Ledarperspektiv: Varför ska du rösta på Nordiska motståndsrörelsen? VALSPECIAL

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv förklarar en gång för alla varför Nordiska motståndsrörelsen är det enda alternativet.

Podcasten Ledarperspektiv erbjuder nu en valspecial där vi förklarar varför du ska rösta på Nordiska motståndsrörelsen. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Varför ska man rösta på Nordiska motståndsrörelsen?
  • Vår politik
  • Praktisk information om hur man röstar på Nordiska motståndsrörelsen
  • Finns det några andra alternativ?
  • Går det att segra parlamentariskt 2018?

Diskussionsunderlag:

Nordiska motståndsrörelsen: Politik i punktform

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv_valspecial” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor.

Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Ramón MercaderPerDen-KristneDanielRagnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ragnar
Medlem

Kan man inte swisha någon pengar för att få valsedlar istället för att börja skicka kuvär med frimärken i?

Daniel
Medlem

Som jag har hört det är många ifrån rörelsen nekade att ha Swish. Vet inte till hur stor utsträckning. Men då förstår du vilket valfusk vi är utsatta för i Sverige.

Daniel
Medlem

Slarvade med grammatiken och upptäckte att det inte finns någon ”edit” knapp…

Den-Kristne
Medlem

Ska lyssna imorgon. 👍

Per
Medlem

väldigt bra program med intresanta och tänkvärda teoretiska och filosofiska diskussioner/analyser.

Skulle information som denna nå ut till allmänheten skulle en stor del av 8-klövern förlora seriöst med väljare till NMR.

Ramón Mercader
Medlem

Tråkigt att valpropaganda i vallokalen tillåts genom färdigtryckta valsedlar samtidigt som det påstås vara förbjudet med valpropaganda i vallokalen och 10m ifrån ingågen till vallokalen eller om det var byggnaden där vallokalen ligger. Samtidigt så utgör färdigtryckta valsedlar ett problem för valhemligheten och problem med sabotage. Det går att både person och partirösta på blanka valsedlar, som ställs en del krav på stavningen samt att små och stora bokstäver är korrekt vilket hade varit väldigt bra om nuvarande blanka valsedlar vore de enda valsedlarna som tilläts i vallokalen. De kraven som ställs på att partirösta och personrösta på de blanka… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Har klippt ut lite ur avsnittet och ska ladda upp det imorgon.