Linnéa Claeson ljuger – kvinnovåldet kan i allra högsta grad kopplas till massinvandringen

KOMMENTAR. Jonas De Geer kommenterar Linnéa Claesons nya utspel i Aftonbladet om att ”det är en svensk jultradition att män slår kvinnor”.

Dagens våld mot kvinnor är ingen jultradition, det är främst en konsekvens av massinvandringen skriver Jonas De Geer.

”Nu är det jul igen. Kalle Anka, risgrynsgröt och sönderslagna kvinnokroppar. Paketöppning, pepparkakor och kvinnor som bli våldtagna på köksgolvet när gästerna gått hem. Hon skriker inte, för barnen sover i rummet intill. Hon skriker, men han lyssnar inte. Han bara fortsätter våldta henne, fastän hon är gravid med deras barn.”

I gårdagens Aftonbladet beskriver Linnéa Claeson, som hon menar, typiska jul-interiörer i det svenska patriarkatet. Sådana berättelser har strömmat in till henne efter julhelgen, hävdar hon.

Visst. De har kanske samma avsändare som alla de tusentals dick-picks Linnéa ska ha fått sedan tioårsåldern, vem vet.

Linnéa fortsätter:

För att vinna argument i en rasistisk debatt vill vissa påstå att det bara är personer som inte är ”från Sverige” som har dålig kvinnosyn. Det stämmer inte. Mäns våld mot kvinnor är tvärtom en svensk jultradition.

Jo, ingen riktig jul utan glögg, gröt, skinka, nubbe, Kalle, klappar och våldta käringen som avslutning.

Vem känner inte igen sig? Svaret är knappast någon. Inte så att det inte förekommer våld i vissa hem under julhelgen, som är speciell på många sätt, men det här är ju skrattretande, – ”svensk jultradition”?!

Problemet här är inte Claesson själv. Hon är en talanglös, exhibitionistisk mytoman. Problemet är att vi har en etablissemangsmedia som så förljugen, korkad och rutten att man inte bara låter människan hållas, utan hyllar och prisar henne, ger henne utmärkelser och hur mycket utrymme som helst.

Det ska sägas att en och annan på senare tid faktiskt har ifrågasatt henne, men för vänsterbrackorna på Aftonbladet och SVT är det skitsamma, Linnéas lögner är goda lögner, eftersom de bekräftar deras enfaldiga ideologiska verklighetsuppfattning. Sanningen kan slänga sig i väggen.

Eller ännu värre. Verkligheten är att kvinnovåldet i dag, trots Linnéas och hennes kollegors desperata besvärjelser, i allra högsta grad är kopplat till massinvandringen och mötet mellan moderna svenska kvinnor och män från främmande kulturer. Det är en sanning som därför inte bara är ovidkommande för lögnapparatens kreatur. Det är en sanning som de måste bekämpa.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
PerPerAnders JonssonSigfridWäring Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

”Det är en sanning som de önskar bekämpa.”
För i lögnen lever man säkert med ständigt inflöde av shekels.

Fredrika
Medlem

Varför får ärkelögnerskan Linnéa Claesson fortfarande uttrycka sig i publika medier som har andra ansvariga utgivare än hon själv? Hon kan bara ljuga. Varför har inget hänt med hennes offentliga framträdanden sedan hon från många olika håll avslöjats med att vara storlögnare? Förstår inte Aftonbladet att stämpeln ”Lögnpress” som de genom årtiondena själva har dragit på sig nu bara är ett symptom på är deras ofrivilliga måtto, ”lögnen framför allt!” ? Häpnadsväckande falsk tid vi lever i, verkligen!

Per
Medlem

Man hoppas på att hon fortfarande har effekt på dom hårdast drabbade NPC-hjärnorna.

Wäring
Medlem

Det händer att det i massmedia slinker igenom saker som går emot agendan. DN hade för några år sedan en artikel där man berättade att hälften av sexbrottslingarna på Salberga, en av landets största anstalter, inte kunde delta i terapin (vansinnigt att tro att man kan bota dessa typer) pga att det saknades tolkar. 50 procent av dem kunde alltså inte svenska, sedan tillkommer de invandrare som lärt sig språket vilka kan vara hur många som helst, vi talar säkert uppåt, eller över, 90 procent.
Feminismen är extremt fientlig mot kvinnor. Och barn, och män.

Anders Jonsson
Medlem

Och feminismen är JUDISK, från början till slut.

Sigfrid
Medlem

Linnea Claeson en av systemets nyttiga idioter som hela tiden får mala ut sina lögner och hot mot svenska män.Problemet med dålig kvinnosyn stavas invandring något som globalisterna inte vill tala om.

Per
Medlem

Tänk om man kunde få en riktig, oberoende statistik på dessa frågor. God fortsättning på er allihop och jag hoppas att Linnea och alla andra mentalt handikappade kan få adekvat hjälp under ”nådens år 2020”.

Per
Medlem

Att Linnea Claesson öppnar munnen är väl själva antitesen mot begreppet ”från säker källa”.

Synd bara att hon inte är släkt med Pinnochio, för då hade hon haft en näsa som sträkte sig från Ystad till trerikes-röset.