Lifsferill #3: Vatten – grunden till allt liv

LIFSFERILL. I detta avsnitt så pratar Daemon, Peter och Tobias Lindberg om vatten med den norska gästen Irena.

I detta avsnitt av Radio Lifsferill har vi en ny medarbetare, det är ingen mindre än Tobias Lindberg som även är med i Radio Nordfront. Vi har även en gäst med oss från Norge, Irena, som delar med sig av en hel del intressanta aspekter om vatten. Vi går bland annat in på lagring, rening, ph-värden och även om Irenas intressanta uppväxt i DDR Tyskland.

Lyssna på avsnittet:
Listen to ”LIFSFERILL #3 – Vatten, grunden till allt liv.” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:
Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal. Det går också att besöka Lifsferills Spreaker-sida.

Stöd Nordfront Radio:

Gillar du Nordfront Radio? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Nordfront Radios verksamhet.
Om du önskar att donera specifikt till Lifsferill; glöm inte att märka din donation med ”Lifsferill” eller ”LF”.
Hatreon: hatreon.net/Lifsferill/
Kontantdonationer:
Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Om Lifsferill

Radio Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter samt Tobias Lindberg.

Nordfront gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

2 Kommentarer till "Lifsferill #3: Vatten – grunden till allt liv"

Meddela om
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anders
Medlem

Jag blev rörd av att höra Irena berätta om sitt liv: Hon berättade att hon när hon växte upp och var ung i DDR alltid kände skuld och skam över att vara tyska. Hon hatade det på grund av alla lögner och hjärntvätt.

Men sedan kom hennes politiska uppvaknande och vändningen. Så nu känner hon bara glädje och stolthet över sitt folk och sitt ursprung.

Det var väldigt fint och glädjande att höra henne berätta.

Tack för ett bra och fint program.

Hell seger!

Patric
Medlem

Intressant avsnitt.

Måste också säga att ni fått tag i ett grymt nyförvärv i form av Tobias!

wpDiscuz