LEVE MOTSTÅNDET: Motståndsrörelsen marscherade i Åbo

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag anordnades en demonstration i Finland för yttrandefrihet och Motståndsrörelsens rätt att lagligt bedriva sin verksamhet i landet.

Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade idag i Åbo för yttrandefrihet och Motståndsrörelsens rätt att lagligt bedriva verksamhet i Finland och parollen för demonstrationen är ”Eläköön vastarinta!” (Leve motståndet!).

Bakgrunden till demonstrationen är det politiskt förtryckande förbudsförsöket mot Nordiska motståndsrörelsens finska gren och Motståndsrörelsen vill även visa att nationalsocialistisk organisering inte kan undertryckas av svag skrämseltaktik då det finländska motståndet kommer att fortsätta oavsett vad.

Se demonstrationen nedanför:

Filmen från demonstrationen finns även VK.com:

Filmen från demonstrationen finns även på DTube:

11:30: Marschen är i full gång och slagord ropas.

11:50:
Liten klunga av antifascister ropar ”Inga nazister någonstans” i en svagstämma vid vägkanten. Besvaras med ”Haha Antifa”. Även någon form av liten konfrontation ska ha uppstått men gick snabbt över. Marschen fortsätter!

11:55: En antifascist försökte sig på något men flydde snabbt med polisen hack i häl efter sig.

12:05: Demonstrationståget har anlänt till torget där tal snart kommer att hållas.

12:15: Nordiska motståndsrörelsens chef i Finland, Antti Niemi, välkomnar samtliga deltagare välkomna och presenterar dagens första talare, Samuli, upp på scen.

12:25: Chefen för Nordiska motståndsrörelsen i Norge, Haakon Forwald, är dagens andre talare.

12:30: Dagens tredje och siste talare är Janne Moilanen.

12:40: Antti Niemi tackade alla som deltagit i demonstrationen och informerade om att klockan 15:00 kommer en annan nationalistisk demonstration att äga rum. Demonstrationen kommer dock inte att ske i Motståndsrörelsens regi men organisationens aktivister kommer att vara på plats.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredde
Nybörjare
Fredde
1 år sedan

”Videon är inte tillgänglig
Innehållet är inte tillgängligt på den här landsdomänen.”

I en live sändning.. Vi måste få ändring på detta korrupta system!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Bytte landsdomän till Tyskland och då fungerar videon.

Man fullkomligt baxnar, hetsen och censuren är således till och med värre i Sverige än i Tyskland.

Sverige ÄR en 100% diktatur.

Patrick
Nybörjare
Patrick
1 år sedan

Tack för tipset. Bytte med till Tyskland och då funkar det.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Regeringarna som styrs av Illuminati-judar (Rothschild-klanen, George Soros, m.fl., Bilderberger) är tjuvar. Vi får inte något annat land eller Afrika, vi förlorar allt om vi tillåter tjuvarna forfarande regera. Kommunister och världsherravälde-kapitalister (=Illuminati-judar) måste exproprieras.
I motsats till den kommunistiska internationalen under sovjettiden valde Illuminati-judar den amerikansk-judiska vägen att privatisera allt och överta allt.
Jag hoppas det finns finländare kvar bland domare som inte vill att Finland blir stulen, som fällar friande dom åt Nordiska motståndsrörelsen, för yttrandefrihetens och demokratins skull.

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
1 år sedan

Ser ut att ha varit en värdig marsch. Synd man inte var där :-/

Axel Eriksson
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

Mäktigt!

Sigurd Jorsalfare
Nybörjare
Sigurd Jorsalfare
1 år sedan

Jävlar va bra reporter Niklas Yngwe är!

Tortyr
Nybörjare
Tortyr
1 år sedan

Tack för att ni lade upp demonstrationen på Dtube! Att förbjuda NMR i Finland (eller någon annanstans) låter sannerligen galet. Total demokrati i norden tack… Jag är AfSare och kommer att så vara till den dagen de tar avstånd från er och eran rätt att existera/uttrycka vad ni står för. Jag tänker inte acceptera politiskt förtryck. (Jag är fullt medveten om att många som stöttar NMR anser att AfS är ett onödigt parti och så vidare, så ifall någon har fått för sig att kommentera något dylikt så vet jag redan om det.) Vilken härlig reporter ni hade på plats… Läs mer »