Lena Mellin blir bortgjord

POLITIK. Aftonbladets Lena Mellin gör i en intervju med Granskning Sverige bort sig kraftigt när hon får frågor om vad hon menade i en artikel hon nyligen skrev.

Att bli granskad är tydligen inte lika kul som att granska andra. Det fick Lena Mellin nyligen erfara när Granskning Sverige ringde upp och ställde kritiska frågor om en artikel som Mellin tidigare skrivit.

I artikeln menade Mellin att nyvalet ställdes in var en vinst för väljarna men i intervjun har hon svårt att förklara sig. ”Vinnarna vann”, säger en förvirrad Mellin innan hon skyndar sig att avbryta samtalet.

Lyssna på intervjun nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar