Liberalerna accelererar globaliststrävanden – träffade Soros och kräver Europas förenta stater

GLOBALISM. Idag fattade Liberalernas landsmöte beslutet att partiet ska verka för att EU ska bli en federation. Förra helgen hade dessutom den nyvalde partistyrelseledamoten Cecilia Wikström en ”givande diskussion” med ärkeglobalisten George Soros.

Idag fattade Liberalernas landsmöte beslut om att partiet ska verka för bildandet av en EU-federation. Därmed bekräftas den utveckling många kritiker varnade för inför EG-omröstningen år 1994, något som bestämt förnekades av förespråkarna som istället lockade med billig öl och att det skulle bli lättare att resa.

 

Värt att notera är även att EU-parlamentarikern Cecilia Wikström valdes in i partistyrelsen. Förra helgen träffade hon den judiske ärkeglobalisten George Soros i Bryssel. Enligt Wikström ska hon ha haft en ”givande diskussion” med Soros, vad som diskuterades är dock oklart.

 

Responsen på Wikströms möte med finansjuden Soros var dock allt annan än positiv. I skrivande stund syns inte en enda positiv kommentar på hennes Twitterinlägg. Nedan följer endast ett axplock av vad som ser ut att vara hundratals reaktioner:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigfridAndersRamonPär ÖbergLotta Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Gäst
Fredrika

Wikström framhåller gärna att Europafördraget bygger på en judisk-kristen grund, som det står. Bilden ovan visar med en ”slice” hur den grunden personifieras. De är inte bara våra fiender, utan alla europeiska folks fiender.

Lotta
Medlem

Vidriga förrädare o folkmördare!

Pär Öberg
Admin

Wikström är på Soros lönelista. Säljer sitt folk. FYYYY!

Ramón Mercader
Medlem

György Schwartz brukar väldigt ofta ha som försvar om det är något han gjort som får lite kritik att ”om han inte själv gjort det hade någon annan gjort det”.

Tråkigt att inte någon kan avrätta György Schwartz och gå fri genom att någon annan hade gjort det annars och samma sak med ev. efterträdare som fortsätter i samma spår.

Stena henne till döds och hänvisa till att någon annan hade gjort det annars osv.

Anders Jonsson
Medlem

Liberalerna är ett vidrigt (((anti-vitt))) sionistiskt parti.

Sigfrid
Medlem

Personerna på bilden är verkligen avskum och folkförrädare och förtjänar bara stort förakt.