Lisa Holm dödades sannolikt samma dag som hon försvann

BROTT. Rättsläkaren har nu fastställt att Lisa Holm sannolikt dödades söndagen den 7 juni, samma dag som hon försvann. En hypotes som kriminalkommissarie Lars Johansson berättar att de hela tiden har jobbat utifrån.

Nu har rättsläkaren fastställt tiden för när Lisa Holm sannolikt dödades vilket är samma dag som hon försvann, söndagen den 7 juni. Kriminalkommissarie Lars Johansson har berättat att det är den hypotes som de under hela utredningen har jobbat utifrån. Även dödsorsaken är fastställd men vad det var som dödade Lisa vill inte Johansson berätta.

— Obduktionsprotokollet har vi inte släppt något från ännu. Där står en dödsorsak som vi inte går ut med i nuläget, säger Johansson.

I dagsläget är det åtta poliser som jobbar med fallet och de väntar på provsvar från Nationellt forensiskt centrum, tidigare SKL, som ska komma denna vecka. Dessutom ska även de kriminaltekniker som varit på plats och säkrat olika spår lämna in skriftliga platsprotokoll.

35-åringens bror och fru som sattes på fri fot tidigt under utredningen är fortfarande skäligen misstänkta. Om de kommer att åtalas samtidigt som 35-åringen är något som åklagare Lars-Göran Wennerholm tar ställning till när utredningen är klar. Senast den 23 september ska åtal väckas mot den misstänkte mördaren.

Källa:
Rättsläkaren: Då dog Lisa Holm

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

16 Kommentarer till "Lisa Holm dödades sannolikt samma dag som hon försvann"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
rambo
Gäst
Nybörjare
rambo

Sjuka människor det finns. :(

Sveriges arbeten till svenskarna!
Gäst
Nybörjare
Sveriges arbeten till svenskarna!

Ja alla som insjuknat i sionistpesten behöver få nationalsocialism utskrivet på recept.

En analys av Nerijus sätt att tänka, skulle visa hur mycket han påverkats av sionistägd våldsromantiserande media och hur stor brist han har på nationalsocialism.

Hade Nerijus kostat mer än att anställa en svensk arbetslös från orten, så hade arbetsgivaren anställt en svensk istället och Nerijus hade inte arbetat där, så Lisa Holm dog på grund av att kapitalism sattes före nationell socialism.

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Kanske sog hon samma dag, kanske inte.
Varför hålla dödsorsaken hemlig om man nu fortsätter att göra propaganda av mordet?

Nagelfar
Gäst
Nybörjare

Alla vet att zog låg bakom det.. Bara för att zionistiska liberalmedia ska få något som säljer tidningar..

route 66
Gäst
Nybörjare
route 66

Lisa Holm har aldrig funnits och heller därför ingen saknad eller sörjd. En ren masonic zionist konstruktion. Lisa öppnade ett intetsägande YouTube konto 13 dagar före fösvinnandet vilket påminner mycket om liknande fall i USA
https://www.youtube.com/channel/UCr6rRSjxpuMzTq5IaL12PAg

Niklas Orrenius
Gäst
Nybörjare

Åk Hem, blattegris!!

Francois Hollande är jude :)
Gäst
Nybörjare
Francois Hollande är jude :)

hur är vädret i TelAviv?? :)

Francois Hollande är jude :)
Gäst
Nybörjare
Francois Hollande är jude :)

comment var till >Orrenius

Anna Amnéus
Gäst
Nybörjare
Anna Amnéus

”route 66” och ”Francois Hollande är jude :)”

Intressant teori.
Ni kan väl kontakta mig så kan vi ta en fika och prata lite.

Anna Amnéus
072-969 39 29

Mats Båvner
Gäst
Nybörjare
Mats Båvner

Så du har tid att sitta och skriva kommentarer här?
Tro inte Anna att du slipper undan. Pengarna ska betalas tillbaka annars blir det polisanmälan.

Ring mig!!
Mats
08-400 219 66

Valkyrian
Gäst
Nybörjare
Valkyrian

Går att hitta några paralleller med mordet i Dalby utanför Lund i julas

1. GM var yrkesmilitär, mekaniker precis som LHs pappa

2.Fru och dotter mördades

3. Frun var från Kinnekulle

Finns det något inom svenska försvaret som får mekanikerna att mörda sina döttrar?

Realistisk Person
Gäst
Nybörjare
Realistisk Person

Fast ingen fru mördades…

Yrkesmilitären i Dalby - Repris?
Gäst
Nybörjare
Yrkesmilitären i Dalby - Repris?
Hovrätten över Skåne och Blekinge slog under torsdagen fast livstidsdomen för den nu 31-årige svenske yrkesmilitären som i december förra året mördade sin fru och barn i Dalby utanför Lund. Den 31-årige mannens advokat hade yrkat på att hans klient istället skulle dömas till rättspsykiatrisk vård och menade på att denne mördat sin fru och din nio månader gamla dotter under påverkan av en allvarlig psykisk störning. De psykiatriker som efter mordet utredde 31-åringen menar däremot att han inte var eller är psykotisk eller lider av ett tvångsmässigt beteende. Att yrkesmilitären under de två första polisförhören medvetet ljög för polisen… Läs mer »
Alla stenar ska vändas i LH fallet
Gäst
Nybörjare
Alla stenar ska vändas i LH fallet
Skaraborgspolisen är inte felfri. Exempelvis så skriver Tingsrätten om brister i utredning efter våldtäkt: http://www.skovdenyheter.se/article/polisen-far-kritik-av-domare/ ” En färsk dom i ett våldtäktsmål i Skara handlar inte bara om händelsen och bevisen för att den åtalade mannen är skyldig. Tingsrätten ger också en bakläxa till både polis och åklagare. I domen står det att det finns brister i brottsplatsundersökningen och förundersökningen i övrigt. Tingsrätten noterar bland annat att det saknas uppgifter om den kniv som den utsatta kvinnan säger att hon blev hotad med. ‘Över huvud taget synes särskilt brottsplatsundersökningen har gjorts på ett lättvindigt sätt’ skriver tingsrätten i domen.” […]”Att… Läs mer »
Jan L
Gäst
Nybörjare
Jan L
Får en känsla av att åtalet mot 35-åringen är väldigt tunt. Kanske litauerna hade en djävulsk otur. De befann sig på fel plats vid fel tidpunkt. Det senaste ”beviset” i blaskorna är att bröderna ofta tittade på caféet när dom jobbade på taket mitt emot. Vilken sensation att två killar i 30-årsåldern ofta tittar på ett ställe där det jobbar unga tjejer! Direkt efter mordet läste jag någonstans att Lisas far är en höjdare inom MUST eller SÄPO. Kanske det var en kidnappning med politiska motiv som gick snett? Läste också att sonen till godsägaren som anställde litauerna är ett… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Att rötägg anställt rötägg är mer logiskt, än att anställa väktare av lagen.

wpDiscuz