Ledarperspektiv #46: Motståndsrörelsen bemöter World Jewish Congress. Allt om 1 maj och franska kontakter

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt fyrtiosjätte avsnitt.

Här kommer det fyrtiosjätte avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Stödet i Kungälv
  • Simon Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Socialdemokratins 1 maj
  • Nyhet: 1 maj i Kungälv och Ludvika
  • Ideologisk fråga: World Jewish Congress påståenden och Simon Lindbergs svar

Diskussionsunderlag:

Motståndsrörelsen intog Ludvika och Kungälv — lyckade demonstrationer!

Lyckad 1 maj-demonstration i Kungälv – trots den värsta polisinsatsen i modern tid

World Jewish Congress publicerar lögnvideo om Motståndsrörelsen

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #46: Motståndsrörelsen bemöter World Jewish Congress. Allt om 1 maj och franska kontakter” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordiskradio.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ramón Mercader
Nybörjare
Ramón Mercader
1 år sedan

12:04 i dokumentärfilmen om Den nordiska bronsåldern https://www.nordfront.se/dokumentar-den-nordiska-bronsaldern.smr så visas en karta där det står Tyr ungefär där Tel Aviv idag ligger. Det kanske räcker för WJC för att anklaga Nordiska motståndsrörelsen för att ha utfört det i själva verket istället en jude 2015 gjorde på den plats där det på kartan i dokumenterfilmen om Den nordiska bronsåldern stod Tyr. Fast det var ju förvisso en brandbomb en jude kastat mot några som Benjamin Netanyahu kallar för afrikanska infiltratörer, vilka han själv uttryckt är mycket värre än terrorister. Eller är de rädda för att Nordiska motståndsrörelsen skulle få för sig… Läs mer »