Ledarperspektiv 27: Lögner, hets, fake news och false flag. Från Teskedsorden, via Wikipedia, till SD

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt tjugosjunde avsnitt.

Här kommer det tjugosjunde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Lindbergs arbetsvecka.
  • Veckans betraktelser: Vad gör du?
  • Nyhet: Förbudshets från SD och Teskedsorden.
  • Ideologisk fråga: Lögner, hets, fake news och false flag. Från Teskedsorden, via Wikipedia, till SD.

Diskussionsunderlag:

SD motionerar om organisationsförbud: ”Det rör sig bland annat om Nordiska motståndsrörelsen”

Teskedsorden: Motståndsrörelsen vill in i riksdagen för att utrota människor

Wikipedia: Nordiska motståndsrörelsen

Är medlemmar i Motståndsrörelsen mer kriminellt belastade än genomsnittet?

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv 27: Lögner, hets, fake news och false flag. Från Teskedsorden, via Wikipedia, till SD” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MikeAllanKarl-Путин AAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Om du vill veta varför Sverigedemokraterna SD är det parti i Riksdagen som allra mest vill förstöra och lägga hinder i vägen för Nordiska motståndsrörelsen, lyssna då på radiopodden Ledarperspektiv där vår ledare vid tiden 07:10 berättar om det:

Karl-Путин A
Medlem

Vilka pajaser SD är. Nu kräver SD-ledamöterna Angelica Lundberg och Mikael Eskilandersson skärpt förbud mot barnäktenskap [bland babbeimporten], vilket helt och hållet är ett ickeproblem för oss svenskar. Det är rasfrämlingarnas kultur och de blir inte svenskar av att åka tunnelbana och att vi försöker beivra deras pedofila drifter. Det bästa är naturligtvis att de återvandrar och ägnar sig åt sina böjelser på hemmaplan. SD vill alltså att det läggs ytterligare hundratals miljoner kronor på att försöka göra svenskar av massimporterade rasfrämlingar, samtidigt som SD vill tvångsblanda svenska skolbarn med rasfrämlingarna så att de ska assimileras med dem och folkmordet… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Alla kriminella invandrare är terrorister eftersom de vistas här olagligt och skapar rädsla hos den svenska ursprungsbefolkningen.

Karl-Путин A
Medlem

Juden menade väl: Nazisternas agenda är kristallnattsglasklar :)

Karl-Путин A
Medlem

Glidande formuleringar är (((medias))) spetskompetens. Det är det man lär sig på journalistskolan. Med glidande formuleringar kan man göra sanning av vilka (((lögner))) som helst.

Karl-Путин A
Medlem

För några år sen skickade jag ett mejl till en ”journalist” på GP och frågade om det är bra journalistik att bara citera wikipedia rakt av och presentera det som en seriös artikel – svaret blev ja.

Så det är inte bara naiva skolungdomar som luras av judepedian.

Karl-Путин A
Medlem

Cirkelbevisning kallades fake news förr. Någon kläcker ur sig något och det citeras ett antal ggr, växer som en snöboll och till slut blir det en sanning.

Allan
Medlem

(((SD))) inför böneutrop, det enda de är kontra (mot) är svenskar.

Som jag sagt åtskilliga gånger, (((SD))) är det värsta (((partiet))), eftersom dumt folk tror på (((medias))) bild av dem som någon form av opposition.

http://www.friatider.se/domstol-godk-nner-h-gljudda-b-neutrop-n-got-svenskarna-m-ste-r-kna-med

Mike
Medlem

Jag kan inte hitta avsnittet. Verkar som om det är borttaget.