Lisa Holms mördare döms till livstids fängelse

MORD. 35-årige Nerijus Bilevicius, dömdes under tisdagen till livstids fängelse för mordet på 17-åriga Lisa Holm.

Det var den sjunde juni i år som 17-åriga Lisa Holm försvann efter att hon avslutat sitt arbetspass på ett café i Blomberg. Fem dagar senare påträffades Lisa Holm avliden.

Mördaren, Nerijus Bilevicius, ska ha mördat 17-åringen genom hängning och sedan ska han ha placerat kroppen i ett smalt klädskåp i en liten byssja.

Bilevicius greps i samband med att kroppen hittades och har sedan dess suttit häktad misstänkt för mordet. Han har under hela utredningens gång nekat till brottet, trots den starka bevisningen mot honom. Bland annat ska hans DNA ha funnits på insidan av Holms byxor, på repstumpar som på repstumpar som Holm ska ha bivit strypt med.

Klockan 11 idag kom domen mot Bilevicius och tingsrätten har gjort bedömningen att han är skyldig till mordet på Lisa Holm och att han ska dömas till livstids fängelse. Han döms också till skadestånd på 50 000 kronor till var och en av Holms föräldrar samt till hennes syster. Tingsrätten har också beslutat att han ska utvisas ut ur landet efter att han avtjänat sitt fängelsestraff.

Källor:
Livstids fängelse för mordet på Lisa Holm

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

25 Kommentarer till "Lisa Holms mördare döms till livstids fängelse"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Skall han utvisas lagd i en kista då? Livstid i Sverige som straff är synnerligen en märklig benämning då de är ute igen efter ca 8 år.

A
Gäst
Nybörjare
A

Det bästa man kan hoppas på är nog att han tappar tvålen i duschen första dagen…..

B
Gäst
Nybörjare
B

Indoeuropeerna, de kommer hit och mördar våra cromagnon-kvinnor, och allt du tänker på är homosex?

C
Gäst
Nybörjare
C

Det handlar inte om sex, utan om en inordning i gemenskapen.

Vilka spred ut Lisas tillhörigheter?
Gäst
Nybörjare
Vilka spred ut Lisas tillhörigheter?
Litauen NB dömdes som förväntat till livstids fängelse samt livstids utvisning. http://unvis.it/www.expressen.se/gt/fragan-som-annu-forbryllar-tingsratten/ ”Det är Nerijus Bilevicius som förde bort, mördade och gömde 17-åriga Lisa Holm. Den slutsatsen drar Skaraborgs tingsrätt i en enig dom i dag. Men det finns en stor fråga som lämnas obesvarad. ”En märklig omständighet som tingsrätten inte fått något svar på”, som rätten kallar den i sin dom. VEM/VILKA SPRED UT LISAS TILLHÖRIGHETER PÅ OLIKA PLATSER RUNTOM I MARTORP? Tingsrätten (läs: har på denna punkt i varje fall hederligheten att förstå och inte försöka mörklägga att, det…) öppnar för att det kan ha varit någon annan… Läs mer »
Rättelse - brodern Aivaras (AB)
Gäst
Nybörjare
Rättelse - brodern Aivaras (AB)

Rättelse i versaler[…]”Ett råd i all välmening:
Om nu det har varit en konspiration (666) mot den nu dömde NB, så är det bästa att vänta ett antal X år, och följa vad som händer med hans tidigare misstänkta och anhållna fru IB och HANS BROR AB (Aivarias Bilevicius***)samt övriga familj – rent ekonomiskt – också…”[…]

***Efternamnet Bilevicius (maskulinum) och Bileviciene (femininum) verkar både innehållas av judar…Men även långt tillbaka i tiden även tillhört en adelsfamilj – Bileviciai/Bilevicius.
https://www.nordfront.se/lisa-holms-misstankta-mordare-omhaktas-annu-en-gang.smr#comment-275657

Varför samarbetade inte polisen?
Gäst
Nybörjare
Varför samarbetade inte polisen?

Litansk polis och även deras ambassadör iSverige, sträckte omedelbart ut handen och ville hjälpa svenks polis med undersökningen:

Så; hade det inte varit så mycket bättre att lägga ut de i sådana fall säkerligen både hårdare samt effektivare förhören med NB & Co. med en översättningslänk i andra änden till vår svenska polis, istället? Dvs litauisk polis förhör effektivare NB + IB + AB, och talar samt översätter det hela till svensk polis via båderysk & litansk tolk.

