Ledarperspektiv 26: Vad arbetar Nordiska motståndsrörelsen med och varför? Blixtdemonstration och åldersrelativism

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt tjugosjätte avsnitt.

Här kommer det tjugosjätte avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Nationalsocialism och fascism.
  • Lindbergs arbetsvecka.
  • Veckans betraktelser: Åldersrelativism.
  • Nyhet: Blixtdemonstrationen i Nyköping.
  • Ideologisk fråga: Hur arbetar Nordiska motståndsrörelsen och varför?

Diskussionsunderlag:

Nordiska motståndsrörelsen tog över Nyköping

Ledarperspektiv #13: Vad är homolobbyn för något? RFSL-”attacken” och pedofili

Ledarperspektiv 25: Vad är nationalsocialism och varför är den överlägsen andra ideologier? Genomgång av ismer och ett nytt segment

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #26: Vad arbetar Nordiska motståndsrörelsen med och varför? Blixtdemonstration och åldersrelativism” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KristofferPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Är inte Katrin Zytomierska en nidbild av något? Jag menar… Ansiktets attribut, är dom inte kraftigt överdrivna? Underläppen, näsryggen och mussepiggörona…Dom påminner om en… (och exakt där måste vi sluta för att inte dömas för hmf)

Kristoffer
Medlem

Simon Lindberg hade mycket vassa jämförelser detta avsnitt.