Ledarperspektiv 51: Vi är tillbaka! Kuppförsök och svar på kritik

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt femtioförsta avsnitt.

Här kommer det femtioförsta avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Framtida upplägg för Ledarperspektiv
  • Kuppförsök

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #51: Vi är tillbaka! Kuppförsök och svar på kritik” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ChristianGrottbjörnenRokvikenFredrikaVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Larsson
Redaktör

Äntligen tillbaka!!!!

Kristian
Medlem

Kommer bli en extra bra dag på jobbet!

Vera
Medlem

Kuppförsök – vad jag hatar det -verkligen, mer än motståndarhets. Något som Göran Oredsson framhöll är att vi nationella klagar mycket men berättar för lite om alternativ. Vi måste ha framtidsvyer också även om de är f. t. f. utopier – enkla att förstå för vanliga Nordbor. Ett handlingsprogram , socialt, etisk, ordningsförhållanden, osv. Den nationalsocialistiska Grundstenen har vi inom Nordiska motståndsrörelsen. En omtyckt och aktad partiledare, Simon Lindberg, och utomordentliga förkunnare som Pär Öberg och Fredrik Vejdeland och hängivna kämpar både kvinnliga, manliga och ungdomar.

Fredrika
Medlem

Du är den finaste, Vera!

Grottbjörnen
Medlem

Vår styrka heter trohet, och det stämmer också, en riktig nationalsocialist har inga problem med att ställa in sig i led även om man inte håller med överordnade om allt så vet man ändå att kampen och rörelsen går först, ”kuppförsök” är sådant man håller på med nere i afrika, denna ”kuppen” verkar dessutom inte vara politiskt motiverad utan snarare så är det vissa personers fåfänga och egoism som har fått dom att uppföra sig som tjuriga småbarn

Rokviken
Medlem

Jättebra avsnitt. Tack för klargörandet om de händelser som inträffat.

Christian
Medlem

Att försvara Sverige är mitt allt! Det är ingen mening att existera utan Sverige!

Christian
Medlem

Simon ledig för infiltration; tänk på det; det har varit så i urminnes tider.