Då skulle förhörssituationen bli normal och troligen mycket mycket mer effektiv.

Dags att börja sammarbeta bättre.

666 (=oftast ondskeful konspiration)
Gäst
Nybörjare
666 (=oftast ondskeful konspiration)

Kuriosa

Domen kan man ladda ned och läsa här:

Skaraborgs TR B 1902-15 Dom 2015-11-17
(1).pdf
(666.04 KB)

Notera – som en märklig mystisk tillfällighet – att själva domen mot NB, också blir siffertalet 666…KB

/The Guardian Angel

666
Gäst
Nybörjare
666

Domen kan man ladda ned här:

Skaraborgs TR B 1902-15 Dom 2015-11-17
(1).pdf
(666.04 KB)
https://minfil.org/G4xdk1b6be/Skaraborgs_TR_B_1902-15_Dom_2015-11-17__1_.pdf

666
Gäst
Nybörjare
666

Åtal väcktes fredagen den 23/10 2015 mot NB.
Förhandlingarna startade 2015-10-28 och avslutades 2015-11-03.
Den åtalade NB omhäktades utan restriktioner. Dom meddelades 2015-11-17.
http://www.homokozo.se/lh-tinget.php

ÖVERKLAGAR DOMEN
Gäst
Nybörjare
ÖVERKLAGAR DOMEN
35-åringen dömdes till livstids fängelse för mordet på 17-åriga Lisa Holm. Han har, genom hela åtalet, konsekvent nekat till brottet. Nu kommer också beskedet att han vill överklaga domen, det berättar hans försvarsadvokat Inger Rönnbäck. – Vi har bestämt oss för att överklaga domen, vi överklagar hela domen givetvis, säger Rönnbäck. Rönnbäck berättar att hon gick igenom domen med sin klient i häktet under gårdagen. – Han var väldigt ledsen och förtvivlad, säger hon. Rönnbäck säger att de har tre veckor på sig att lämna in överklagandet. Detta innebär alltså att det blir en prövning i hovrätten och den ska… Läs mer »
Bjørn Pedersen
Gäst
Nybörjare
Bjørn Pedersen

Dommens dag kommer –

Nisse
Gäst
Nybörjare
Nisse

Dödsstraff är det enda vettiga straffet för ett sånt illdåd.Dödsstraffet i Sverige avskaffades visserligen 1921 men kan återinföras igen med rätt personer sittandes vid makten.

I ytterst enstaka fall...
Gäst
Nybörjare
I ytterst enstaka fall...

…har jag inget emot dödsstraff: Men bara om gärningsmannen FRIVILLIGT erkänner och i de fall som det inte råder några som helst tvivel på att det verkligen är han som är gärningsmannen.

Men då kan han (för det är nästan alltid en han) lika gärna ta livet av sig, istället, dvs efter det att han erkänt mord-gärningen.

Men om det så råder det minsta lilla lilla tvivel, så ska det vara livstids (och då pratar vi verkligen om livstid; hela återstående livet) fängelse.

Luktar genomkorrupt jude-tiggeri
Gäst
Nybörjare
Luktar genomkorrupt jude-tiggeri

Att ytterligere en av de där misstänkt betalda psyops-agenternas otaliga nickar*** på flashback…
https://www.flashback.org/u508989
…återigen, tigger om mera pengar till Lisas fond – enligt amerikanarnaz Falzka Falze Flag fejkade händelser…gör ju bara att alla red flag varningar börjar tändas. Ush!
https://www.flashback.org/sp55427411

***Mystiska fb-nickar, där man inte får tillåtas se när de senast varit aktiva på flashback, som oss andra vanliga fb.medlemmar, samt när de loggat ut och in på flashback.

/Skumt!!! Betala INTE inte in ngt till tiggeri-kontot. OVÄRDIGT!!!

Omdömelselös ungdom...
Gäst
Nybörjare
Omdömelselös ungdom...

Videoklippet där LH påstås plåga en katt…
https://www.flashback.org/sp55430504
…är bara ett klipp när hon skämtsamt – men omdömelselöst – ställer kattungen på en skärbräda. Inget mer.

