Ledarperspektiv 34: Vikten av att vara både en folkrörelse och en aktiviströrelse. Organisationsnyheter och kosthållning

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt trettiofjärde avsnitt.

Här kommer det trettiofjärde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Om kost
  • Nyhet: Aktivistdagarna
  • Ideologisk fråga: Folkrörelse och aktiviströrelse

Diskussionsunderlag:

Världen inuti oss

Nordic Resistance Movement: New site for our English speaking comrades

Folkkonferens med offentliggörande av nyheter

Aktivistdagarna 2019: Medlemsreform, nytt näste och ny riksrådsmedlem

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #34: Vikten av att vara både en folkrörelse och en aktiviströrelse. Organisationsnyheter och kosthållning” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GoffeRobin Nordlund Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Robin Nordlund
Medlem

Gällande kosthållning så är min syn på saken att det viktiga ändå är målsättningen med det hela, dvs. strävan efter självförbättring, god hälsa och ekonomisk/ekologisk hållbarhet. Min personliga övertygelse är att en paleolitisk (med mejerier inkluderat!) lågkolhydratkost – LCHF, anpassad till vår geografiska plats & klimat i Norden är mest lämplig för mig själv och de flesta Nordbor. Att veganism skulle vara helt i motsats till LCHF håller jag inte helt med om, då egentligen ingen större vikt läggs vid att äta mer animaliskt protein än vanligt jämfört med exempelvis svensk husmanskost. Däremot så uppmuntras man att ha ett bredare… Läs mer »

Goffe
Medlem

Bra skrivet