Lisa Holms misstänkte mördare försökte hindra Missing People

BROTT. Den 35-årige mannen som misstänks för mordet på 17-åriga Lisa Holm ska enligt uppgifter ha försökt att mota bort Missing People i deras sökarbete efter Lisa.

Det var i mitten av juni i år som Missing People sökte efter 17-åriga Lisa Holm som försvann spårlöst efter att hon avslutat ett arbetspass och skulle bege sig hemåt. En 35-årig man, som nu sitter häktad misstänkt för mordet på Lisa, ska enligt uppgifter ha försökt att hindra Missing People i deras sökarbete.

Den misstänkte mördaren ska ha ifrågasatt vad Missing People gjorde på platsen och hävdat att anhöriga till Lisa Holm redan ha sökt av området, där det senare gjordes fynd efter Lisa, och sedan ska han ha avlägsnat sig från platsen.

Det var mannens beteende som gjorde att polisen tog in honom på förhör och sedan ska det, allt efter utredningens gång, ha tillkommit nya bevis mot mannen.

35-åringens advokat, Inger Rönnbäck, är kritisk mot bevisningen och menar att hennes klient är oskyldig.

— Hela mitt arbete med detta är som offentlig försvarare – att försvara den person som har tagits för det här brottet. Jag kommer att ha samma inställning till det här i rättegången som jag har nu: Att han är oskyldig och att man har missat den verkliga sanningen.

Källor:
Det avgörande genombrottet mot Lisa Holms misstänkte mördare
Försvarsadvokaten: De har missat den verkliga sanningen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

6 Kommentarer till "Lisa Holms misstänkte mördare försökte hindra Missing People"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Kan Inger Rönnbäck då förklara den verkliga
sanningen?

neillagutrop
Gäst
Nybörjare
neillagutrop

Det är väl ändå inte hennes uppgift? Det vore förjävligt om det visade sig att utredare i sin iver misstänkt fel man, och att en grov förbrytare går lös.

factor CC
Gäst
Nybörjare
factor CC

Eftersom det inte finns ngt offer i denna historia så finns ej heller ngn mördare

Futhark
Gäst
Nybörjare
Futhark

Please explain. I’ve heard this before here in the comments. What’s to be gained by the powers that be to accuse a non swede of an imaginary crime?

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Ingenting duger som bevis i Sverige. Domstolarna går efter devisen ”hellre fria än fälla”. Om sperma från en invandrad våldtäktsman hittas i kvinnans vagina, duger det inte som bevis. Domstolen menar att ingen kan bevisa hur sperman kom dit.

Är det dags för revolution snart?

DumSvensk
Gäst
Nybörjare
DumSvensk

”Svenska” rättsystemet är ett dåligt skämt, skulle man misstänka lite HMF light, då kan man acceptera vad som helst som ”bevis”.

wpDiscuz