Ledarperspektiv 24: Putin, Trump och Bolsonaro – ledarna vi väntat på eller globalister i ny skepnad? Internationellt samarbete mot sionismen

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt tjugofjärde avsnitt.

Här kommer det tjugofjärde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Simon Lindbergs veckorapport.
  • Personlig fråga om resor utanför Norden
  • Nyhet om Trump och Bolsonaro
  • Ideologisk fråga: Putin, Trump och Orban och nu Bolsonaro i Brasilien – ny världsordning eller samma gamla sionister i ny skepnad?

Diskussionsunderlag:

Simon Lindberg intervjuades i ”The Public Space”

Donald Trump: ”Jag är nationalist”

Jair Bolsonaro vann presidentvalet i Brasilien

Ledarperspektiv #12: Varför fokuserar Motståndsrörelsen på judar istället för på muslimer? Världsherravälde och sionism

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #24: Putin, Trump och Bolsonaro – ledarna vi väntat på eller globalister i ny skepnad? Internationellt samarbete mot sionism” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин AAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Simon Lindberg sade i början av programmet att han kanske inte skulle vara lika intellektuellt skarp som vanligt på grund av en veckas förkylning.

Han hade fel.

Det är en njutning att höra honom diskutera och analysera den mycket intressanta internationella politiken samt Nordiska motståndsrörelsens och nationalsocialismens roll i den.

Karl-Путин A
Medlem

Vi har inte en miljon fiender – vi har 6 miljoner fiender + deras överlevare.

Karl-Путин A
Medlem

Man kan nog inte dra Trump, Putin, Bolsonaro och Orbán över samma kam. Ungern var en av de största förlorarna i första världskriget med en förlust av 2/3 av sitt territorium, genomled sen 50 års (((sovjetbolsjevism))) och fokuserar nu i första hand på att rädda det som är kvar och tillfriskna ekonomiskt, kulturellt och behålla sin etniska sammansättning. Ungefär som en människa som genomlidit en svår sjukdom och lägger all energi på att bli frisk igen. Att införa mångkultur skulle innebära att Ungern gick under fullständigt och förlora även det lilla man fick behålla efter WW1. Jag är övertygad om… Läs mer »