Lifsferill #7 – Överlevnad skog

LIFSFERILL. I detta avsnitt av Lifsferill  så pratar Daemon , Peter och Tobias Lindberg med gästen Niklas om överlevnad i skog och mark.

I detta avsnitt av Lifsferill  så pratar Daemon , Peter och Tobias Lindberg med gästen Niklas om överlevnad i skog och mark.
Där vi även snöar in både på snö och hurvida Soyboy veganer kan klara sig i en sådan här skarp situation.,

Lyssna på avsnittet:

Listen to ”LIFSFERILL #6 – BOB” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal. Det går också att besöka Lifsferills Spreaker-sida.

Stöd Nordfront Radio:

Gillar du Nordfront Radio? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Nordfront Radios verksamhet.
Om du önskar att donera specifikt till Lifsferill; glöm inte att märka din donation med ”Lifsferill” eller ”LF”.
Bitcoins-plånbok: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
Kontantdonationer: Skicka brev till:
Nordfront, Att: Lifsferill, Box 52, 77222 Grängesberg
Bitcoin-Profits

Maila Lifsferill:
Har du tips,frågor eller kanske vill vara med som gäst? Maila Lifsferill på lifsferill@protonmail.ch

Om Lifsferill

Radio Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter samt Tobias Lindberg.

Nordfront gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nordboAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anonym
Medlem
Anonym

Underbart! Det här har jag sett fram emot.

nordbo
Medlem

Intressant – förhoppningen är ifall en sån här överlevnad blir ett plötsligt inslag pga eskalerande krig i omvärlden och kriser är att de sker i början av sommarhalvåret.(som ni sa)

ang ifall en älgtjur börjar anfalla – om man hittar ett träd att cirkulera runt och tätt med så är älgens horn ivägen för att stångas,eller varför inte klättra upp i den om tid finns – den kanske ger upp efter etag..?