Däremot så ”luktar” både fadern (med sin breda dialekt) och Lisa (i denna youtube-video) som enkla sossar och eller rödvinklade politiska människor?
https://www.youtube.com/watch?v=tA5GycWvSyg
Notera hennes ögon…

Sten Hård
Gäst
Nybörjare
Sten Hård

”Däremot så ”luktar” både fadern (med sin breda dialekt) och Lisa (i denna youtube-video) som enkla sossar och eller rödvinklade politiska människor?
https://www.youtube.com/watch?v=tA5GycWvSyg
Notera hennes ögon…”

Vad har hans breda dialekt med någonting att göra?
Enkla sossar?
Säkert 40% av motståndsrörelsen kommer att utgöras av dessa ”enkla” medmänniskor när dom väl vaknat.

Många oklara pusselbitar kvarstår
Gäst
Nybörjare
Många oklara pusselbitar kvarstår
Nästan ingenting talar emot att NB är skyldig: han har inget trovärdigt alibi, husslaven befann sig – liksom AJ:s söner…,i området, han hade god lokalkännedom och tillgång till de aktuella platserna, han tycks ha varit bra på att planera i farten etc. Det enda man funnit som talar för hans oskuld är att han nekar på ett trovärdigt sätt och den där hjullastaren som stod på baksidan av ladugården på söndagen 20:15 när NB bevisligen och video-dokumenterat, var hos Handlar’n och löpte pizza m.m. med frugan. Antingen var det någon annan – medhjälpare – som ställde tillbaka lastaren eller så… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Jag är inte övertygad om att rätt man fällts. Döden som påföljd är det enda rätta för kvinnoskändare och våldtäktsmän, med då räcker inte som i detta fallet med indicier. Tänk ett varv extra, vi har ingen större anledning att sätt tilltro till den svenska polisen längre. Betänk hur denna myndighet arbetar idag och vilka prioriteringar som görs. Det samma gäller våra åklagare, nämndemän och domare. Dessa myndigheter som skall vara rättsvårdande och därmed oberoende och omutbara är idag politiska instanser som tar beslut som bygger på marxistisk ideologi och vänsterpolitiska hänsyn i bedömningar som skall vara strikt neutrala. Med… Läs mer »
Respekt
Gäst
Nybörjare
Respekt

En av ytterst få- i Nordfronts kommentarsfält – som nästan aldrig sänker dig till andra trolls så råa och LÅGA kommentarer.

Lyssna & läs hans kommentarer, just därför.

/Merci

Sten Hård
Gäst
Nybörjare
Sten Hård

Indicier är det knappast när dom hittat hans undermänniskosäd på mordplatsen och på Lisas kläder.
Hans DNA på rep, hennes telefon osv.

Oklarheter kvarstår
Gäst
Nybörjare
Oklarheter kvarstår

DNA går att plantera
Liksom Lisas olika tillhörigheter verkar ha planterats i en snitslad väg, för att hitta henne.
Ovanligt ”mörklagd” utredning.

Det som är besvärande är dock att både brodern och hustrun, kommenterat NB:s besynnerliga och ”svettiga” beteende, efter försvinnandet.

Men att han är medförövare (minst), det misstänker nog de flesta, ändå.

"delaktighet i mord”...
Gäst
Nybörjare
"delaktighet i mord”...
Det som också är märkligt är att när kroppen placerades i lokalen på Martorp och hjälmen och jackan på en rishög i närheten av lokalen, borde fotspår och bilspår kunnat avgöra om det var NB som placerade kroppen i lokalen och sakerna på rishögen. Enligt fotot i lokalen kan man se att det är tjockt med damm som ger spår där kroppen släpats in, det borde ha funnits fotspår där också. Den som placerat kroppen i lokalen måste ha kommit med bil till platsen och gått till rishögen, mycket underligt att det fanns inga fotspår eller bilspår som kunde identifiera… Läs mer »
Dansk
Gäst
Nybörjare
Dansk

Vi alla minns mångkulturens offer, Må du vila i frid lisa.

carina stenkilsson
Gäst
Nybörjare
carina stenkilsson

Vila i frid stackars Lisa. Fy fan va världen är grym

wpDiscuz