Ledarperspektiv 36: Varför ser Motståndsrörelsen så militant ut? Estetik, subkultur, ungdomar och en andra chans

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt trettiosjätte avsnitt.

Här kommer det trettiosjätte avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Om NordicResistanceMovement.org
  • Simon Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Blandad kompott
  • Nyhet/ideologisk fråga: Läsarbrev x 2 och diskussioner kring militans, estetik m.m.

Diskussionsunderlag:

Nordic Resistance Movement

Motståndsrörelsen var med och hedrade hjältar i Budapest

En andra chans

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #36: Varför ser Motståndsrörelsen så militant ut? Estetik, subkultur, ungdomar och en andra chans” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om