på platsen 8/6-15. Sidan 602 i FUP: Citerar: Yttre kommissarie Henrik Axelsson /9475: – ”Jag kan med 100% säkerhet säga att det INTE låg något örhänge på den platsen den 8/6-15 utan… Läs mer »
Delvist planterade bevis...
Gäst
Nybörjare
Delvist planterade bevis...

Enligt uppgifter till Expressen tidigare, var det sannolikt att säkerhetskontoret på MUST, Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, skulle komma att kopplas in.

En källa påstod tidigare:
https://www.nordfront.se/lisa-holms-misstankta-mordare-omhaktas-annu-en-gang.smr#comment-277390
– ”Det är självklart att säkerhetskontoret på MUST går in och tittar på det här.

På frågan om MUST är inkopplat i utredningen svarar Jesper Tengroth, pressekreterare vid Försvarsmakten:

– I första hand är det lokala förbandet, men även andra delar av Försvarsmakten kan komma att kopplas in.”

Gällde ett helt annat ärende
Gäst
Nybörjare
Gällde ett helt annat ärende

Det där gällde ett helt annat ärende- dock vid just Skaraborgs regemente i Skövde – P4. Ett regemente inriktat på pansarfordon bland annat stridsfordon 90 och stridsvagn 122.

Så MUST & Co, befann sig också i samma undersökningsområde, kan man ju ändå tillägga…

Verkar vara en fin familj, men...
Gäst
Nybörjare
Verkar vara en fin familj, men...
FUP.s. 72: Förhör med Holm, Stefan Anders Evert; 2015-06-10 17:07 diarienr: 5000-K698204-15 Vill absolut inte kasta någon skugga på Lisas familj; men jag tror det är vanligt att föräldrar inte alltid vet vad sina tonåringar har för sig, apropå vad fadern påstått i förhör, som stämmer illa med vad Lisas väninna Elin, tvärtemot påstår: Så visst drack Lisa snaps (sannolikt med måtta) hon med: […]”Fadern Stefan Holm, sa att han inte trodde att Lisa höll på med alkohol och liknande. Han hade sagt till Lisa att han inte tyckte hon skulle använda alkohol innan hon blev 18 år. Han hade… Läs mer »
Flera frågor att gräva mer i
Gäst
Nybörjare
Flera frågor att gräva mer i
Sidan 69 i FUP: Förhör med Holm, Stefan Anders Evert; 2015-06-10 17:07 diarienr: 5000-K698204-15 […]”Klockan 18.22 fick Stefan Holm (”SH”) ett sms från Lisa där hon skrev ” nu åker jag”. Klockan 18.26 fick han ett samtal från Lisa där hon ”ringer från fickan” sa Stefan. Han sa att han kom ihåg att Lisa sa ”Det är klart” samtidigt som någon svarade något som han inte hörde. Stefan ropade samtidigt ”hallå” för att Lisa skulle höra honom. Han var då inte helt fokuserad på de andra rösterna. Han var osäker på om det var han som tryckte av samtalet men… Läs mer »
Lisa var hårt hållen av fadern
Gäst
Nybörjare
Lisa var hårt hållen av fadern
Varför har man inte grävt upp mer info. om den svarta Kia bilen och redovisat i FUP, vem den tilllhör? Från rättegången den 2 Oktober; Förhör med Kamrer Claes Bennhage den 2 Oktober, 2015 unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/article21686605.ab 09:50 John Granlund: Har det varit någon information till dig att flickan synts vid någon bil? – Det var Lena på kaféet som sa att hon skulle ha stått och pratat med någon i en svart Kia på andra sidan vägen men det är inget som är bekräftat. 09:51 John Granlund: Han säger att det vid letandet var en svart Kia som kom körandes över… Läs mer »
Gräv mer i "fickringningen"
Gäst
Nybörjare
Gräv mer i "fickringningen"
”Enligt kompisar/personal på kafét skulle Lisa Holm haft en ‘pojkvän’, ja förmodligen en hemlig sådan då, och min teori och känsla här säger mig helt enkelt att, hon kanske ville åka till honom efter jobbet, vad är det egentligen som sägs när hon ”fickringer” pappa?” https://www.flashback.org/sp55469388 Märkligt är också att fadern inte minns exakt vad sades. Han har givit lite olika versioner om både vad som stod sms:et och vad han överhörde Lisa säga vid fickringningen. Speciellt vad Lisa sade vid den påstådda fickrinningen och speciellt hennes tonfall är ju viktigt; för att kunna lista ut vilka eller vem hon… Läs mer »
Exakt vilka var det som ofredade?
Gäst
Nybörjare
Exakt vilka var det som ofredade?
FRÅGA: Har polisen undersökt/fått bekräftat, mer exakt vilka dessa ofredande litauer ska vara? Att det verkligen är NB och hans yngre bror som har ofredat tidigare? Förhör med Stenberg, Agneta; 2015-06-23 13:35 diarienr: 5000-K698204-15 […]” På måndagen den 8 juni eller tisdagen den 9 juni pratade Agneta med sin väninna, Raila Kosinen. Raila, som nu arbetar på spritfabriken i Götene och som tidigare arbetat på spritfabriken i Blomberg, hade sagt till Agneta att hon skulle säga till polisen att de skulle SYNA LITAUERNA SOM HJÄLPER JÖNSSON. Raila hade berättat att LITAUERNA TIDIGARE HADE OFREDAT FLERA TJEJER som arbet de på… Läs mer »
Gräv nu efter mer info. polisen
Gäst
Nybörjare
Gräv nu efter mer info. polisen
Poliser – ni har fått domen nu, börja gräva mersåsom ni lovat. https://www.gp.se/nyheter/vastsverige/1.2888465-lisa-holm-liknande-sexfall-kan-sokas-utomlands?m=print ”Liknande sexfall kan sökas utomlands Om 35-åringen fälls ska polisen kolla om han kan knytas till fler dåd utanför Sveriges gränser.” – Blir det en träff kan vi leta efter andra likheter, och se om den här personen varit där just då, säger kriminalkommissarie Lars Johansson, som är den polis som ansvarar för Lisa Holm-utredningen. Vice chefsåklagare Lars-Göran Wennerholm är övertygad om att det är 35-åringen som mördat 17-åriga Lisa Holm och att motivet bakom är sexuellt, trots att obduktionen inte visar några tecken på övergrepp. Under… Läs mer »
Vad har NB för militärutbildning?
Gäst
Nybörjare
Vad har NB för militärutbildning?

Poliserna bör – även – göra en djupare personutredning, eftersom den första var britsfällig med alltför få oberoende referenser.

Dessutom bör poliserna gräva mer info.om exakt vilken militärutbidlning NB och hans bror har? Finns däri den sedvanliga utbildningen i att hantera en omisstänkasm vaktpost, så vet man ju det, också.
https://www.nordfront.se/lisa-holms-misstankta-mordare-omhaktas-annu-en-gang.smr#comment-276459
Apropå en tidigare fråga som – ännu – inte ens tagits upp (that’s so bad):

”Finns det inga grävande journalister kvar längre, som kan undersöka vilken militärutbildning de misstänkta litauiska gärningsmännen har?”

Ny gärningsmannaprofil behövs
Gäst
Nybörjare
Ny gärningsmannaprofil behövs
Den misstänkt alltför positiva Personutredningen baserades dessutom mestadels på uppgifterna från den misstänkte själv (sic) och hans (partiska) familj, samt arbetsgivaren Arne Jönsson. Genom att mer detaljerat undersöka hans liv, lär det nog framkomma en bättre förklaring, till mordet: Lögnen i England för det första (falsk id) – han uppger ju även att han träffade personen där och sen delade lägenhet: Finns personen öht och om han finns vore det väl idé att tala med honom. Vad handlar ”varit våldsam” mot sin exfrun om, som yngre brodern hävdat? Varför vet han inte vart dottern finns? Tillåts han inte träffa henne… Läs mer »
Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

På det ställe där mördarna skall vara går det inte att överklaga…och inget annat heller!

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Hur vet du det?

MaltanOKråkan
Gäst
Nybörjare
MaltanOKråkan

DET LUKTAR KONSPIRATION SOM FAN, UTLÄNNINGAR PERFEKTA OFFER!! OM JAG VAR UTLÄNNING I EN SÅN HÅLA SKULLE JAG HA BODYCAM PÅ MIG SÅ ATT JAG ALLTID KAN FÖRSVARA MIG. NU ÄR JU ÄNDÅ DOM MISSTÄNKTA VITA PERSONER MEN INGEN KOMMER UNDAN NUFÖRTIDEN TYDLIGEN!!

Hata slumpen...
Gäst
Nybörjare
Hata slumpen...

Det luktar i varje fall – delvist – planterade bevis mot NB.

Om detta kan bevisas av försvaret, kan man ogilla domen då? Är ju väldigt allvarligt om man (delvis förbättrar och) planterar bevis mot någon.

ETT TROVÄRDIGT BEVIS-YTTRANDE:
Sidan 602 i FUP: Yttre kommissarie Henrik Axelsson /9475:

– ”Jag kan med 100% säkerhet säga att det INTE låg något örhänge på den platsen den 8/6-15 utan detta måste kommit dit efteråt.”

Versalerna INTE är dessutom polisens egna i PM:et!

Jag äcklas utav...
Gäst
Nybörjare
Jag äcklas utav...

..att kommentarsfältet på Nordfront är sååå uptagna av sitt sjuka HAT…att man inte ens har tid att notera eller ens försöka undersöka alla genomkorrupta märkligheter i Lisa Holms mordfall.

Rättvisa & ANTI-korruption(!) verkar bevisligen inte vara Nordronts kommentarsfält, första prioritering, precis…Avslöjande men ack sååå => Sick!

wpDiscuz