Lisa Holms mördare misshandlad i fängelset – isoleras nu från andra fångar

BROTT. 17-åriga Lisa Holms mördare Nerijus Bilevicius isoleras från andra fångar på Norrtäljeanstalten efter att ha fått hett vatten kastat i ansiktet.

Mördaren Nerijus Bilevicius.

Det var under måndagskvällen som den 36-årige litauern Nerijus Bilevicius, som är dömd för mordet på 17-åriga Lisa Holm, fick hett vatten kastat på sig i ansiktet i fikarummet på avdelningen för sexualbrottslingar på Norrtäljeanstalten. På grund av händelsen har fängelset bedömt att Bilevicius ska hållas isolerad från andra fångar.

Det var under sommaren 2015 som 17-åriga Lisa Holm försvann efter ett arbetspass på ett café i byn Blomberg på Kinnekulle. Fem dagar senare hittades hon mördad. Bilevicius greps tillsammans med sin bror och hustru i samband med att Holms kropp hittades.

Brodern och hustrun friades från anklagelserna medan Nerijus Bilevicius dömdes både av tingsrätten och av hovrätten till livstids fängelse för mordet på Lisa.

Källa:
Lisa Holms mördare misshandlad

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

  Subscribe  
Meddela om