Lisa Holms mördare misshandlad i fängelset – isoleras nu från andra fångar

BROTT. 17-åriga Lisa Holms mördare Nerijus Bilevicius isoleras från andra fångar på Norrtäljeanstalten efter att ha fått hett vatten kastat i ansiktet.

Mördaren Nerijus Bilevicius.

Det var under måndagskvällen som den 36-årige litauern Nerijus Bilevicius, som är dömd för mordet på 17-åriga Lisa Holm, fick hett vatten kastat på sig i ansiktet i fikarummet på avdelningen för sexualbrottslingar på Norrtäljeanstalten. På grund av händelsen har fängelset bedömt att Bilevicius ska hållas isolerad från andra fångar.

Det var under sommaren 2015 som 17-åriga Lisa Holm försvann efter ett arbetspass på ett café i byn Blomberg på Kinnekulle. Fem dagar senare hittades hon mördad. Bilevicius greps tillsammans med sin bror och hustru i samband med att Holms kropp hittades.

Brodern och hustrun friades från anklagelserna medan Nerijus Bilevicius dömdes både av tingsrätten och av hovrätten till livstids fängelse för mordet på Lisa.

Källa:
Lisa Holms mördare misshandlad

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • sverige är sjuk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
  • Fredrika says:

   Jag har blivit allt mer missnöjd med lösningen av detta fall. Det står nog inte rätt till och jag tror inte längre att det bara är Bilevicius fel.

   Ett helt land var desperat att få fast Lisas mördare, som i fallet med Palme. Men precis som med Palme ligger det kanske helt andra saker och personer bakom detta. Jag har noga följt Flashbacktrådar och alternativmedia, men får ändå ingen rätsida på det. Först trodde jag att min själ skulle få lite ro när Bilevicius dömdes, men snart vaknade oron till liv igen. Jag tror att koshermedia har ljugit om saken, som vanligt. Eller så lyckades de inte ta reda på tillräckligt mycket. Hoppas att någon riktig (dvs amatör-) journalist fri från systemmediastyrning kan beskriva fallet lite djupare, någon gång.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 14 röster)
   • Det är bra att vara kritisk, men i detta fall är det sannolikt rätt förövare. Det som belägger det är att Lisas pappa var på plats så snabbt efter de sist talade med Lisa. Det ihop med gärningsmannens lokalkännedom och tillgång till mjölkrum och bod, gör att något annat scenario är för otroligt.

    Faktum kvarstår också att utan (((globalism))) och vidöppna gränser hade detta inte hänt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +6 (av 14 röster)
    • Fredrika says:

     Jag pratade med Palmemordsprivatspanaren Ole Dammegård som skrev boken Statskupp i Slowmotion om just Palmemordet. Det borde jag kanske inte ha gjort. Han säger att ”Fallet Lisa Holm är långt ifrån uppklarat och en oskyldig man sitter inspärrad på livstid…” (Det var för övrigt det enda han sade om saken till mig.)

     Det handlar väl som vanligt om hur långt man vill gå i att lyssna på andra röster än Sanningsministeriets officiella kungörelser. Det är mycket svårt att veta var man ska dra gränsen. Allt fler hamnar i chem-trail-flat-earth-träsket.

     Det bästa är att vara försiktig med sina antaganden, erkänna att man inte vet svaren, och koncentrera sig på vårt politiska arbete. Det är iallafall helt sant och riktigt.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +3 (av 7 röster)
     • Nå, vem skulle då gjort dådet?
      Det måste ju vara en som har både lokalkännedom och kan bereda sig tillgång till mjölkrum och byggbod.

      Och då är en alternativ gärningsperson ändå grundad på att någon haft både tid och möjlighet att kontaminera offrets jeans med den nu dömdes DNA från just den dagen han haft samlag med sin fru så tätt inpå att det inte hunnit torka (vars DNA av denna anledning också återfanns på jeansen). Alternativt att (((systemet))) mörkar det och kontaminerar själva eller helt fabricerar bevisen för det var en huding från ”flykting”förläggningen som gjorde det.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 5 röster)
     • Petreus says:

      Jag är inte insatt i Lisa-fallet. Men vad gäller så mycket annat så har jag upptäckt att den ”officiella sanningen” många gånger inte alls är sann. Och i de fall den är lite sann så är den oftast väldigt tillrättalagd, vilket gör den till en halvlögn. Jag läser det mesta och är väldigt skeptisk till allt.

      Pressen ljuger för oss om aktuella ting och historiker gör det samma i ett längre perspektiv. Sen har vi tillrättalagd vetenskap som verklighetsfrämmande religion och den politiska ufo-åskådningen. Pressen och historiker vallar oss med skuld, skam och rena snyfthistorier. Vetenskap ger oss vår verklighetsuppfattning och religion tar den ifrån oss. Politikerna rövknullar medan de viskar rena lögner i våra öron, samtidigt som de snor plånboken.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
    • Daniel Nebelung says:

     Vill inte NMR inkludera de baltiska länderna i ett framtida Norden? Då hade det rent hypotetiskt hänt i vilket fall som.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Importaset skulle isoleras från att andas.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 7 röster)
 • cyberdog says:

  Som han sa, Ekborg, En få inte va blödig, bara bunta ihop dem och slå ihjäl dem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 10 röster)
 • Arne Strand. says:

  En sådan borde Hjälpas nerför en trappa med Huvudet Före !.

  Arne Strand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
 • gGGeeesGg says:

  fallet Lisa Holm förblir en fiktion, en konstruktion. Fallet påminner mycket om flera liknande i USA och följer samma mönster med flickor som är 17 år och med ”oftast helt nyöppnade konton” på FaceBook???? vilket i sig är märkligt (i Lisas fall öppnades sådant intetsägande konto strax innan försvinnandet)
  fallet är en (((medial))) psyop med syfte att oroa allmänheten………..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 25 röster)
 • Nisse says:

  Mördaren ska pinas långsamt och redigt ! Sen hängas upp i ett stall !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 11 röster)
 • Peter Wehlin says:

  Dödsstraffet åter!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 6 röster)
 • triStars66 says:

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Konstantin says:

  Ja, det han gjorde kan inte göras ogjort, det blir följder av det.
  Undrar bara vad som flög i idioten, bära sig åt som en j*vla N*****fan!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Bra gjort av de andra fångarna, synd att de inte gick några ”steg” längre bara.

  //Karpstryparn

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 4 röster)
 • -Daniel- says:

  Han skall vara glad att han är inlåst och att bara få lite varmt vatten över sig, för Lisas farsa är ingen man leker med. Han är nämligen det svenska svaret till agent Carl Hamilton.

  Man kan släppa karln på Antarktis i iförd bara ett par spetstrosor på sig och dagen efter så står han vid ens säng med ett miljon smile på läpparna och säger -Hej!.

  Gillar verkligen inte denne litauern Nerijus Bilevicius, fast vill ändå ge han ett tips. Gör allt för att inte komma utanför fängelsets murar om du nu vill leva. För om du någon gång kommer släppas fri så är din frihet väldigt kortvarig är min gissning. Så håll dig inlåst i all framtid tills dig tragiska liv upphör.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 3 röster)
 • nordbo says:

  Att JUDISK kontrollerad press i sverige lyfter fram vissa fall som detta och på det sett som görs är för att i grundläggande syfte bryta ner etiken och moralen i samhället – att fler svenskar ska göra okontrollerade beserk och hoppa på oprovocerat som (((EU))) imorterade MENAiterna gör varje dag. (krig och rättsfall är deras runtgående inkomst sen länge i länderna dom har ockuperat)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *