Leif GW Persson: Högerextremister som sverigedemokrater kan ligga bakom bombdåden

INRIKES. Den pensionerade kriminologiprofessorn Leif GW Persson tycker sig ana ett mönster i bombdåden som plågar landet och framkastar att ”högerextremister” kan ligga bakom.

Leif GW Persson framkastar att sverigedemokrater kan ligga bakom bombdåden. Arkivbild.

I en intervju med vänstersajten Paragraf framkastar nu den pensionerade kriminologiprofessorn Leif GW Persson att det kan vara ”högerextremister” som till exempel ”sverigedemokrater” som ligger bakom den senaste tidens bombdåd.

— Man kan inte utesluta att en del sprängningar handlar om ett klassiskt högerextremistiskt scenario, säger han. Det är ytterst få skadade och i några fall finns det vittnesuppgifter om att några har varnat folk om att det kommer att smälla. Och det ingår ju inte alls i mönstret när det handlar om gänguppgörelser.

På en fråga från vänstersajten om han med ”högerextremistiskt” syftar på ”NMR” eller ”Sverigedemokraterna” svarar Persson:

— Ja, det är typ såna.

Källa:
”Klassiskt högerextremistiskt scenario”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
12 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
8 månader sedan

Han är såååå köpt!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
8 månader sedan

— Ja, det är typ såna.

Helvete! Vi är avslöjade! Ta på uniformströjan ni fick på bombkursen och så träffas vi utanför Leif GW Perssons bostad om 30 minuter!

comment image

Bo
Nybörjare
Bo
8 månader sedan

”Klarsynt” till max i sin bedömning. Spetsat groggen eller rökt på?

Joss
Nybörjare
Joss
8 månader sedan

Ja NMR! Nu får ni sluta att slänga bomber omkring er faktiskt! Fy skäms!
Fast det är ju litet märkligt att polisen inte har upptäckt er när de avlyssnar alla telefoner och spanar på er hela tiden.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
8 månader sedan

Trovärdigt? GV försökte även övertyga oss att Lee Harvey Oswald mördade kennedy, ensam.
Han vet men juden har hållhake pån.

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan

Den där indoktrinerade hösäcken kan väl lägga av med sina vilda fantasier och medvetna lögner för att göra sig populär? Har skrivit ett skarpt brev till honom när han gjorde en film om Norrmalmspolisen som ”Nazister” som visades i TV med stark hänvisning till dåvarande NRP. I verkligheten var dessa Demokratisk alliansanhängare under stödda av USA FÖR Vietnamkriget – som NRP motsatte sig.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan

Kan ju också vara ett samarbete mellan Löfvens kriminella gunstlingar och mossad. Men den teorin har han väl inte vågat fundera på då han horar för sina shekels på judisk makt tv.

b¤d
Nybörjare
b¤d
8 månader sedan

O_o
Man undrar lätt vart de hittar sina hopkok av slutsatser. Man sträcker sig efter de strån som kan sätta den genomruttna (((regeringen))) i bättre sits och hoppas på att Svensson köper det.

-Jajemen grabbar! Ikväll några klibbor och en termosbomb!

Storögt tittar vi på clownerna i regering och väntar in nästa bravad och slutsats.

Emil Shoahstein
Nybörjare
Emil Shoahstein
8 månader sedan

”klassiskt högerextremistiskt scenario” vad i helvete ska detta betyda. Samma sak när judarna får höra på sanningen då säger de att det bara är ”klassisk antisemetism” fyfan och det värsta är att när massorna kollar på den elektriska juden så köper de det här skitet. På riktigt föreställ er hur någon har en diskussion på jobbet om ”högerextrema bombningar”.

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan

Sker i princip aldrig några dåd av nationella, eller s.k ”högerextrema”. nästan 99% av fallen, om inte 99.9% är det antingen Soros fotsoldater, vänsterextrema terrorister eller kriminella icke-vita och diverse false-flag attacker från de ”utvalda” för att peka ut elaka ”Nazister” som folkmördar. Bomber är typiskt vänsterns agerande. Vilka våldsdåd har NMR begått förutom självförsvar? Kan inte räkna upp en enda, ärligt talat. GW.P borde lägga ned rödtjutet innan han dör av leverskador. Han var lite småduktig för länge sedan när det gällde brott, men nu (kanske sen början) är han en del av globalisterna och springer deras ärenden… Vilken… Läs mer »

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
8 månader sedan

GW har väl supit bort den lilla hjärna han en gång haft och den så kallade karriär han gjort är väl bara en betalning för att han är inbiten sosse.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
8 månader sedan

Nu halkar GW ned på samma bottenlåga nivå som Snickesnacki.