Ledarperspektiv #3: Vad finns det för faror med ett kontantlöst samhälle? Ekonomipolitik och 1 maj-tal

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt tredje avsnitt.

Här kommer det tredje avsnittet av den nya podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • 1 maj.
  • Simon Lindbergs arbetsvecka.
  • Personlig fråga om talarkonst.
  • Det kontantlösa samhället.
  • Ekonomisk politik i det befriade Norden.

Diskussionsunderlag:

1 maj i Ludvika och Boden

Skandinavien snart kontantfritt

Vår väg, punkt 3

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #3: Vad finns det för faror med ett kontantlöst samhälle? Ekonomipolitik och 1 maj-tal” on Spreaker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Annaимяnordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Intressant avsnitt igen såklart – att (((Goldman Sachs))) verkar vara en huvudaktör bakom Greklands ekonomiska krasch förvånade en inte det minsta.

Är själv inte alls insatt i den (((gränslösa))) aktionen men enligt rubrikerna så verkar Greklands Premiärminister Aleksis Tsipras vara ansvarig att ha ”släppt” in dessa destruktiva aktörer på den marknaden.

имя
Medlem

Tack för det bästa avsnittet hittills. Många, bla jag, har en kunskapslucka gällande ekonomi. Detta i sin tur beroende på att det är ett erkänt tråkigt och tungt ämne att sätta sig in i. Ni lyckades verkligen få det att bli både spännande och lärorikt. Skrämmande hur bankväldet fungerar. Efterfrågar Ekonomi del 2… Angående det kontantlösa samhällets (för folket) negativa konsekvenser skulle jag förutom det som togs upp i avsnittet vilja lägga till ett par faktorer som mycket viktiga. Det ger ett skrupelfritt och totalitärt system ett hittills inte möjligt sätt att övervaka medborgarna i tid och rum. I realtid… Läs mer »

Anonym
Medlem
Anonym

Tack. Instämmer om Pär S. och Simon H. … vilka tal!

Vi ses i Almedalen.