Ledarperspektiv 31: Vad är judisk makt-rörelsen? Subversiv infiltration i rörelsen och hanrejer

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt trettioförsta avsnitt.

Här kommer det trettioförsta avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Obs. Notera att Ledarperspektiv nu tar ledigt i två veckor och återkommer den 9 januari.

Diskussionsämnen:

  • Undersökning om judisk makt på Nordfront
  • Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Arbetet som betyder allt
  • Nyhet: Katerina Janouch och Jeff Ahl
  • Ideologisk fråga: Vad är judisk makt-rörelsen? Subversiv infiltration i rörelsen och hanrejer

Diskussionsunderlag:

Undersökning: Det går inte vara nationell utan judefråga

Wikipedias sida om Nordiska motståndsrörelsen: Introduktion

Janouch: ”Mynttorgsprotesterna är inte för extremister”

Jeff Ahl (AFS): ”Nordfront går globalisternas ärenden”

Ledarperspektiv #12: Varför fokuserar Motståndsrörelsen på judar istället för muslimer? Världsherravälde och sionism

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #31: Vad är judisk makt-rörelsen? Subversiv infiltration i rörelsen och hanrejer” on Spreaker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
PålästThorLingonetTobias Lindberg_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

I Sverige har det minsann inte rått brist på judiska statsministrar – men så är ju svenskarna också det mest lättlurade folket i världen.

Palme, Ahlmark, Adelson, (Persson, Reinfeldt osäkra) – bara sen 1974, för att inte tala om alla ministrar.

_DH_
Medlem
_DH_

Hmm, måste rätta lite här. Ahlmark och Adelsohn var partiledare, men blev aldrig statsministrar. Se https://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_statsminister#Lista_%C3%B6ver_Sveriges_statsministrar

Vad det gäller Ahlmark så var han fanatisk sionist, men enligt judiska källor inte själv jude. Och det tycks inte finnas några belägg för att Palme var jude heller. Så vi har haft statsministrar som gått i judarnas ledband, samt gott om judiska ministrar som Adelsohn, Dinkelspiel, Pagrotsky m.m., men mig veterligen inga regeringschefer.

Tobias Lindberg
Redaktör

Fast visst var ju Ahlmark vice statsminister, om jag inte minns fel. Och med den näsan och det utseendet så är det ju rätt troligt att Palme faktiskt var jude, rent genetiskt vill säga.

Ännu en minister som är jude var ju Erik Åsbrink.

Thor
Medlem

Palmes mor var en von Knieriem

Karl-Путин A
Medlem

Vi får nog mötas på halva vägen. Per Ahlmark var vice statsminister och Ulf Adelson var kommunikationsminister.

Palme var dock en solklar jude. Hans mamma hette Elisabeth von Knierim och judendomen ärvs på mödernet. Den judiska familjen Knierim flyttade från Polen till tsarryssland där de efter ”goda förtjänster” adlades till von Knierim och hamnade så småningom i Stockholm

Den som inte kan se att Palme var jude, med alla de utmärkande karaktäristika måste vara blind.

Karl-Путин A
Medlem

Det är intressant hur mycket gatlopp drottning Silvia har fått löpa genom åren för att hennes far övertog en andel i IG-farben efter att Hitler tog makten. När det gäller socialistiska länder i Sydamerika så anses det helt normalt bland bland den vänsterliberala makteliten och deras medlöpare att utländska tillgångar nationaliseras och återförs till det egna folket – så dock ej i Tredje Rikets fall där det istället beskrevs som stöld. En som kom lindrigt undan och som kastats i minneshålet är: Olof Palmes morbror August von Knierim var chefsjurist vid samma IG-Farben där Silvias far förvaltade andelar som hade… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Nordfront blir mer och mer en viktig kunskapsgruva för vetgiriga svennar.

Karl-Путин A
Medlem

Gamla Testamentet är judarnas historiebok, naturligtvis kryddad med en massa självförhärligande som sig bör hos detta folk som är upphovsmännen. Talmud är judarnas rättesnöre och Sions Vises Protokoll som judarna nekar till att ha författat sammanfaller på något ”oförklarligt” sätt med dagens verklighet i västvärlden.

När Ahmed Rami påpekade det sistnämnda fick han ett halvårs fängelse, trots att han aldrig hade sagt att SVP författats av judar.

Lingonet
Medlem

Påtal om GT: Många forskare, även kristna jag snubblat på (är själv sann Kristen, inte nåt nypåhittad sekterism) hävdar att nästan hela exodus är påhittad. För att efter 40 år i öknen inte lämnat arkeologiska spår trots att man hittat åtskilliga efter äldre nomadiska folk. Dessutom, slavar? Moses hann inte halvägs uppför berget att hämta stenkakorna med husbondens röst förrn de byggt en kalv av GULD!! Hur mycket guld hade de? Någon som försökt krama ett uns ur en judes pung, måste varit en hel del. Slavar? Det har visat sig att de varit okrönta kungar i den jenren i… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Om ni ska läsa GT, läs profeterna, Guds många sändebud att varna judarna för deras stygga leverne.
Dem var de ALLTID elaka och trotsiga mot, de flesta dog martyr,
även Sonen.
Det bevisligen sämsta sättet man kan söka Guds vrede på, vilket de jämt blev varse utan att någonsin lära sig.

Karl-Путин A
Medlem

Vi kan aldrig applådera när parasiter gnager sönder inälvorna i våra egna kroppar.

Är man född parasit så handlar det inte om intelligens för att nå framgång, utan om att följa sin genetiska programmering.

Thor
Medlem

Var någonstans står det att SVP är falskt?
Det var en artikelserie i New York Times på 20-talet att SVP var ett falsarium, men det var året efter blaskan hade köpts upp av Solomon brothers (om jag minns rätt)
I Ryssland under revolutionen skulle alla familjemedlemmar skjutas och huset brännas där man hittade skriften.
Jag säger som Henry Ford.
” Jag kan inte påvisa om SVP är sant eller falskt, men det är bara att studera omvärlden vart vi är på väg” .. ungefär så

Påläst
Medlem

Ett mycket bra och intressant avsnitt! Jag avlutade min prenumeration på Nya Tider för några månader sedan mycket p g a att de var så positiva till den där judinnan.